припадък

● 10. 12. 2014

Изпълнение е концепция, в която почти всеки настоящите моменти на фрустрация, разочарование, примирение и поражението. Изпълнение за много хора е екстремна решение, крайно неудобство, личен провал, и на последно място, обявени в несъстоятелност. Възбрана е последният вариант, който би кредитор, на когото дължим определена сума пари, трябваше да се прибегне.

Execution се предшества от редица стъпки. Няколко писмени искания, принудителен удръжки от заплатите и блокира достъпа до акаунта. Защо не дойде неочаквано. Разбира се, ако се пренебрегне предизвестие, или не е в състояние да уреди дълговете си, изпълнението е единственият логичен резултат от цялата работа.

Изпълнение, на което може да се очаква, че

Всичко зависи от размера на вземането. Поръчах си официален прилагането на закона е да се гарантира, само размерът на активите на длъжника, за да бъде сигурно плаща дълговете си, включително и разходите за изпълнение. Ако дължите няколко хиляди изпълнител и почукате на вратата, можете да се възползват напр. Електроника или мебели, които явно се е в притежанието ви. Ако дължите повече с изпълнението може да падне нужда от вашата кола. Възбрани са до последния възможен курорта.

Списък на длъжници

Интернет не е просто регистър на длъжниците да ви уведомява за Defaulters. В случай, че искате, независимо по каква причина, проверете лицето, което правите бизнес или тя трябва да предостави разкопки, лесно можете да се стигне до информацията на плащане дисциплина на лицето. Някои списъци на длъжници вече са публично достъпни и следователно лесно проследими в интернет.

При разработването на малко усилия, за да се определи дали лицето е все дължеше няколко долара фактура за разговори, беше късно да се изплащането на ипотека или са включени в списъка на длъжниците в изпълнение. Тези списъци са широко използвани от банките, които така да проучат потенциалните си клиенти. Ако в такъв списък, откриване, на заем от банка, можете да го забравя. Да ти остава възможността за заем при някои от небанкови институции, но разчита на много по -висок лихвен процент.

Изпълнение на процеса. Какво да правим с имота?

Ако вашата собственост е била конфискувана, трябва законоустановения срок за решаване на искове. Ако ситуацията не е решен навреме, вашият имот ще отиде на търг. Това означава, обяви официално датата на търга. Дата и място на търга се определя с постановление. Това е между другото намира на официалната борда на общинската власт и най-вече в интернет. Търгове за недвижими имоти в изпълнение е една добра възможност да се стигне до евтин имот, тъй като начална цена обикновено започва в 03.02 пазарна цена, определена от съда вещо лице.

Ако искате да участвате в такъв аукцион, имате късно в деня на търга, така пъти. Търг сигурност. Това е вид доказателство, че имате пари и ще ви се появи наистина се интересуват от търга. Преди търга се обявява от назначаването на имота, където имате свободно време, за да прегледа имуществото. Имотът е почти никога не се продава на начална цена, но при по-висока цена. Дори преди действителното търга, трябва да се определи най-високата цена, на която сте готови да платите за един имот. Ако имуществото състои депозита се приспада от цената.

Търгове и възбрани сега са много чести, популярен, и хората доста интензивно възприемат. Всеки от нас знае или чувал за някой с изпълнение опасения. Това е времето на едно общество, което ни принуждава, макар и косвено, често поемат ненужни неща без причина. Хората се опитват да влезе в съответствие с един от друг и често не осъзнават последствията, които могат да възникнат.

Автомобилни Търгове на изпълнение са чести и популярни купувачи. И защо не? Auto вземе тук в една малка част от разходите. Ако тръжните колите от планиране изпълнение, предварително, да разберете какво състояние колата е или не си купите нещо слепешката. Превозни средства Дражен могат да се видят както на публични екзекуции и след това с действителното търга. Елате да видите на аукциона по време, независимо дали имате възможност предлагат коли на добра. Дори ако искате да си купите кола от базара, че е необходимо да се провери, че не попада в нито една аукцион.

Често затруднени кредитополучатели се обръщат към отчаяни и безразсъдни действия и влиянието на бюрократичните процедури, може да се случи, че почвата употребяван автомобил е автомобил, който е известен за изпълнение. Ако сте направили такова превозно средство, може да поиска да дойде и без право на обезщетение. Отново, това е целесъобразно да се консултира списъка на длъжниците.