Застраховка планини

● 01. 04. 2014

След като човек има за цел да отида на ски в чужбина, а след това заема застраховка за пътуване за автоматична. Въпреки това, за една и съща си струва да мисля за това, дори когато се удря ски пистите, защото много хора не знаят нищо за това, че те следва да организира осигуряване, както в страната, в случай на беда. Скиорите обикновено не вземат прекалено много под внимание застраховка. По склоновете всяка година варира доста прилична сума на хората и аварията може да дойде по-бързо, отколкото някой би си представите. A възможност сравнително сериозно нарани някой друг, а не на всички малки. Просто върви безгрижно, стреля някои скиори и му причини вреда, ранените след това може да упражни правото си да съдите необходимо за загуба на доходи, и в най-лошия случай дори трайни увреждания на здравето. Предотвратяване на големи финансови загуби могат да преговарят със застрахователната необходимия обхват на покритите рискове.

Щетите могат да бъдат големи

Получената щетите до пистите, въпреки че те могат да бъдат по-ниски, отколкото в чужбина, но все още мога да постигна доста грозна височина. Дори общата фрактура може да се изкачи до двадесет хиляди евро, което е сравнително голяма цифра не боли бюджета. Освен това ски щети в страната може да бъде много сериозен, като, ако аз бях в чужбина, както и на здравноосигурителните дружества вече започват regresovat разходи за лечение на пострадалите хора. Но това не е задължително да бъде само на застрахователното събитие, което ще се случи на ски, както и по въпроси, свързани ски неща могат да се случват. Така например увреждане на местата за настаняване също може да достигне големи височини и в определени точки върху тях могат да се прилагат и застраховка. Това е просто добре, когато някой почука надолу по склона и щети могат лесно да се качват върху сто хиляди евро, тъй като заплащането ще бъде болезнено, пропуснати ползи или повреда на оборудването.

Важни контролни граници

Действителната застраховката, но не може да организира само за няколко дни, тъй като доста често той предлага застраховка за дома застраховка или недвижими имоти, или с кредитна карта. Застраховане на отговорността е валидна в този момент една година. Ако вече имате такава застраховка и тъкмо се канеше да отиде в планината, тогава трябва да държи под око върху ограниченията на летателните характеристики. Щетите за здравето е най-добре да се избере лимит от най-малко 2,0 милиона евро, а по-добре да разберете дали застраховката се отнася и за членовете на семейството, а също и ако тя е за зимни спортове просто не е в списъка на изключенията.

Може би комбинация от нараняване и отговорност отплаща

Най-сериозните наранявания са тези, причинени от шофиране прекалено бързо на ски или сноуборд. Действителната лечение на ранения плаща застрахователната компания, но в случай на постоянна телесна повреда, смърт или телесна повреда, е уместно да се допълнителна застраховка. Който има самостоятелно или като част от животозастраховането злополука премия застраховка, можете да карате ски в нашата страна организира специална застраховка. Само защото на тази застраховка срещу злополука при застраховка Застраховка за пътуване може да помогне за решаването на трудна житейска ситуация, която със сигурност принадлежи към трайните последици. В зависимост от предпазителите на височина или сериозността на нараняването, финансовата компенсация, която да бъде половин милион. Повечето застрахователни компании предлагат различни версии на домашно застраховка за пътуване.

Широко се консумира алкохол по склоновете и никой не го гледам прекалено и това не е незаконно. По принцип, този контрол само теглене помощници, които се опитват да интоксикирани лица да не се позволи на лифтовете. Но след като се случи нещо и вие се наблюдава да има алкохол в кръвта, а след това е вероятно, че ще трябва да плати за щетите се напълно изцяло или частично, така че да се отделя специално внимание.