Заем и вписване в регистъра на длъжниците

● 30. 03. 2014

Понякога всеки има нужда от пари, но понякога възникват ситуации, до такава степен, че тя е необходима за заемане на средства от банките. Но това може да се случи, че желаете да кандидатствате за заем с банковата институция, но ние получите отрицателен отговор, защото, докато има запис, който ни спира от възможността за получаване на пари по този начин. A не може да бъде стотици изключително евро, повече от достатъчно, въпреки че понякога забравя да плати сметката на телефона или да я плати със закъснение, и вие бързо ще се окажете в регистъра на длъжниците, а не дори наистина да знаеш. В страната има около един милион души, които имат запис в кредитните регистри. Не унищожи задължението да ни информират, че в такъв регистър на длъжниците са. Това съобщение е за нас в повечето случаи можете да получите когато най-малко нужда от него и той не е очаквал. Ето защо най-лошия вариант е, че такава информация е да се научите директно в банката при кандидатстване за кредит.

Dodger Така че, разбира се, ние може да стане, когато дългосрочен заем. Но също толкова добър, е по-малко разпространена престъпление, което може да бъде твърде късно платена фактура за използване на Интернет. Разликата от няколко седмици в плащането ще осигури място в регистъра на длъжниците на няколко години. В повечето случаи един период от три до четири години. Това няма значение, ако неплатеното си ангажимент в продължение на няколко дни или седмици, ние ще плати, но името ще остане на файл за доста дълго време. Може би по банковата регистърът да остави запис три години след изплащане на всички дългове. Ако ние може би се опита в периода, когато сме в регистъра, да вземе ипотечен кредит, а след това най-много на банката отказва да удовлетвори молбата, защото на този запис. И със сигурност можем да разчитаме на факта, че банковите институции няма да имат най-малък интерес в научните изследвания на причините, поради които даден клиент се озовава в системния регистър. Това е много важно, за да изпълни всички задължения, в срок и по такъв начин, че няма извинение за нашия доклад до регистъра на длъжниците.

И това, което е на такъв регистър на длъжниците могат да четат? За всеки индивид в системния регистър съдържа разнообразна информация. Налице е пълното име, номер на социалната осигуровка и адрес в допълнение, на регистъра да намерите основна информация за това как и колко пари индивидуална или възстановени в миналото отплаща. Включена е и определяне на задължения за обезпечение. Регистър и да водят регистър на това дали лицето, просто не пита за всеки кредитен продукт. Трябва да бъдем внимателни, дори когато някой само за неговото гарантиране на заемите тя. Регистърът се води само защото Гарантирам за външни заеми. Обмен на информация относно платежната дисциплина, способност да изплати на клиента банки доверие, Закона за банките, така че не е нещо незаконно. Това трябва да се очаква, че след като тя го пита за заем с банковата институция, научава, че всички други банки. Определено не трябва да действа прибързано и да не попитам за ипотечен заем от някоя банка, защото на всеки отказ би довело до намаляване на вероятността за успех в други банки като съвместна олово база данни.

След като ние знаем, че имаме вписване в регистъра, тогава ние трябва старателно се чудя какво всъщност е запис. То може да бъде, че записът е бил в грешка, и в един момент можете да поискате заличаване на институцията, която направи вписване в регистъра. Ако това ще бъде валиден запис, за които знаем, че тя се основава на реални доказателства, и все пак трябва да се вземат пари на заем, а след това ние имаме само две възможности. Можем да опитаме само да търсят компании, които не сътрудничат с регистъра на длъжниците, или тези, които си сътрудничат с него, обаче, се интересуват от сериозността на престъплението, за което ние имаме запис в системния регистър. Ако поради това, че това е дреболия, която освен това се реши бързо, той може да не е толкова голям проблем за тези компании да заемат.

Първи ипотека в случай на работа в чужбина

Работите ли в чужда дестинация сте заинтересовани в страната, за да си купи къща или апартамент, и не разполага с достатъчно свободни парични средства и се мисля за ипотечен кредит от банка? Възможно ли е да получите ипотека в случай на работа в чужбина? Дори редовно пари доход всеки гарантира гладкото одобрение на ипотечен заем, дори и ако кандидатът за ипотечен кредит не е в регистъра на длъжниците, които не дават предизвестие и е нает на работа на пълно работно време. Съществената разлика се банкови институции гледат дали той е приход за страната, или в чужбина. Ако беше последното, тогава бихте могли да имат с банката, предоставяща ипотечния проблем. Внимание е необходимо може да се обясни по отношение на риска от промяна на валутните курсове на валути.

Всеки банковите институции да предоставят на заявителя с различен размер на отпуснатия кредит. Сред най-често, обаче, се появява, за да достави между 70-85 LTV (стойността на имота). Преизчисляване доход от чуждестранна валута се прилага обменният курс на еврото контролира Националната банка. Банките, обаче, могат да се изчислят доходите намалява с до тридесет процента. Основната причина за намалението на приходите се изчислява, че еврото може да се промени всеки ден срещу валутата, в която кандидатът за ипотечен кредит постоянни доходи. В случай, че сте се планира да купи къща или апартамент, то вие ще имате представа колко голям заем в банка, изисква от вас. Дори преди да посетите банката, следователно, може да се проследи в интернет, как е възможно да предлагаме високо ипотечна банка.

A ипотека с доходи от чужбина, обикновено трябва да донесе на срещата на банка също са редица документи. Те включват личната карта и друг документ за самоличност, с официален превод на трудовия договор и получаване на разрешително за работа, за да се образува в чуждия език, банково извлечение, която се дължи на заплати за последните три до шест месеца. Някои банки също могат да отговарят на изискването за уведомление за работна заплата фишове. Въпреки това, не всички банки искат официален превод на всички основни документи в Чехия, но ако това е наистина така, тогава трябва да очакваме по-високи разходи, ако само за закупуване на ипотечен кредит. Тази сума може да се увеличи с няколко хиляди, поради официален превод. Клиентът също така изисква банката, за да докаже, че те получават редовно и законно.

Банковите институции също се наблюдават, когато действително интересуват от ипотечни произведения. То не трябва да приемат е напълно доходи от всички страни по света. В случай на екзотични страни може да възникне проблем и неодобрение на ипотеката. Такава екзотична страна ние трябва да включва Китай, Пакистан, Венецуела, Ангола, Индия, Малайзия и Мексико. Понякога тя може да бъде дадена банкова институция също е важно в коя област кандидатът работи в чужда страна. Най- склонни да бъдат приемани в подобни случаи области като автомобилостроенето, информационните технологии и авиацията. В такава ситуация може да не възпрепятства или екзотичен произход на парите от държавата. Кандидатите доходи от страни в Европейския съюз, Съединените щати и Канада обикновено получават положителен рейтинг. Първият е решаващ фактор за банков източник на доходи. Когато се прави бизнес в чужбина, то е много вероятно, че банката просто не одобрява ипотечен кредит. Много често след като чували с пясък основания, че обработката на кредита би било твърде напрегнат. Въпреки, че е вярно, че нито кандидатите за ипотечни кредити, които правят бизнес в чужбина, има голяма сума. Мога да го маркирате като причина защо банките отказват да обработва и предоставя ипотека за предприемачи в чужбина.

От изложеното по-горе, че е съвсем ясно, че за положителен ипотечен кредит е идеален, ако кандидатът има достатъчно приходи. В случай, че всеки заявител възнамерява да се върне в родината си и да започне тук с доходоносна дейност, то трябва да бъде заявления за ипотеки да чака завръщането му. Банката ще бъде много по- достъпна и доволни от обичайните изисквания към администрацията. Шансовете одобрение от бързо нарасна. Въпреки това, след завръщането си от чужбина е молба за ипотечен кредит, има правила, които не могат да нарушават. Първият е да се работи на територията на минималния период от три месеца, което означава, че кандидатът не трябва да бъде на изпитателен срок. Друг важен момент е, че дори ако даден кандидат има договор за определен или неопределен период от време. Предимството тук е, че имам договор с неопределена продължителност. За известно време, банковата институция да бъдат внимателни, ако договорът е бил отново подновен за допълнителни периоди. Можете, разбира се, трябва да кандидатстват за ипотека на ниво, което е подходящо и за дохода.

Условията за погасяване на заема, са едни и същи в случая на клиенти с доход от чужбина и клиенти с доходи в страната по произход. При сключването на ипотечен кредит се определя от датата на първото плащане и начина на плащане. Плащането се извършва в местна валута всеки месец за целия период, за който е сключен договорът. Ипотечен кредит може да получите също и хора, които идват от чужбина. Някои банкови институции, въпреки че чужденците могат да бъдат считани за относително рискови кредитоискатели отхвърлят твърдението, че не разполага с постоянно пребиваване в страната, но тя не може да бъде правило за всички.

Отношение на банките към заявлението за ипотека в този случай е доста по-различна и е важно да се покаже, поне временно пребиваване на територията на фиксиран доход в същия район. Въпреки това, проблем може да възникне, когато чужденецът е също един предприемач. В този случай, при отпускането на ипотечен кредит изключително малко вероятно. Изключения от това правило могат да представляват словаци. Банката може също да признае приходите от страни от Европейския съюз, но само от работа, не от бизнеса. За това, въпреки че някой може да изглежда, че шансовете за получаване на кандидатите на ипотечен кредит, работещи в чужбина или чужденци не са твърде високи. Ако, обаче, отговарят на всички условия, определени от банковата институция, след това има възможности за затваряне на ипотека точно същите, както за клиенти с постоянни доходи в собствената си страна.