Пригответе се за по-скъпи ипотеки

● 02. 04. 2014

Над ипотечните кредити от време на време за всеки един от нас. Някои банкови институции предлагат сравнително атрактивни възможности, колкото можете от тях на обикновения човек да се заемат по-големи суми пари за по-дълъг период от време. Но вижте как настоящата ситуация на пазара с финанси и какво можем да очакваме в бъдеще около? Той ще се опита да намери отговори в тази статия. Когато сте заинтересувани от ипотека, тогава не се колебайте и се прави отчитането.

Състояние на пазара на ипотечни кредити

През месец ноември 2013 г., се състоя само леко движение на лихвените проценти на ипотечните кредити. Движението е обърната нагоре, което се очаква, предвид предишните разработки, обаче, средният лихвен процент се увеличи само с 3/100 от 3.06% до 3.09%. По този начин, най- ниската точка на историческата лихвен процент беше през юни 2013 г., когато средната стойност е около 2,95%. Поне това става ясно от статистиката на компанията, която е базирана на справедливата стойност на новите сключени договори.

В действителност, тази ситуация на банковия пазар е доста необичайно, защото банковите институции, които не са, по принцип, не коледни намаления събития, се простират най- само някои от тяхната продължителност от есенни отстъпки. Банковите институции са в края на 2013 г. леко се подобриха своите маржове на печалба, които са били по време на летните месеци значително намалени поради конкурентна борба. В момента, обаче, никой от банката затваряне обемите на пропастта, а в края на годината ще бъде по-скоро в ефективността на новия Граждански кодекс, който ще влезе в сила от януари 2014 година. Промяната в различни форми и свързаните с тях документи.

Настояща ситуация

През месец ноември 2013 г., банковите институции са договорени малко над осем хиляди чисто нови договори са в размер на не повече от тринадесет милиарда евро. Една четвърт до една трета от новите договори, при очаквано с експерти правим рефинансира ипотечни заеми, които банките не показват отделно от новите ипотечни заеми в истинския смисъл на думата, така, защото тя е в статистически смисъл малко объркване. Причината за Донякъде заинтересуван отслабена в сравнение с предходния месец на годината също може да бъде известен национална банка валута намеса и последващо изключване на различни стоки. Парична интервенция просто не предизвика широк спектър от щети, може би имаше дори повече от добра, но би било по- материал за друга статия. Цените на недвижимите имоти все още са останали все още на приемливо ниво и отслабването на еврото е за момента все още са изключително засегнати.