Неразрешеният вписване в регистъра

● 10. 12. 2014

Когато отидете да кандидатстват за ипотечен или потребителски кредит, трябва да знаете, че вашия кредитор първо старателно. Най-вероятно, за да се възползва от някоя от регистрите на длъжници, които съществуват във финансовия пазар. Registry записва както положителни, така и отрицателни информация относно перспективите, доверието и плащане запис на клиенти всеки член се регистрира, т.е. банки, лизинг, аренда на дружествата, операторите на мобилни телефони или дистрибуторите на енергия.

Вижда се, че влезе в самия регистър, не означава нищо. Ако се нуждаете от жилищен кредит, така че в един от регистрите, вие вероятно сте. Ако изплати дълговете си правилно, влизането си в регистъра е положителна. Ако си задължения, но не плащат, вие са представени с негативен рекорд, както и че те могат да показват сериозен проблем.

Данните за всеки клиент в регистър, поддържан през цялото времетраене на клиента бизнес отношения с банка или финансова институция и след четири години след прекратяването на договора. Ако няма договор, информация за искания за кредит, съхранявани в не- регистър за шест месеца, банката се регистрирате за една година.

В случай че оператор на далекосъобщителни услуги, автоматично се изтрива записа след една година, считано от датата на плащане на просрочената сума. Ако се появи името ви в негативен регистър, вие може значително да усложни възможност да получите друг заем или кредит.

Неразрешеният вписване в регистъра на длъжниците

Регистрите са написани само основните ангажименти, като например ипотека или лизинг. Има и по-малък тип овърдрафт кредити, студентски заеми и така нататък. В случай, че всичко се изплати под формата на проблема не трябва да бъде.

Но какво да се прави, ако откриете, че сте незаконно в системния регистър?

Веднага цялата ситуация, за да се справят с това, ако не сте наясно с всеки ангажимент. Въз основа на тази информация, в сътрудничество с финансов съветник да поиска незабавно изтриване. Разбира се, има необходимите ви документи - редовни отчети сметки и т.н.

Отрицателен знак, регистър

Това може да не е изолиран случай, в случай на прекъсване или бездействия на работниците, което предполага повече от един случай. На записа в банката регистър може да дойде съвсем случайно, когато кандидатстват за отваряне преди на одобрените кредити, например. Внимание Преди всеки супер удобни акции на финансови институции. Незаконно влизане в системния регистър е основно държани като заложници в банката, която даде на записа, че има.

Какво да правите, след като констатира, вписване в регистъра

Веднага се свържете с изброяването, което ще ви кажа това, което се отнася за запис. Ако това е неразрешен запис и пасиви са възстановени или избегнато, поиска незабавното изтриване. Искането трябва да бъде придружено от възможно най-много документи, които ще говорят във ваша полза.

Комуникация с финансовата си институция evidujte за бъдещи приложения. Заличаването Искате сигурност писмено потвърждение. Не се страхувайте да се търси обезщетение за финансовите загуби на банките, направени. Законът е на твоя страна.

Ако е възможно, да потърся помощ от финансов съветник. Той има повече опит и знае как да се справи с финансовите институции по-добре от теб.