Туристическа застраховка и факултативни екскурзии

● 01. 04. 2014

Преди да замине на почивка, всеки трябва да бъдете сигурни, за да си направите пътническа застраховка. Наскоро стана стандарт, че туристическата агенция предлага конкурентни туристически застраховки пряко в преговорите за пътуването.

Можете също така да изберете да организира застраховка за пътуване себе си. Ако сте организиране на туристически застраховки онлайн, можете да попаднете под формата на избор между отдих и тарифно риск. Holiday тарифа има предимството, че цената му е много по-ниска, отколкото е за план за рисков. Но как е в действителност? Струва си да се получи по-евтина застраховка за пътуване?

Допълнителни екскурзии и потенциалните рискове

Допълнителни екскурзии са за някои хора доста интересни, защото те не искат просто лениво лежи на плажа, тъй като изхвърлянето на спермата и искате да се насладите на някои други забавни. Опознавателни пътувания могат да бъдат намерени в много от туристическите курорти и много от тях предлагат наистина интересно преживяване. Но туровете може да бъде и доста големи усложнения за пътническа застраховка си. Как е възможно това? Много просто, ако сте уредено преди заминаване, само по-ниска тарифа за пътуване застраховка. В контекста на такава застраховка за пътуване може да бъде една от незадължителните пътуване застрахователни изключения.

Срок застраховка изключване се отнася до дейност, която е толкова рисковано за застрахователна компания, която чрез своите застрахователни условия е предвидено, че ако застрахователното събитие настъпили в някои от тези дейности, а след това не плащат обезщетение, което от своя страна означава, че наистина плащат няма. Рискови дейности от гледна точка на застрахователните компании имат по-висок риск от наранявания и последващите високи разходи, свързани с грижа лекар. Да изключвания застраховка при пътуване обикновено включват уиндсърфинг, ветроходство, бънджи скокове, скачане с парашут, делтапланеризъм, виси отдавна, кайтсърф, кану предизвикателен терен на велосипед или скачайки от спортни дейности зимните. Задълбочен и пълен списък на дейностите, които принадлежат към забранения винаги да се намери в условията на общото застраховане и условията на всяка застрахователна компания, защото те освен, разбира се, да е различен, така че, ако ще да тече една дейност и една застрахователна компания, за да я види забранени, а след това все още можете да потърсите до участие в конкурса, ако ви предложим някои интересни вариации, където е застрахован вашата дейност.

Как да се екскурзии по желание?

Долна вариация на пътническа застраховка не означава автоматично, че при всякакви приключения екскурзии по желание достигне. В играта, е все още две възможности. Една от тях е, че преходът към по-висока такса за застраховка при пътуване, когато планирате да отидете на екскурзия по желание или да насрочи друга приключенски дейност. Такава застраховка за пътуване могат да бъдат организирани на място по интернет във факултативен дни пътуване. Друг вариант е застраховка, която покрива операторът от туровете. При последвалата лоша ситуация би било да се осигури медицинска помощ се изплаща от застрахователната полица на оператора.

Въпреки това, той е сравнително рисковано решение, като оператор за избор екскурзии със сигурност ще застрахован от някои от местните застрахователни компании и има малка вероятност, че те самите ще има условия за безопасност VM или английски език. Всъщност, често от себе си, или не е нужно застрахователен договор. Така че, ако имате намерение да вземе участие в някои приключенски дейности и когато тя бъде застрахован срещу злополука, тогава рискувате вариант вместо да организира туристически застраховки за продължителността на дейността. Определено си заслужава да знае предварително напредъка на опционални екскурзии, използване на предпазни средства и трудността на терена.