Предвид Бърз кредит веднага

● 10. 12. 2014

Когато човек иска нещо, тя го иска най веднага. Както се казва, вчера беше твърде късно. Парите, които е двойно по- вярно. Ти си на екскурзия и да открадне портфейла си, мобилен телефон почивките и имате нужда от нова остра неочаквано дойде седмица преди да мине на плащане. Има много причини, поради които може да хвърли един бърз заем през уикенда са много. Payday заем, SMS заеми, офертите за парите веднага в интернет много.

Как работи това

Всички тези експресни заеми са небанковите финансови институции. Бърз кредит за един час е почти мит, но в сравнение с банковите дружества са ги получи по-бързо, защото те не са обременени от бюрократична пълнене абсурдно количество хартия по-лесно, защото представянето и одобрението на заявление, което трябва, е връзка с интернет или по телефона, и в крайна сметка по-достъпна за по-широка аудитория.

Небанковите институции също е предоставянето на заеми на студенти или пенсионери, така че хората без постоянни доходи, както и хора, които са регистрирани в регистъра на длъжниците или дори непознати. Като цяло това е по-ниска цел на потребителския кредит макс. Няколко десетки хиляди. Най-често това са суми между 5 и 15 хиляди души.

Ускоряване заеми

За да има пари в сметката, веднага след сключването на договора, търси компания, която работи освен работни дни в събота и неделя. Ако имате нужда от пари веднага през уикенда, можете да изключва този вариант, който по време на попълване на онлайн формуляр в събота сутринта, но прегледът се извършва само в понеделник. Фирми, които работят 24 часа в денонощието, когато те са в състояние да оцени кандидатурата си в рамките на 15 минути след прилагане.

Друг начин да получите пари е да се ускори избере фирма, която има сметка в една и съща банка, както можете. В този случай, съкращаване на времето, необходимо за прехвърляне на средства до минимум. Time също ще ви спести повтори искането на компанията, където имате пари вече назаем.