Защо се интересувате от LED крушки?

● 01. 04. 2014

Може би това ще ви се стори, че пет ода за LED крушки или енергоспестяващи лампи, е вече почти е рефрен. Въпреки това, ако все още не сте фен на крушки с нажежаема жичка, трябва да се запознаете с някои икономически данни, които могат да ви убедят да си помисля да ги заменят с по-модерен, дори ако по-скъпа алтернатива.

Решението да се премести в по-скъп продукт, ако имате у дома все още голяма доставка на крушки с нажежаема жичка, може би малко боли към семейния бюджет. Това е пределно ясно, че подобна инвестиция е много печеливш във формата на дълъг живот светлинни устройства, както и степента на консумираната електроенергия.

Ако имате възможности, преди прекратяване на продажбата на електрически крушки с нажежаема жичка с повече доставките за домакинствата не се купуват, със сигурност у дома или на работа, използвайки енергийно ефективни крушки. Те имат недостатъка, че те не показват честото отваряне и затваряне, както е осветена в даден момент, но на пълната мощ на светлината, получена с течение на времето. LED крушки в сравнение с подобни проблеми не го правят. По никакъв начин да им навреди честото включване и изключване и интензитета на светлината достига своя максимум веднага след стартиране. За да бъдат обективни мотиви, трябва да добавя, че LED технологията е все още в процес на развитие, така че все още не си купувате най-добрите и най-напредналите продукта на пазара през цялото време, но сегашната оферта вече не е достатъчно за покриване на нуждите и желанията на потребителите.

Всеки специалист по електро вие също ще ви предупреди да не се купуват остарели светодиоди с капачка балон хълм., Които можете да се опитвате да продавате нечестни продавачи. Това е технология, която отдавна е преодолян. Като същевременно предлага ниска консумация на енергия и много ниска цена, но можете да получите светлина от този светлинен източник е равна на нормалната фенерчето. Така че малък и слаб. Какво трябва вашето внимание да предупредят е ниската цена.

Solid продавач също продава на опаковки LED крушка осигурява съотношение производителност с конвенционалните крушки. Ако не, трябва да внимават. Тя може да бъде търговец, който не разбира какво се продава и това, което е в тази област ключова фигура, или дори измама, което се побира скрие тази информация. Накратко Коефициент на интензивност могат да бъдат обобщени както следва:, което е дадено от лампи с нажежаема жичка вата (W) за светодиодни крушки могат да бъдат намерени в лумена (Lm) или в единица светлина поток. Лампа, която има 25 W, съответстващо на 220-230 LM. Лампа 40 W LED крушка е равна на 410-430 LM. 60 W 700-750 LM само една лампа от 100 W съответства 1300-1400 лумена.

Не само, че интензивността на атрибута, които бихте при закупуване на тези ефективна осветителна техника на интереси. Също така важно е цветът на светлината. Има хора, които палят от LED крушки изглежда твърде " студени " и не го чувствам много добре. I човека свикнали на редовни крушки склонни по-скоро жълта светлина, тъй като тя има студено бяло интелектуално свързан с болници или чинийка - като офис сгради. Така, днес вече можем да избирате от три вида цветен спектър. Топла бяла светлина (топло бяло) е най -вероятно такъв човек избира една. Glow е най-близката жълта светлина лампи, предмети и лица по този осветление изглеждат естествени. Цвят на светлината предизвиква усещане за топлина. Мястото долу е Daylight (дневна светлина бяло), който вече предвижда по-малко комфорт и леко докосване на неестествени предмети и хора, която осветява. Последният вид цвят е студено бяло (студено бяло), които, като същевременно осигурява най-голяма интензивност на светене, но е изкупил по цвят - това е неестествено, синкав, прибран. Подходящ за най-много в големи зали или складове. Като цяло за съжаление е вярно, че LED крушка е по-ефективна, колкото повече прохладната сянка.

И сега за нещо, икономически параметри. Статистическите данни дават забележите, че с течение на живота на само една LED крушка в дома си, който сте използвали до 50 броя на конвенционалните крушки с нажежаема жичка. Животът е една нажежаема жичка е около 1000 часа, докато LED крушки 50,000 часа.

Какво е да се счита, че е също така - и преди всичко! - Спестяване на електричество. Аз вярвам, че решението да се оборудват своите домакински LED крушки просто няма да правя, че през следващите дни. Разбира се, това е инвестиция, която ще се бавно, но - но сигурно - ще се върне. И не мисля, че производителите на уреди, които искате просто да си " направи пари". От друга страна, на факта, че те имат някои от тези LED продукти за улавяне, гарантира, че технологията на осветление за дълго време просто се върне. Но винаги се избере добър продавач. Не може да се препоръча най- големите производители или търговци на едро с най-ниски цени, както и супермаркети, където можете да намерите уреди само на няколко метра от ролките и други сладкиши, и където не е нужно квалифициран персонал може да ви посъветва в избора. За дистрибутори на едро, гарантиращи най-ниските цени отново съществува риск, че стоките са, макар и тайно, на втора категория качество. Затова търговецът на дребно е място, където да отида за съвет, и най-добрият индикатор само аз. Аз не искам да ви обезкуражи, но ние всички имаме различни убеждения и различен опит. Така че - независимо дали сте добре и пестеливо свети!