САЩ ипотека

● 30. 03. 2014

Ако искате да заеме пари, е необходимо да се преосмислят всички аспекти и според тях да се реши какъв продукт да изберете. Една от възможностите е американска ипотека. Когато си докосване?

Какво е американски ипотеката?

САЩ Ипотека е ипотека, която е точно като конвенционалните ипотеки, обезпечени с недвижими имоти. Тя се различава по това, че не е възложена на жилища. Това е не- цел заем, който може да се използва за нищо. Той е общ за потребителския кредит. За разлика от него, обаче, обикновено е с по-нисък лихвен процент. Неговото решение, обаче, размерът на определен доставчик.

Терминът "САЩ " носи от мястото на произход. САЩ Ипотека възникнал в САЩ и сега е широко разпространена в нашата страна. В Америка, по-нататък " начало дялово заем ".

Ипотечен кредит от американските ипотеки

Хората пари от този финансов продукт, най-често използвани за закупуване на различни неща от колата, но и да изпълнят финансовите си задължения. Поради факта, че чрез Американската ипотеката можеш да вземеш една сравнително голяма сума пари за тези цели, по-удобен, особено когато сте избрали доставчик, който не разглежда твърде тясно кредитоискателя. Това е типично за САЩ небанков ипотека. Бих обаче, имаше една добра Помислете дали парите наистина ще му помогне. Без внимателно обмисляне той може да се довери, за да получите дори по-голям финансов проблем.

Количество Ипотечен кредит зависи от стойността на имота. Тя се изразява като процент. За разлика от конвенционалните ипотеки отношение на по-малък процент количество. Обикновено около 70%. Non - ипотека предлагат по-малка сума.

Падежът на американските ипотеки също е различно, обикновено варира от 5 до 20 години.

Условия за американските ипотеки

Условия за предоставяне на американските ипотеки се различават в зависимост от това дали е банка или небанкови доставчици. Общите условия, които включват възраст. Кандидатът трябва да има крайна дата на падеж на кредита надхвърля 70-годишна възраст.

Друго изискване е да се осигури на имот кредит, който трябва да се намира в страната. Adobe също е доход от трудова дейност или бизнес. Избраните от Вас доставчик може да има и други индивидуални условия.

Предимства и недостатъци на американските ипотеки

Хората гласуват за САЩ ипотеката, защото можеш да вземеш през него още по-голяма сума пари за различни цели. Предимството е по-нисък лихвен процент, както и способността да се разпространява плащания в продължение на дълъг период от време. Това прави възможно да се коригира плащания, така че да са поносими.

Повечето доставчици също ще позволяват предсрочно погасяване на ипотечен кредит, без да плащат големи глоби, както е случаят с конвенционалните ипотеки. Real Estate на САЩ ипотеката може да бъде продаден.

САЩ Ипотека, обаче, има и своите недостатъци. За някои това може да бъде необходимостта да се гарантира на имота. Когато вашият insolvency'll го загубим. САЩ Ипотека има по-добър лихвен процент от потребителските кредити, но по-високи в сравнение с конвенционалните ипотека. За целите на жилища поради това е добре да се използват конвенционалните ипотеки.