Рефинансиране ипотеки и заеми - сравнение

● 30. 01. 2015

Определение рефинансиране е действително на кредит ипотека. Рефинансиране изплащане на ипотека (в този случай, ипотеки) друг заем. Така Mortgage рефинансиране обработва нова ипотека (обикновено с друга банка), и тази нова ипотека е " стара " ипотека погасява.

Тази среща е един добър старт за два месеца преди края на фиксация, банката ще получат нова оферта. Това дава време да погледнем в конкурса, които предлагат по-добри цени. В действителност, ако сегашните преговори с банката не са довели до вашето удовлетворение, има опция за включване на рефинансиране от друга банка. Този метод за рефинансиране, се препоръчва особено ако се окажете с ипотека фиксирана лихва и банката непропорционално ще повиши лихвите. Банката може да повиши лихвените проценти до 1%. Или можете да банка от време, за да се постигне сделка или да организира нова ипотека в друга банка.

New ипотека, така се гарантира по-благоприятни условия за погасяване и старата ипотека с голям интерес да го изплати. При подписването на договора ще осигури намаляване на месечните плащания и възможността да се удължи и зрялост. Когато това е целесъобразно ипотека рефинансира? Можем да кажем, че най-добрият ипотека рефинансира преди края на фиксиран период на плащания, теоретично е възможно да рефинансира по всяко време, но поради наказания за предсрочно погасяване не си струва.

Как да се определи?

Днес се определи по-малко от 5 години не плащат изобщо. Ако влиза в ипотека за 20 години. Това е мъдро да се фиксира курса за 10-15 години напред? Помислете днес ситуацията, лихвените проценти, предоставяни от банките, от месец на месец варира. Ето защо, като правило. Ако Вашата банка предлага ставка под 5.00% на годишна база, го оправи тихо в продължение на повече от 5 години. От друга страна, в размер на 5 %, да се сключва за период възможно най-кратък.

Предимства на ипотечни рефинансиране

По-ниска лихва, отколкото старата ипотека след премахването на фиксиране на лихвата, нулева такса за обработка ипотека матуритет 30 години.

Недостатъци ипотечни рефинансиране

Продължителност операции цялата рефинансиране, административни разходи, свързани с таксите за трансфер при затваряне.

Какво да правите, когато рефинансиране на ипотечен

При прехвърляне от една банка в друга, и затваряне с нея ипотечни рефинансиране появява малка кука. Bank за договорни ипотеки не може да приеме обезпечение, че е веднъж спря на друга банка. Следователно, трябва да е имало някаква корекция в преговорните условия за нова банка и процедурата е както следва. Първо, клиентът, с около два месеца по-рано (преди той ще премахне фиксиран лихвен процент) открива нова банка, с който да се сключи договор и по този начин да се рефинансира съществуващите. Преди е необходимо подписването да определи всички условия и изисквания, които банката изисква.

Тъй като съществува вече една ипотека върху клиента, новото селище е по-кратък. Банката вече се заверено клиент, който я поставя по-малък риск от напълно нов клиент. Ще бъде подписването на нов договор за заем и договора възникне банкова възбрана върху имуществото на клиента, който все още е спряно. Въпреки че е налице регистрация на земята. Сега има два регистрирани собственици и на двете банки. Bank след подписването на договора преведена по сметката на клиента се съгласи сумата, с която първичен изплати ипотеката. Първата ипотека се увенчаха с успех, е налице прекратяване на договора с първата банка и това трябва да е някаква корекция на имотния регистър. По този начин новият банката става единствената банка, която има право на задържане върху имота.