Най-дългият период от време, можете да получите ипотека

● 30. 03. 2014

В днешно време, много хора се възползват от възможността за ипотечен кредит, когато заемат пари имате в момента, и след това постепенно се връща на месечни вноски банкова институция, която да ги даде на ипотечен кредит. И как всъщност работи за най-ниските ипотечни погасяванията и възможно най-дълъг срок до падежа? И за колко време в момента може да получи ипотечен кредит? Той ще се опита да се изяснят следващите няколко реда.

В статията се опитваме да се съсредоточи само върху така наречените жилищни ипотеки, които са тези ипотечни кредити, които се стремят да инвестират в собствените си жилища. За тях всеки път, от кандидата се изисква да докажат, равнището на доходите и в същото време жалбоподателят не е член на никоя професионални асоциации. Размерът на доходите да се докаже на потвърждението за получаване от страна на работодателя, на данъчната основа, но не веднага Според данъчни декларации. Ако кандидатът е член на професионална организация, като например необходимостта от ветеринарни лекари, лекари, адвокати или нотариуси, банката може да предложи ипотека за по- стандартни условия. Ние ще се издава фактор, който също играе роля при определянето на срока на кредита, и този фактор ще бъде възрастта на клиента. В статията, опитайте се да се съсредоточи върху няколко банкови институции, които улесняват ипотечен кредит.

Най-високата падежа на ипотечен заем, с които ние най- често се сблъскват е тридесет години. На всяка банка, обаче, не са ясно определени условия, ако клиентът пита за ипотечен заем с падеж на повече от тридесет години. Ако можем да докажем, най-малко тридесет процента от стойността на обезпечението, или, може би от собствените си ресурси от друг заем или залага друга собственост, така че ние може да се насладите на ипотечен заем, чийто падеж настъпва на четиридесет години.

Удължаването на ипотечен кредит можете да получите поради три причини. Един от тях е липсата на средства в семейния бюджет, за които ипотечния заем не изплати за срок от по-малко от тридесет години. Друга причина е, че, макар и на семейния бюджет е да го финансира, за да се получи ипотечен кредит, за да изплати и по-малко от тридесет години, но финансите планира да използва някакъв друг начин. И накрая, третата причина е, че въпреки че достатъчно пари семейния бюджет, за да изплати ипотеката и се слага в по-бързо време от тридесет години, но те решават да инвестират парите по друг начин, когато доходността на нашите инвестиции надвишава цената на всяка ипотека месец. Особено в първия случай е необходимо внимателно да се мисли за него, ако ипотеката не е твърде рано, защото погасяване на ипотечен заем е бреме толкова голямо, че той скоро може да има проблем с финансирането на други извънредни разходи, необходими в случай, че тя се разпада всеки от домакински уреди, или всяко краткосрочно намаляване на доходите, например поради болест.

Както вече бе споменато, предишният брой е такъв, не гледам назад от възрастта на кандидата за ипотечен кредит. За всички ипотечни банки, обаче, клиентът трябва да бъде в рамките на ипотеката в трудоспособна възраст. Курс на това предложение, има много изключения, но тези, които няма да се справи. Терминът продуктивна възраст на различните институции представляват горната граница на 65-75 годишна възраст, но всяка банкова институция подходи този проблем коренно различен начин. Банковите институции в такива случаи до края на трудоспособна възраст са останали по-кратко време, се оказва само за времето, оставащо до края на това в трудоспособна възраст. Един от възможните изключения от правилото в трудоспособна възраст е, че има повече кандидати за ипотечен кредит в различна възраст. В случай, че по-младият от кандидатите да разполагат с достатъчно количество на доход може да бъде с максимален срок на ипотечния заем, за да се определи само от него. В някои банки, разбира се, дава максимален срок до падежа на ипотеката намалена поради възрастова граница отново се увеличат в резултат на договарянето на застраховка на околната среда или да се намали LTV, т.е. съотношението между размера на кредита за обезпечение в цената на имота. В някои случаи, може да се постигне по- дълъг падеж и поради прилагането на ипотека и добавяне на грижите за децата. Тази възможност обаче не се даде възможност на всеки една банка. Така че, ако искате ипотечен кредит с наистина най-дългия падеж, тогава ние трябва да бъдат добре информирани предварително за условията на ипотечните кредити в няколко банки, тъй като всяка от тях може да е настроил различен възрастова граница за погасяване на ипотеки и други условия за освобождаване. Грешката не е дори посещение на независим ипотечен брокер, който работи с голям брой банки.