Завършва ви фиксиран лихвен процент лихви по ипотеки? Идеалното време да рефинансира

● 01. 04. 2014

Кой мислиш, вземат ипотечен кредит, със сигурност знае много добре какво фиксиран лихвен процент. Интерес е фиксиран, което означава, че сте избрали един период, в който си лихвен процент ще се повиши и ще остане така за вас същото. Имате ли този процент гарантирана. Разбира се, това със сигурност е по- добро обслужване, но тъй като той наближава края на своя фиксиран лихвен процент? Какво да правя? Какво става? Ипотека е добро до много добро Помислете за това е ангажимент за дълго време и този ангажимент плъзгане обикновено двадесет до тридесет години. Разбира се, през това време може да стане много неща могат да сменят работата си, можете да промените адреса си, можете да промените семейно положение, вие pribyde обикновено деца, домашни любимци и др.

Накратко, това е ангажимент за дълъг период от време и поради това, че решението не е обикновено просто и лесно. Ако сте решили да вземат ипотечен кредит, то е добро, за да разберете повече оферти и да избере един, който е точно за вас най-добрите и най-доброто. Оно, имат свой собствен дом е много хубаво и плоски, можете да направите това, което искате, това е вашият имот. Освен това, ако не може да плати ипотеката, винаги има опцията да продаде имота и да плащат ипотеката. Така че това не е безнадеждно. Важно е, че ако има проблем с плащанията да започне веднага и не се чака какво ще се случи, а не да чака за чудо, за да се реши този проблем. Чудото не е нормално да се извърши и просто расте проблеми с вашата банка не искат да имат да се справят с. В началото, обаче, дойде веднага е готов, сега не толкова.

Фиксираните лихвени проценти, така че ние можем ясно да се каже какво ще си погасявания през следващия период, като ще бъдат високи. След като изтече този срок, нито се приближава към своя край, то е добре да се започне в момента се интересуват от следващия лихвен процент или се интересуват от рефинансиране. След края на фиксация период, можете да помолите за намаляване на плащания или да се увеличи дялът. Ясно е, че ако се намалят плащанията, както и продължителен период на погасяване. Обратно, когато плащанията се увеличават, като по този начин се съкрати срокът за погасяване. Някои банки предлагат и възможността, че ако до края определяне период, можете да платите на останалата част от дълга, без такси. Разбира се, че може да изплати сумата по време на период на фиксиране, е необходимо да се докладва на банката и най-малко един месец предварително и банката трябва да я активирате. Необходимо е да се даде възможност за таксите за налагане на санкции, които на този погасяване със сигурност ще го направя.

Там винаги се определя преди всичко от това, което работи най-добре за вас, какво искате и какво мислите, че е най-добре за вас. В тази статия ние ще се съсредоточи върху рефинансиране. В този момент, на размера на ипотечните кредити продължава да държи на исторически ниски нива. Ако в крайна сметка определяне на този, имате перфектната възможност да се получи по-благоприятни лихвени проценти. Средните лихвени проценти по ипотечни кредити е останал на ниво от около 3,21%. Фактът, че проценти са толкова ниски, точно сега е идеалното време, за да си купят собствен дом и да получите евтина ипотека. Все пак, това не може да бъде идеалното време за тези, които искат нов дом, но също така и за тези, които вече имат ипотека и края им лихвен процент.

Какво да направя, когато се променя фиксиране на лихвения процент

Както в края на фиксирани лихвени проценти започнете да се чудите за възможността за рефинансиране. В идеалния случай, възможно най-скоро и преди края на фиксиран лихвен процент. Не очаквайте, че ще предложим нещо на някого, не чакайте прекалено, за да получите текущата вашата банка ще предложи нещо. Акт и се информира. Новият лихвен процент може да се гарантира това без затруднения до края на годината. Така че сега можете да се подготвите днес ипотека рефинансиране през декември. Някои банки дори ви позволяват да задържат сегашните темпове на цялата година по-рано. В този случай, за да се избегне таксата за резервиране ресурси. Изчакайте не плаща обхвата на текущата банка, тъй като тя обикновено идва, когато вече не разполагат с много време, за да се осигури по рефинансиране. От друга страна, ако имате сериозна оферта от съперник банка, сегашната си банка по-склонни да преговарят с нарязани на лихвения процент, който за вас е също толкова добре.

Банките се борят за клиенти, но пазете се, те се интересуват само от тези, които са безпроблемни клиенти, само тези, които все още се интересува и искате. Ипотека Bank е с нас днес, много. Това разбира се допринася за създаването на достъпни и по-добра оферта, но в същото време тя губи яснота за вас като клиент. Не е нужно да отидете на всяка банка, просто се обърнете към един ипотечен брокер или финансов съветник. Те имат списък с най-често са склонни да имат по-добро и да получите по-добри оферти, отколкото в банките. Тя зависи от това какъв вид споразумение има ипотечен брокер или финансов съветник с банки. Винаги е добре да има очите си отворени, може да има несправедливо да намерите няколко, които не искам за вас най-доброто, за съжаление. Действителната ипотека рефинансиране е по-малко административно -обременителни от получаване на първична ипотека. Трябва да бъдат записани в Страната на новия ипотекарния кредитор (нов вашата банка) и след рефинансиране оригиналния си банка отстранява. Но обикновено не е нужно да се създаде оценка цената на имота, банката е приела първоначалния разчет.

фиксиране не ви спре?

Ниските лихвени проценти, които са в момента на пазара, може да започнат да се вземат под внимание факта, че рефинансиране на ипотечен кредит, фиксиран лихвен процент, който не свършва. Това не е, но е добра идея. Таксите за предсрочно погасяване на ипотечен кредит по време на фиксирани лихвени проценти са много по-високи, отколкото на действителното платената лихва до края на фиксация. Наказания за предсрочно погасяване на ипотеки на до пет процента за всяка година до края на фиксиран лихвен процент. Тя е значително по-висока, отколкото в наши дни е текущият лихвен процент. Ето защо, ако не спрете записването, за рефинансиране на ипотечен кредит да се откажа, тя изобщо не е удобен за вас.