повреда работят? Тя ще ви помогне застраховка

● 01. 04. 2014

В днешно време, можете да удължите застраховката и застрахова почти нищо. Застрахователните компании вече предлагат голям набор от това, което може да бъде осигурено. Това не е така в днешно време нещата са доста скъпи електроника, инструменти и др. Често, само напълно неловко движение наистина причини много щети. Направете работата си компютър или лаптоп, можете да работите от невнимателно отваряне подозрителна електронна поща, за да получите компютърен вирус, който ще изтрие всички масива от данни. И ако не е на разположение, тогава това е определено едно питие. И не един. Ако имате данни подкрепени, това е малко по-добре, но тя със сигурност ще направи по-трудно да се работи. В допълнение, трябва да odvirovat компютър и да го отърве от опасни вируси.

Работата може да навреди не само на електрониката по този начин, можете да го направите неволно сложи монитор или цялата дънна платка пада на земята и може да се повреди. Имате очевидно изключително щастлив и нищо не трябва да се случи, но тези които са достатъчно късмет, за да се срещнете с много малко хора. Когато се работи също и искате да опитате чаша кафе или чай. Когато имате много неща на масата, можете лесно да падне кафе или чай и всички на кафе или на чай всички потоци в компютър, който след късо съединение и по този начин да се счупи. Ако сте работили с някои от инструментите, като Сандърс, моторен трион, циркулярни триони и т.н., също може лесно да се случи, че непредпазлив боравенето с устройството може да унищожи или да го повредят. Независимо от факта, че може да навреди на неправилно боравене. Когато такива инциденти тогава срам пада върху вас и вие трябва да плати за щетите.

И това не е за няколко евро е ясно. Компютри и лаптопи днес и работни инструменти са скъпо нещо, както добре. И никой не иска да плати тази сума, много хора дори не разполагат със средства, които в този случай се изтръгнат от необходимост. И така, хората имат няколко месеца, за да спаси и спести и бавно погасяване на дълга, ако не се приеме, че работодател, за да плащат на вноски. Работодателят трябва да докаже вредата. Така че никой не може да хвърли всичко, което са направили. В повечето случаи, извършителят на престъплението е не вреди съмнение. Работодателят може да искате да се не повече от 4,5 пъти си средната брутна месечна заплата. Сумата, която ще платите или еднократно платима сума или на вноски, за да се взривят, която вашият работодател може да приспада от месечната заплата.

В този момент, вие определено ще трябва застраховка за отговорност по време на работа. Всъщност, това е един вид застраховка, която ще ви помогне с плащането или пълно заплащане за вас да ви вреди причини в областта на заетостта. Разбира се, предпазителят трябва да бъде добър и добре написани. Пазете се и от това, което ограничава сте задали. Те трябва да са ниски, защото след това ще бъде една разлика, която възниква, плащат сами. В днешния пазар на много застрахователни компании, които предлагат различни видове застраховки вероятно всичко, което може да се сетиш. Това, разбира се, на застрахователните компании на " борбата " за клиенти и нов клиент, че те ще се изготви договор с тях застрахован. Ето защо е добра идея да предложи промъкнем поглед на всички застрахователни компании и да намерят този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вашите ценови условия. Имате право, но да се даде при договарянето на такива застрахователни изключения на това, което всъщност такива застрахователни покрития и други подобни. Всичко това е описано в тази статия, където щетите, причинени в областта на заетостта и следователно главно върху застрахователните загуби в областта на заетостта, блестеше.

Изключения, които могат да възникнат в резултат от плащането на щети

Всяко нещо си има локаут, всяка застраховка. Например, ако ви застрахова срещу риска от инциденти и наранявания се случва с вас и вие сте под влиянието на алкохолни напитки, това е локаут. Днес, докато застрахователни компании понасят една чаша вино, но един, който има няколко питиета в него и става контузията си, осигурителната вноска не може да се очаква прекалено много. В допълнение към алкохол, е различна, в зависимост от дружество и положението. Дори и тук, когато застраховка по време на работа са някои изключения, които трябва да внимавате. Ако ви причини щети по време на работа в нетрезво състояние или под въздействието на наркотични вещества застрахователна компания няма да го възстанови и можете да забравите за всяко кратно на заплата. Можете да заплати обезщетение в пълен размер. Little използван метод днес се поставя нещата в първоначалното им състояние. Други изключения, които се прилагат за това копеле се прави, например, щетите, причинени от разпространението на неверни новини или губят неща. Затварянето също ви засяга, когато причинят щети от ядрена експлозия, може да откриете, това изглежда като ненужна, но за съжаление се случват такива инциденти.

Какво означава, че застраховката гражданска отговорност в работата си?

Пълното име на застраховка за отговорност на работника или служителя за вредите, причинени на работодателя. В мирянин, това означава, че при злополука по време на работа, а не в съответствие с локаута, след това застрахователната компания поема плащат за щетите вас и вие не трябва да се плащат пари. Тя зависи от това колко високо сте се договорили застраховка и обезщетения. Това означава, че задължението да плати за щетите, които поемат застрахователната компания, с която имате договор за застраховка. Застрахователната компания се съгласява, че застрахователната компания ще възстанови работодателите за случайна повреда събитие. Това събитие, причинени по вина на работника или служителя и в нарушение на неговата заетост или служебни задължения. Молбата трябва да възникне единствено по реда на Кодекса на труда.

Застраховка с различни имена

Днес застраховка работа предлага застрахователни компании около дузина. Всяко име на застрахователна компания, която регламентира застрахователно малко, в зависимост от това колко им е удобно тук. Разбира се, всяка застрахователна компания предлага и други застрахователни лимити и други награди. В този момент, той е до вас, което застрахователната компания, която изберете. Вие също трябва да изберете вашия застрахователен лимит. Организиране на един много прост начин, че вие се размножават си брутен месечен доход от 4,5 пъти. Този 4.5 - пъти, изисквани по реда на Кодекса на труда, в случай на щети, дължащи.

Застрахователните консултанти препоръчват клиентите предпочитат подредени предпазител до пет пъти по- месечна брутна заплата. Вие ще се избегнат потенциални проблеми, които излизат с него могат да бъдат свързани. Ако някак си увеличение на заплатите е добро споразумение да се актуализира, защото тя все още е настроен към оригиналния брутна месечна работна заплата. Това, разбира се, се прилага и обратно, когато намалява работната заплата, и намаляване на вашата застраховка. Обърне към вас, защото на текущите заплати и ненужно да се абонирате за предпазител.

съучастничество

Участие означава, че сте замесени заедно със застрахователната компания, за това, което плащате щетите. Участието на всяка застрахователна компания предлага различни в зависимост от това, което сте избрали. Налице са застрахователни компании, които това участие осигурява еднакъв процент на приспадане на вашия щети и на застрахователната компания, с която можете сами да определите какво участие искате за себе си. Тя не може да бъде само един процент, но някои застрахователни компании могат да ви предложат също участие в евро, например, хиляда евро, две хиляди и евро, както и други подобни. Участие в плащането на застрахователното събитие е за вас като клиент е важен и че не е добре да се игнорира и да го вземе с лека ръка. Всъщност, колкото по-високо се приспада при вашата застрахователна претенция, толкова по-малко плащате на месец за застраховка. Но отново, сумата, която ще платите, когато застрахователното събитие се увеличава. Така че тук е решението зависи от вас какво да изберете и кое е най-доброто за вас и най- идеал.

Валидност не вземат леко

Тъй като това е в името, тази застраховка не е добре да се вземат леко. Достатъчно е да се пренебрегва малкото нещо, а след това имате големи проблеми с плащането и други подобни. Много застрахователни лимити на застраховка гражданска отговорност в областта на заетостта на роклята. Разбира се, има застрахователни компании, които не са застраховани и отговорност към Европа или равни на целия свят. Ако не карам на всяко работно място, в командировка, а ти си само в дома си състояние, то е ясно, че не е нужно една застрахователна компания, която не е ограничен. Ако в хода на трудовия ви да шофирате и в чужбина, аз се специализират в областта на застраховането, за да поемат своята отговорност за щетите, се простира до Европа и целия свят.

Какви са вредоносното събитие?

Събития, които могат да се случат в работата на някои от тях. Разбира се, има някои събития, които са сред най-често срещаните, които са на работа доста често тя се превръща в много хора. Това е като инциденти, причинени от автомобилна компания, щети офис оборудване, счупване, неправилно боравене устройство. Има и два вида застраховки. Първият вариант може да обхваща, наред с други щети също така да включва покритие за щети по време на шофиране работодател. Вторият вариант не покрива този риск. Тя отново е до вас, което сте избрали за тази опция. Ако се вози редовно с служебен автомобил, застраховка е първият вариант. Човек никога не знае какво може да се случи на сигурност е в края на краищата със сигурност.