Новата валута Aurora е неизбежна

● 10. 12. 2014

В света на дигиталните монети или крипто валути разтърси през февруари 2014 -скоро амбициозен проект. Това е една напълно нова валута на име Аврора. Това само по себе си не би било такова събитие, ако крайната цел на основателите е, че всеки гражданин на Исландия след подаване членка ID възложени получите определена сума пари в Aurora Coin.

Неизвестни досега работодател, който казва Baldur Óðinsson, приет на 25 март всеки гражданин на общия Исландия на 31.8 Aurora монети, които са се възползвали стандарт път напред. Получената столицата впоследствие се помпа на реалната търговия в виртуална валута и поради това нейната фактическа преценка. Останалата половина на Aurora монета ще бъде на разположение за минно по традиционния начин.

Започнете веднага

Смятате ли, тече проекта остава само няколко дни, така че не е изненадващо, че спекулациите на пазара наскоро караше тази много млада валута над повече установени Litecoin по пазарна капитализация, която отчете ръст в обем от 10 милиона монети 164 мили. Щатски долара. От това следва, че една монета Aurora в момента е на стойност над 15 щатски долара. Стойността на монети два пъти през деня. Съществуващата ракета началото изненада дори валутата основател. Пълното име или псевдоним Baldur Friggjar Óðinssona, но досега не е бил по-скоро смесени чувства.

В интервю за сървър CoinDesk Óðinsson каза, че според него високата стойност Aurora монета може да убеди повече исландците да се регистрирате, за да си в 31, 8 крипто монети. Това, което те не очаквах беше огромно увеличаване на спекулативните сделки, които са все още в ход. Той е убеден, че пазарната капитализация на EUR 20 млн. USD ще бъде огромен успех и това беше достатъчно, за да привлече исландците. Сегашната ситуация е за бащата на проекта е било неочаквано.

Освен това, не е изненадващо води до USD 226 мили в такъв кратък период от време е наистина неочакван сценарий. Те се наричат . Частично изкопани монети, което означава, че 50% от всички Aurora монетите в обращение са " създадени " от неговите учредители и те ще се раздават на монети за гражданите на Исландия от 25 Мар 2014.

Прекомерната спекулация застрашават развитието на валута

Въпреки своя безспорен ентусиазъм фокус върху вашия проект Óðinsson казва, че това увеличение на стойност не е без потенциалните рискове. На първо място страхове въздействие на прекомерната спекулация на успешното въвеждане на монетата на пазара този месец. Той се отнася най-вече, че прекомерната спекулация може да постави под изграждане на необходимата инфраструктура, тъй като повечето магазини се правят от спекулантите и не ангажиран членове на общността, които трябва да бъдат включени в основните валутни фактори, като например. Сигурност, достъпни мобилни или настолни приложения и И накрая, търговци за приемане на монети.

За успеха на валута е необходимо, така че хората да могат с монети правя нещо друго просто да продаде незабавно. Този аспект крипто валута, обаче, не може да бъде централно планирана и трябва да растат извън общността.

Фондова борса след медии

Много алтернативни борси се опитва да се справи и добавете Aurora монета в техните предложения. Само през последните три седмици са били добавени към валутните оферта за размяна криптите, Swiss Coin борса и Mintpal.