Съвети разследване, вследствие на закупуването на подходящи уреди

● 01. 04. 2014

Цените на енергията се покачва доста често, така че много хора се опитват да спасят където можем. Но не по-дълго смятате, че ще инвестира пари в подходящи уреди, когато старата износена, или при евентуална нов апартамент. И все пак това е високо енергийните разходи натоварват семейните финанси доста. Това със сигурност е необходимо да се съсредоточим върху където бихме могли да се запишете на енергия. При по-внимателно изследване ще разкрие някои грешки, които, обаче, дадоха сравнително проста промяна, просто трябва да се съсредоточи само върху тях.

Старите уреди работи добре, но за една нова и трябва да бъдат заменени възможно най-скоро, защото новата технология е в състояние да функционира по-ефективно по време на работа и консумират по-малко енергия порции. Ето защо, когато купувате нов уред струва да гледам етикети. За да спестят пари по отношение на функционирането на уреда ще бъде подходящ клас A ++ и A +++.

води

Водата работи много домакински уреди. Абсолютно ясно пералнята, в които имате интерес в потреблението на енергия и вода по време на нормален цикъл на пране, но и за други работни програми. Много важно е също така на зададената температура, тъй като повечето съвременни перални машини са в състояние ефективно да го бия на двадесет до тридесет градуса по Целзий. Измиване също трябва винаги да тичам до кога ще бъде изцяло запълнена да не са ненужни дрехи измити в пъти. Закупуването на пералната машина също трябва да се адаптира както за голямо семейство, че ще се бори, защото нещо друго се нуждае от човек, който ще се бори само за себе си, и всичко друго, изисква петчленно семейство. Друга загуба на вода е ръчно миене на съдове, които могат да бъдат решени чрез закупуване на машината. Един мият чиниите под течаща вода се консумира около двадесет литра вода, докато мие замърсени съдове да поръчате половина порции литра.

Парни шайби осигурили чрез своето високо налягане и температура същите миене на съдове за качество, но консумират само минимална част от водата. Парата още той действа като добър дезинфектант унищожава всички бактерии. Личната хигиена е също важен. Ако се чудите дали това е за предпочитане пред вземането на вана или душ, отговорът е много ясен. Много по-добре е на душ, но, разбира се, за ограничен период от време, а не, че остава един час. Доста добър избор представлява термостатичен смесител, което ви позволява да настроите температурата на водата, като по този начин намаляване на консумацията на вода наполовина. Инсталиране на батерията може да бъде наричан също аератори, които обогатяват водата с въздух, като по този начин отново се намалява количеството консумирана.

Електро-и топлоенергия

Е необходима Дори електричество някъде спасяване. Хладилници са един от Devourers на електроенергия, но тя може да разбира промяна, защото сегашните модели на хладилниците все още в състояние да спестят до седемдесет процента от потреблението на енергия. Доста интересно постижение в модерната вратата на хладилника е структура от два слоя, което позволява гъвкави подход към район с прясна храна без изтичане на студен въздух от хладилника. Телевизор или компютър постоянно консумират енергия, както и изключването остава в стенд-бай режим, което също може да се използва домакинство годишно до няколко хиляди. Въпреки, че тя не се появи, но съвсем мъничко светлина може да бъде доста лаком пари. Поради тази причина, че си струва да мисля за това, ако не изплати ключа уред власт, или да го прав Не дърпайте направо от контакта.

Светлината също изразходва енергия и може да има решение на енергоспестяващи лампи, които имат около 60-80 процента по-висок ефективност, ниска консумация на енергия пет пъти и петнадесет пъти по-дълго, отколкото обикновените крушки. Доста подходяща са LED крушки, които издържат по-дълго и не се интересуваме не честото включване и изключване.

Остарели отоплителни уреди също ненужно увеличаване на разходите. В този случай, струва си да замени старата отоплителна техника с нова. Rooms не трябва да се ненужно да прегреят, защото възрастният е идеалната температура за 20-21 градуса по Целзий. В спалнята, където спят, е достатъчно богато температура от около три градуса по-ниски. Подходяща настилка също водят изолиран от по-ниска влага и помага на ненужна загуба на топлина в стаите. Подови настилки трябва да бъдат изработени от естествени материали, които могат да бъдат рециклирани, което го прави екологично разградими дърво или балатум.