Нещата трябва да знаете преди да приемете връзката

● 01. 04. 2014

Инвестирането е винаги трудно нещо, което завършва несигурни резултати. Той никога няма да знаем как ще свърши, и то също може да се случи, че парите идват от, което със сигурност никой не иска. Да не се инвестират всеки град и бизнес е просто бизнес. В него, е необходимо да бъде добре ориентиран и може да се движи на пазара. Ако не знаете нищо за инвестиране, не е препоръчително да се търгуват ход, защото вашата инвестиция ще изчезне и за вас това ще означава финансова загуба, която никой не иска. Това е добре, ако искате да търгуват и да се премести на борсата просто знам за него, прочетете няколко статии. Тогава е добре да бъде в състояние да се движат на фондовата борса.

Един добър пример за това е да държи някого за помощ или съвет. Въпрос със сигурност ще има някакъв опит, знае на фондовия пазар и да ви помогне само. Ще спечелите от него опит, информация, съвети и съвети за това как да се движат на склад, без сте претърпели финансови загуби. Можете да инвестирате в повече неща. В днешно време можете да инвестирате в недвижими имоти в стоки, акции в ценни книжа или облигации и други подобни. Вие имате голям потенциал и могат свободно да решат къде да инвестират парите си и къде ще отида. В тази статия, ние ще се фокусира по-подробно върху връзката и това, което трябва да знаете, преди да се предприеме подобна връзка. Ако не знаете нищо за това сега, отидете на четене.

Облигации обикновено, посочени като една от тези инвестиции, които са по-безопасни, но никой не може да гарантира, че тя е тази или онази инвестиция е правилният и че благодарение на богатите. Ако искате да инвестирате, за да забогатеят бързо и лесно, че не е нужно да има шанс. На фондовата борса обсега, и ако имате големи очи, просто погасяване над дефицита и ще дръпне косата си, ако сте пари в ръцете си.

Ако си мислиш за закупуване на облигации, е добре да прочетете съветите, които са в тази статия. Те със сигурност ще ви помогне да разберете по-добре и може би ще пазят от няколко грешки. M на пазара в момента се увеличава въпроси оферта Скрита облигации. Това е въпрос, който има обем от стотици милиони евро и вие също носи лихва от шест процента или повече на година. Емитенти (вие какво искате да се заемат от вас) са вероятно много от причините, че днешната ни разяснителна рубрика не е твърде бюрократична. Фактът, че тя е толкова лесно, възниква въпросът дали всички връзки са добри, някои не, качеството им е много по-различно. Можете да си купите облигации, които са много добра инвестиция и добра инвестиция, а също и тези, които са най-добре да се избегне голяма арка и да избяга от тях заобикаляха отдалеч. Ето и съветите, които е добре да имате и което да си помисля, когато купуват облигации.

Първи Падежът на облигации

Като ваш приятел иска няколко хиляди, или да инвестират в облигации, всички кредита. Парите могат да наемат някой с тях има наистина добри намерения и кой наистина иска всичко да изплати. Въпреки това, тя може да се случи, че на фондовия пазар ще бъде лош ден, оставяйки ключови клиенти и други подобни. И всичко се разпада под ръцете му и той няма да бъде в състояние да върне парите, въпреки че той иска зле. Ако си купите облигация, което трябва да разберат това, което може да означава и това, което може да доведе до неспособността на емитента да погаси облигации и колко може да струва, колко е вероятно само в твоя случай. Лесно е да го кажа, да, но в действителност тя може да бъде много работа, за да се реализира този анализ. Не купуват облигации, съхранява най-малко една обща представа за това, което може да доведе до проблеми с погасяване и колко е реално.

Втори Обезпечени Бележки

Ако най-лошия въпрос за вашите идеи и тревоги, и емитентът на облигациите не плаща редовно интерес (това се нарича талона) често това е сериозна причина. Причината да го заплашва възстановяването на общия размер на кредита (това е основната). Това не означава непременно проблем лентяй, обаче, когато връзката е осигурено. Ако сте обезпечени сън добра нощ ще бъде спокоен. Констатациите на връзка могат да имат различна форма. Например, тя може да бъде собственост, гаранция или сметката на акционерите на емитента и други подобни. Ако вашият обезпечение качество, няма нужда да се притеснявате за нищо. Има и облигации, които са обезпечени транс, което по същество означава, че вие копнеят за емитент на облигации не е погасен, тъй като стойността на обезпечението е по-голяма от размера на кредита. Важността на гарантирането увеличава вероятността, че е налице неизпълнение на задължението. Всеки проект, без значение колко е добър, може да завърши с неуспех, така че ако направите това, което инвестира парите си, че е добре да се гарантира, че в случай на провал.

Трета Не давайте нищо за връзка

Покупка на облигации със сигурност заслужава внимание. Когато се инвестира в по-висок размер на облигацията, че е добре да има някой, който да се консултират с вас. Никога не поставяйте връзка всичките си пари, финанси, разпределен в няколко облигации. Това може да се случи, то просто не се получи, така че е добре да има пари в различни места едновременно, намаляване на риска. Имайте предвид също, това, което изглежда твърде хубаво, когато се появи, то обикновено не е вярно.

Четвърто Аз плащам за всичко

Както и вие, когато в банката, за която кандидатствате за заем, вие знаете, че ако изплати заема по-рано, трябва да платите допълнително финансиране. Се плаща за всяка опция, която искате вашия емитент допълнително. Емитенти обичат да плащат финанси и преди, но в момента, когато им е удобно. Ще ги получите, ако те попадат в приходи от лихви. Така че за всеки допълнителен се откаже от възможността на емитента да плати. Тя те кара да банка и по този начин да го защитят, можете да го направите добре. Просто и по този начин тя няма да бъде по-неблагоприятно положение за вас.

Петия Когато банката не ще заема на тебе

Много емитенти заеми с банки. Ако миризмата, има проблеми с финансите и банката няма да отпускат заеми за тях, а след това те се обърне срещу теб, на частни инвеститори. Банката има кратки, много по- строги правила, е за клиенти, които са твърди, почтеност, които имат проблеми с изплащането и ако имате каквито и да било заеми, обикновено е в кърпа без. Вие, като частните инвеститори, които финансират и не мислят много ги дам, ако имате обезпечение. Имайте предвид също така, че, ако емитентът има вече някои дългове и това ще се случи, че не ще бъде в състояние да изплати, разделена спирки. Първо, да вземе една банка и след това на частни инвеститори. По този начин, ако емитентът има много дълга, по-добре е да се мисли за друга връзка за него.