Застраховка инвестиционна живот

● 01. 04. 2014

Повечето хора понякога се търсят начини за вмъкване на текущата си финанси, достъпни за един продукт, който ще депозира умножена добре с възможно най-малък риск. Но за да се намери такава инвестиция не е лесно, и всеки продукт има своите предимства, но те ще се появят на дисплея също има някои недостатъци. Сега погледнете продукта нарича единица, свързана с застраховка живот.

Какво е застраховката на инвестиционния живот?

Ако зададете въпрос на титлата, тогава трябва да знаете, че тя е комбинация от различни видове застраховки живот, обикновено редовно инвестиране във взаимни фондове. Застраховката може да бъде описан като професионални институти, посветени на предоставяне на застраховка. Застраховка на част от средствата, заделени за инвестиции взети и изпратени към останалата част от средствата, които са установени техните партньорски компании. В минали времена, че е доста трудно да се инвестират във взаимни фондове директно, така че застрахователната компания, вместо на застраховка живот с гарантиран капитал поскъпване предлага един напълно различен, иновативен продукт с потенциал дял от приходите от акции и пълни дупката в пазара. В своето време той беше много интересен продукт, който не е много конкурентен, но в момента това е нещо много старомодна и да инвестират само начин твърде финансово подходяща. За да направим нещата по-зле там вече или плаща сто процента покритие на депозираните средства в застрахователна компания от силата на изпълнител или преди бивши партньори в случай на развод.

Положителните аспекти, свързани застраховка живот

Както всичко, животозастраховане и инвестиции има своите положителни резултати. Въпреки това, тези положителни аспекти, то в момента е твърде наистина нямам избор. Една от последните ползите, свързани застраховка живот остават атрактивни данъчни удръжки. Служител или търговец еднократна сума, благодарение на животозастраховането инвестиции могат да приспадат до дванадесет хиляди евро на година от данъчната основа. От тази гледна точка, тя е на стойност на инвестицията от хиляда евро на месец, но цялостната му рентабилност на проблема. Работодателят, от друга страна може да допринесе за двадесет и четири хиляди евро на година, което означава две хиляди месечно обезщетение. Той идва директно от разходите на дружеството, като по този начин спестяване на работодателите доста добра сума. Подбор на персонала е валиден само когато данъкът върху доходите. Социално и здравно осигуряване от приходите той не го прави.

Недостатъци - свързана застраховка живот

Като професионалисти, ние не са открили също, най-вероятно ще бъде повече негативи. Доста основен недостатък свързана застраховка живот може да се види във високите комисиони на посредници, които трябва, разбира се плаща на някого, който е в сила и само клиент. Този вид продукт, на земята има тенденция на относително високи входни такси от около 1.5 пъти по- годишната премия. Към това се добавя и една обща входна такса в размер на пет процента, събрана по отношение на всяко плащане, в резултат на дублиращи се обвинения срещу преки инвестиции, което не е добро. Средствата, инвестирани в единица, свързана с осигуряване на помощ живота обикновено имат около един процент по-високи такси за управление, около два процента от инвестициите. И накрая, всички печалби повече данъци, но преките инвестиции във взаимни фондове в страната за времето на освободените от данъци, така че тук е очевидно, че по-полезно с преки инвестиции във взаимни фондове.

В резултат на това е необходимо да се каже, че ако вече имате застраховка инвестиция живот, а след това обикновено се заплаща такса за участие. Ако става дума за прекратяване на договора, плащането се приспада в данъчната декларация, че ще бъде всичко обратно в заплащането се дължи на данъчната служба. Поради това не може да бъде доста изгодна намесва с действащи договори от миналото, но тя никога не боли да се преразгледа и евентуално да коригира застрахователната сума. За новите договори трябва да се мисли за това внимателно, защото застрахователните компании вече са наистина по-подходящи само за застраховка, отколкото за инвестиции.