Застраховки на отговорности

● 01. 04. 2014

Всеки е имал в живота си някога съм срещал за деня, когато не успя и не е нищо повече вреда, отколкото полза. Най-лошият случай е, когато такъв ден, за да се получи нещо близко до това, което ви изтреби. Ако не са застраховани, можете да месят реалните проблеми, защото щетите могат да отидат наистина скъпи. Не започва повече от достатъчно, за да умело търговията и победи крехък материал, който е разбие и трудности са в света. Или може би ви се измие, забравяш, че трябва да изключите пералната машина, а водата е източена съседи в долния етаж на главата. Аз такива случаи със сигурност може да се случи, така че трябва да бъдете внимателни и предпочитат да се застраховат срещу такива неудобства напред. Той е тук, че ще оцените застраховката, която позволява щетите, които правите за сметка на някой друг, застрахователната компания платени.

Защита на задължението за заплащане на разумна цена

Застраховане на отговорността не е твърде скъпо и не е толкова непоносимо изцедени семейния бюджет. По този начин, професионалистите наистина има достатъчно примери, споменати по-горе. Размерът на застраховка винаги зависи от размера на застрахователните лимити, което сте избрали. В случай на напълно най-ниската граница на годишните премии ви плащат около петстотин евро на година, което е по никакъв начин не прекомерна сума. Но какво всъщност представлява най-ниската граница? Това е отговорност за увреждане на здравето, когато застрахователната компания ви плаща максималният размер на 2,0 милиона евро, докато за щетите на имуществото и само един милион за осигуряване на финансови щети плаща до половин милион евро. Доста голямо предимство е фактът, че е било осигурено, без самоучастие и защитава всички членове на домакинството, така че ще са покрити всяко зло на тяхното потомство. Повреда на живота, здравето или имуществото е, разбира се, също може да причини работодателите, защото Кодекса на труда предвижда, че работникът или служителят е отговорен за вреди, причинени от работодателя си до максимум 4,5 пъти средната им месечна работна заплата, което в резултат може да бъде доста голям сума, инцидентът може да се случи отново, много проста, просто трябва да се налее бизнес мобилен телефон или преносим компютър и повредата е в света.

възможни усложнения

При уреждане на застраховка, обаче, вие трябва да бъдете внимателни, тъй като нито застрахователната компания не е в състояние да покрие напълно всички разходи. По време на преговорите за застраховка със сигурност е разумно да се старателно проучи условията застрахователни, в които е добре да се съсредоточи основно върху изключването от отговорност. Изключения са нещата, към които в договора не се прилагат и в кои случаи застрахователната компания може да не плащат пари. Това със сигурност е полезно да се знае какво всъщност се покрива застраховката, а не на клиента беше раздразнен, че по-късно забелязах, докато четете договора, което принадлежи към затваряне. За някои заетост предполага договор за застраховка срещу отговорност за вреди пряко от закона. Без такава застраховка не може да бъде заобиколена нотариуса, адвокат, данъчен съветник, синдика или за здравето или социални грижи. Insurance е пряко предостави на лица, предоставящи високо специализирани услуги, където грешка може да означава доставчик на услуги за клиента, а сериозни последствия.