Пазете се от грешки в договарянето на ипотечен кредит

● 30. 03. 2014

Хората наскоро са свикнали да спомогне за повишаване на пари за ипотечен кредит. Всеки трябва да е в преговори ипотеки трябва да се избягват грешки, които иначе биха могли да доведат излезе доста скъпо. Кредитополучателите понякога не успяват да възстановят получената сума, а след това в крайна сметка в изпълнителни производства и в крайна сметка дори и да продават имуществото не може да е достатъчно за покриване на ипотечния заем. Хората, защото те могат да загубят собствеността си, и в допълнение, те остават грозен дължима сума, която трябва да продължи да плаща. Интересува се от ипотека трябва да отразява най-вече на факта, че заетите пари ще плати десетки години и постоянно трябва да се притеснявате за това да има достатъчно предлагане на пари, за да плати следващата вноска всеки месец. Подобно на най-разумно правило изглежда е, че те няма да вземе ипотека интерес, който в бъдеще може да доведе до сериозни финансови проблеми. Определено преди да кандидатстват за ипотечен плаща да се направи задълбочен преглед на пазарните оферти. В момента, в допълнение към не много сложно, тъй като World Wide Web е пълен с интересни калкулатори, които са способни да разберете цените на различни банкови институции. Но понякога не се справят сами всичко наоколо и най-добрия продукт на пазара просто не мога да намеря. В такива случаи, има голямо разнообразие на независими финансови консултанти, които могат значително да улеснят търсенето. Важно е да се движат с ипотеката много добре помисли, защото те трябва да се съобразяват с факта, че настоящата финансова ситуация се влошава и тя може да бъде, че те не успяват да изберете да платите дължимата сума. Вие трябва да решите не само от размера на лихвата, но ще забележите, също така и други такси и разходи, които увеличават общите разходи. Главно няма да се спасява, като не купуват застраховка.

Изборът добър мозъчен за ипотеки

Някои от банката клиенти прави доста голяма грешка отново, когато планът започва да жилищно финансиране за ипотечни помощ. Тези клиенти често без мислене и задълбочено проучване на пазара място за първия вариант, който идва, за да ги финансово привлекателно, докато на други места може да се появи много по-добра оферта, тя ще бъде достатъчно, за да наистина се огледай. Клиентите много често забравят да се направи списък предлага отделните банки и по-късно те често се случва, че вие няма да получите ипотечен кредит при най-добрите възможни условия. Друго нещо такова клиенти се обръщат склонен да вярвам, че на мястото, където те вече имате разплащателна сметка, да получат по-благоприятни условия. Въпреки това, това обикновено не е по същество вярно. Пазарът на ипотечни кредити има доста силна конкуренция и чужди банкови институции на свой ред може да бъде много добър партньор, който предлага значително по-добри условия в сравнение с банката, с която клиентът има разплащателна сметка. Разбира се, следователно не трябва да се поддават напълно на първия менюто, което е интересно. Търсенето на най-добрата възможна ипотека едно трябва да оставя малко време, за да бъде пропилян neukvapil. Друга сравнително честа и повтаряща се грешка, е усещането, че кандидатите могат да се окажат напълно получите най-добрата налична продукт. Тези търгове на интернет или директно заобикаляне конкретната банка, където кандидатът сравнява и оценява информация, обаче, е твърде много ценно време. Интересува се, но също така много често се пренебрегва съответна информация или не осъзнават сериозен недостатък в продукта, които по-късно може да откаже зле. В този случай, определено си струва да го повери в ръцете на независими ипотечни брокери, които сега се движат в ежедневна среда и предлага ипотечния пазар, така че ориентирана и безплатен поеме дневния ред за търсене на клиенти и обработката. Яснотата на целия процес на уреждане на ипотечен заем е доста сложно, така че да изглежда като най-доброто решение да работи с доверен специалист. Водещият експерт също така да доведе независимо оцени потенциалните рискове.

Сравни доходите и мислим за бъдещето

Много хора се повечето от планирането на ипотечен кредит дори и да осъзнаят, че той трябва да следва по-дълъг времеви хоризонт, тъй като ипотеката трябва да се плаща дори и в ситуация, в която това може да се отрази на финансовото състояние. Хората често надценяват действителното им доходи и според тях може да задавате и плащанията, които не може при никакви обстоятелства да бъде щастлив решение. Това често се случва, че хората безпроблемно погасяване наруши някои извънредни ситуации, като например загуба на работа, болест или дори раждането на едно дете, което е необходимо да се увеличат разходите. В случай, че лицето, което изплаща дълга е достатъчно, за да ръба опции, а след това е по-добре да си купя един малък ипотека и по този начин дори и малко по-евтини жилища. Експерти на клиентите наземни съветват, да дават подробен преглед на финансовите възможности в сравнение техните приходи и разходи, и след това да се определи колко сума, която могат да си позволят да плащат всеки месец по ипотека. Много хора избират ипотека в зависимост от лихвения процент, който банката предлага. В допълнение, обаче, трябва също така да сравните всички такси, свързани с ипотечния кредит и цената на всички финансови продукти и услуги, които са най-вече за получаване на минималния лихвен процент по ипотечен кредит трябва да преговарят.

Смятате ли, че всички разходи по ипотечни кредити?

Не всеки може да направи, когато уреждането на ипотека бележка, че в допълнение към редовните ипотека плащането също ще трябва да се харчат пари за допълнителни текущи разходи, свързани с експлоатацията на имота. Дори ако апартаментът трябва да плати определена сума, за да ремонти фондове. Разходите за вода, канализация и мощност също обикновено не са напълно изложени на най-малките. Разходи, разбира се, представлява покупката на нов дом. То може да бъде, че допълнителната заявителя заем установява, че в неговото имущество се реконструира в такъв случай е доста лесно възможно, че той ще липсва на средства за реконструкция. Вноската ще бъде причината, трябва да се определят с оглед на допълнителните разходи се поемат от бюджета, така че е добре да има резерв за необходимо изпомпване парите в нещо друго. Клиентите могат понякога че уреждане на застраховка може да ги защити в случай на иск. Добре е да се сключи застраховка живот и злополука и повече трябва да бъдат затворени застраховка Защита на плащанията, които клиентът може да защити срещу рискове, като например загуба на работа или дългосрочно увреждане.