Пет начина да се спестят пари

● 30. 03. 2014

Пари иска всеки от тях по малко. Също така, аз често казвам, че ако трябва, тогава ще го купи и да го направи това и това, но аз просто не разполагат с него? Смятате ли, живеят от заплата до заплата, и когато имате някои допълнителни пари, така че той е, както се казва - "възползват"? Но тогава идва непланирана разходи под формата на, например, унищожил машината. Къде и как да получите парите?

покупка

При закупуване на списъка за задържане. У дома ли, че това, което ви липсва и това, което той планира да се готви. Затова Всичко по време на запис, и когато отидеш пазаруване, просто купуват само това, което сте написали. Вие казвате, но какво да кажем за отстъпки? Защо трябва да плащам за някой нещо много повече, когато я сега да се купуват акции по-евтино? В този случай си мисля добре, търсят изгодна цена е важна, но тя трябва да бъде с отстъпка. Ако продуктът от първоначалната цена на сто евро отстъпка за деветдесет и девет, и вие сте част от " отстъпката " го купя няколко пъти за това колко ви спести? Търговците искат да продават и те не ме интересува дали имате нужда от него или не. Вие трябва да познавате себе си.

бюджет

Направете маса, дори на компютър, или си записвайте работната книга, но го направи. Всеки елемент на разходите и приходите, за да го регистрира заедно с това, което сте прекарали за него. Важно е също така вашият основен редовен доход и имат няколко важни редовни и спешни разходи. Тези числа се четат и ще получите сумата, която ще трябва да си купят храна, тоалетни принадлежности и други нужди. Сред редовните плащания включват таксата за телефон, интернет и телевизия такса, лизинг, наем, пътни разходи (бензин), и т.н. Това са компоненти, чиято стойност е една и съща всеки месец. Знаете ли точно колко пари всеки месец Имате ли нужда да и колко можете да похарчите. Ако имате нужда от тези номера, за да пишат, лесни за навигация и ви се налага да мислите за това, дали той наистина се нуждаете от продукт.

прасенце

Разследването работи чудесно трик, който ние учим нашите деца. Керамична касичка, или нещо друго, което искаш да отлагаме пари. Опитайте този пример с метални монети, когато портфейла " шоу " и да не го харчат, но веднага набутам в съкровищници. Можете ще бъде радост, колко пари имате в резерв, в най-лошите времена. Ако се окаже, че имате неочаквани разходи като топъл хляб, тогава вие със сигурност искате вашата касичка и по-ранното решение за отлагане на парите, които.

не е нужно

Научете се да рецитират съблазнително меню. Вие го знаете - идва листовка, която основно се привлекат нова телевизия с тридесет процента отстъпка, и вие трябва да го представите в моя хол. Наистина ли нужда от него? A нов телевизор си купил преди около три години и все още работи безотказно. Така че защо имате нужда от нов? Парите, спестени в касичка и да го завра в което наистина трябва да ви зарадва, че си направи чудесно решение да не си купите нов телевизор.

По-нататъшната работа

Ако не сте в състояние да свържат двата края, да намерят допълнителни доходи. листовки, чиста като офиси. Чукнете в нашия опаковани своя опит и поуки, и например се пекат питки, се масажи и първата известна, те също имат своите приятели и със сигурност ще бъде щастлив да се препоръча. Безполезно е да се лежи в телевизията и се оплакват от неприятната ситуация. Ставай и отивам да направя нещо. Но се пазете от менюто, което предлага бърз и лесен пари, точно когато си платите входната такса. Във всеки случай, не плащат. За да печелят и не плащат нищо. Когато става ясно от думите "работодател" и, че приходите ще бъдат наистина огромни, а вие трябва да се каже, и тогава нека някой ще начислява такса за обработка, но защо трябва да плати " само " хиляда евро, когато можете веднага да се каже, телефон, лаптоп, кола, или други придобивки. Ако тя работи толкова добре, той не искаше, след като никой евро.