Защо да повери парите си при закупуване на електроника по-скоро малки търговци на дребно?

● 01. 04. 2014

Тази статия може би малко по- благоприятна "политически агитатор", но посланието му е да се научи за бъдещето и се опитва да ви накара да мисля за това, на кого да повери парите си в бъдеще. За да не изглежда не на място от моя страна или дори невероятно, бих могъл да използвам въведение да кажа, че е дъщеря на магазините на собственика електроника, както и бизнесмени, които са в дългосрочен пазар на електроенергия актьорско майсторство. Ето защо, аз имам достъп до информацията, която дори на повърхността само възниква инча Не е, че е в интерес на търговци, които благодарение на техния капитал и имат голяма власт над потока от информация в медиите. За да се запази благоприличие няма да споменавам дори "добрите" фирми, дори и тези, в които критикът се отнася. Това не би било в моята позиция ясно или правилно, надявам се да го приемам.

Сега към темата. Както знаете, текущата пазарна електрониката (наистина в днешно време и с нещо друго) е пренаситен почти " спукване ". Затова изберете производителя, от когото сте любов премахнете стоки не е лесно. Това често помага да изберете само в интернет, което ни позволява само "бързи и лесни " търси най-ниската цена на продукта и сравняват разходите за тяхното списъка на чакащите. Атрибут, който толкова често се случва, е - разбира се - цена. Разглеждане от това дали цената е винаги най-важното, ще последва нататък.

Как е възможно, че големите компании могат да отидат с много ниска цена, така че, когато страната има само две основни доставчици на електроника? Как е възможно, че същите източници не изтегли по-малкия бизнес на същата цена като голям бизнес? Може да се твърди, че процент тяхната роля за вземане на проби, която е за големи компании, очевидно по-високи от търговците на дребно. Въпреки това, дори като цената не може да почука на стойността на покупката. Равенството е стойността на покупната цена, т. нар. " пазаруване " за всеки предприемач не е проблем. Така че, какъв вид на цена, която е вторият за никой, нали?

Сега, моля - така да се каже - дръж се здраво! Големите компании се доста често купуват стоки (не само) в полските ни сънародници. Това означава, че " вътрешности " на уреди, които не са същите като " вътрешности " на продукти от други части на Европа. Сигурен съм, че вече сте запознати с факта, че хранителните вериги и ни изпращат в по-лошо за страната храна, отколкото те да достигнат рафтовете на супермаркетите в Германия например. Ние за съжаление, така че с благодарност и удоволствие да си купя нещо, само когато цената е най-ниска. Ако ние не се защитаваме, като не е евтино, или много лошо, купуването на храна, внос е завършен.

В случая с уреди, но цялото нещо малко по-сложно. Ние имаме възможността да се четат продукт позиция формулировка един по един. Марка, форма и описание уреди заседание - и отговаря точно на тези, които могат да се видят в едни и същи сортове на стоки, но на страната на произход на други места като честен производство. Ние, следователно, за да се определи дали стоките са под нейна цена - стойност изразява истинската стойност, или просто скъп статия втора категория.

Ако имате възможност да се харчат за стоки на няколко стотин евро повече, определено не го пропускайте. Фирми, които се занимават с електроника, в насипно състояние, не се чувстват много загуба на един или дори няколко десетки клиенти. Малките предприятия, обаче, оценяват всеки, който идва през прага, и поради това не могат да си позволят да продават ниско качествени продукти, които ще съсипят репутацията. Друг подход е също така и в продажбата. Докато големите корпорации извършват повечето от продажбите си чрез интернет и в лице с някой от персонала могат да видят само при вземането на дистрибуция на стоки точка или склад, малък бизнес е готова за предварително го при вас с всички съвети. Не само работят професионалисти, които знаят какво има под ръцете им, но също така позволяват стоки да се покаже, се опитват да намерят това, което е вероятно да отговарят на вашите изисквания, които търсите. Въпреки момента ни принуждава да все по-голяма анонимност и контакти чрез интернет само в случай на покупка на електроника е добре да отидете на някой, който ще се вслуша в качествата на продукта е необходимо, и ще бъде в състояние да ви посъветва.

Решението на когото да повери парите си е до вас. Но както казах и преди, аз имам доста опит с него, така че аз може да се сравни продуктите с " полските вътрешности " на тези, които са честни. И честно казано, не мога да кажа, че си струва да плащат допълнителен чифт десетки или стотици евро за нещо, което ще продължи, а не да харчат спестяванията си за нещо, което ще съсипе веднага след изтичане на гаранционния период.

Приятно пазаруване и затова се надявам, че закупените стоки ще бъдат щастливи да се направи за дълго време!