Условия за ипотечни кредити без доказване на доход

● 02. 04. 2014

Ипотека без доказване на доход е финансов продукт с леко подвеждащо име. В действителност, ако си мислиш, че може да получи ипотечен кредит без такъв характер, че никой не е проверил, че вие сте в състояние да изплати заема, така че можете да направите грешка. Не мога да си представя, че една банка не би се грижи за информацията, че клиентът ще плати, и че на така наречените "има". В противен случай, тези кредитори фалира един след друг. Ето защо, ипотека, без доказване на доход, е да бъдат взети като заем във финансова институция, която въпреки че не доказват доходи, но и да сте.

С други думи, ако кандидатствате за ипотечен кредит без доказване на доход, както и за да се избегне доказателството за финансовата си сигурност. Вие също трябва да се съобразяват с факта, че когато един клиент банка донесе доказателство за доходите им се брои сред най -рискови кандидати. Поради тази причина, " ипотека без доказване на доход " Bank Каталог изгражда по различен начин в сравнение с други заеми.

Ипотека без доказване на доходи не е толкова много, предназначена за хора, които по някаква причина не искам да казвам колко те печелят, защото банката ги има на обход, както и да поиска. Най-много ипотеки изискват предприемачи и други самостоятелно заети лица, които, въпреки че официално (преди данъчните власти) нямат никакви доходи, но в действителност и да, и все още най -добрият обичай построен явно имота.

При кандидатстване за ипотечен кредит без доказване на доход, ще бъде принуден да подпише клетвена декларация, че сте извън вашата " осигуряване " не може да изплати заема и в допълнение има достатъчно количество за покриване на разходите, свързани с провеждане на домакинство. Обикновено документирано със сертификат за задлъжнялост в данъчната служба и ако сте бизнесмен, така донесе потвърждение на нулеви задължения към Администрацията по социално осигуряване. И повярвайте ми, че дори и ако работодателят книга за техните доходи и банката открива необходимата информация от наличните източници. Разбира се, има и постоянен контрол регистър на длъжниците.

Целевите ви доход с преглед отваря вратата за ипотека за 70% от обезпечение стойност и някои банки, въпреки трудната ситуация на финансовите пазари предлагат ипотека в размер на 100% от стойността на обезпечението. За ипотеки без доказване на доходи брой най-много 50% от стойността на обезпечението (при някои банки с 60%). Което означава, че останалата част от цената на имота трябва да бъдат финансирани от други източници. Нещо повече, това се случва, че стойността на обезпечението, може да бъде банка оценител е по-малко от действителната покупна цена. В този случай, няма да ценим ипотеки не правят половина.

За ипотеки, този характер брой е по-висок лихвен процент на кредитиране, които банките надуват чрез добавяне на " премия за риск. " Може би, че някой ще изглежда парадоксално, но с намаляващи темпове на повечето нарастващите рискови премии, които могат да достигнат до три процентни пункта и са в състояние да оцените ипотеки без доказване на доход в сравнение с класическите практически удвоява. Скоростта ипотеката резултат в крайна сметка може да бъде толкова висока, че увеличава плащанията за не- целеви финансови продукти

Ако по някаква причина не искате да кандидатствате за кредит в банката, така че можете да се опитате кредитен съюз. Тук кредити без доказване на доход с параметри приличат ипотеката САЩ и жилищни недвижими имоти, в допълнение към осигуряването на Съюза може да се провери индивидуално кредитоспособността на клиента. Което означава, че подготовката на един проект вашия бъдещ доход (в началото на бизнес) и се получава от историята на развитието на имот в миналото. Ако той констатира, че използването на средства като предпоставка за перспектива на растеж, така че нищо не пречи за отпускане на кредит.

Ипотеката без доказване на доход и определено не се разгледа, ако имате имот и не е нужно да имате проблеми с дълга. Напротив, решението за предприемачите, които оптимизират данъци, така че те не разполагат с официално собственост, но в действителност се справяме добре.