Когато определено няма да получи ипотека?

● 02. 04. 2014

Много от нас желаят да имат нещо на неговия собствен, нещо, което той казва, господине, това, което е негово. Частна квартира, частен апартамент, частна къща, вила и други подобни. Но малцина могат да спестят за разумен период от време, за да финансират собственото си жилище, което трябва да печелят стотици хиляди, че тя по някакъв начин е възможно. Малко хора днес печелят много пари, така че ако не разполагате с богат чичо, леля, родители или къща или апартамент, трябва да отидете на вкусовете на собствения си дом или да направим така, че вие да вземе ипотека.

В днешно време, много хора имат дългове, които не е приятно, много хора живеят от заплата до заплата, и ако нещо се случи с финанси, това е проблем, че нещо се обърка в дома, в рамките на един месец ще имате неочаквани разходи, това ще представлява основен проблем. Още по -голям проблем е, тези, които живеят на кредит, техните доходи е по-малко от разходите си, така че просто не може да плати за всичко, което те са се образували дълговете си и да получите в капан на дълга не е приятно е да се разделят от него обикновено се доста доста трудно и често дори невъзможно. Тези хора след това чукат изпълнители, които ги забавляват у дома всичко, което идва на вашите финанси сигурни. Разбира се, никой не иска да опита, че да ви една ден някой дойде при вас и Polepil вашия имот. Аз не само трябва да го и най-добрият начин, по който вземат заеми и заеми с причина избегне. Предлага се под наем за жилище, тя има своя собствена логика и известна просперитет, освен това, ако там се случва, че финансирането няма да бъде в състояние да изплати, винаги можете да се премести в един град, апартамент или преотдава под наем, продавате имот и пари, за да плаща дълговете си, така че постигането ясно на чисто.

Предложенията са много богати и могат да избират от различни обяви. Но фактът, че имате широк диапазон означава, че вие трябва да бъдете внимателни и да мисля за всичко внимателно, защото много ипотеки могат да изглеждат добре на пръв поглед, но всъщност печеливши тази ипотека. Ето защо трябва внимателно за това какво ипотека изберете и кое е най-доброто за вас. Когато се установи, ипотека, е необходимо да се изпълнят редица условия, които често се считат за много индивидуално. Много хора след това напускат преговорите с банков служител с чувството, че те всъщност не знаят какво се е случило, ако те ще получат или не получи ипотека и други подобни, са объркани и несигурни. Ние имаме за вас следната статия изготвен списък, обаче, малко по-различен списък, имаме списък с неща, които със сигурност няма да получат ипотека. Този списък често ще направи вашата работа, защото, ако знаете, че даден елемент от този списък се срещат, не плаща искането за заем, защото тя определено, обикновено при благоприятни условия, и обикновено не се получи това не се получи в банковия сектор. Може би от небанковия сектор, за да получи ипотека можете, но тук това не е обикновено благоприятни условия, ако обикновено са тежки глоби, напомняния и т.н., и никой не го иска. Какви неща са те? Прочетете следващите редове.

Минималната или максималната възраст за ипотечен кредит

Ипотека е доста голям мащаб, на каква възраст е загрижен, но дори и тук има някои правила и някои условия. Ако не отговаря на това изискване, ипотеката не ще да е навсякъде. Но каква е минималната възраст и максимална възраст за ипотека? Минималната възраст за получаване на ипотека е най-често навършване на пълнолетие, т.е. осемнадесет години, не на някои банки, той е на възраст от двадесет и един години. Максималната възраст тогава означава възрастта, на която вие ще платите вашата ипотека, повечето банки и е на възраст от седемдесет години. Ако не отговарят на един или друг, няма да получи ипотека, така че определено ви спести много време и бумащина.

Доказан приходи

Ако кандидатствате за ипотечен кредит, трябва да го има редовно, за да изберете или да плащат месечни, това е сигурно. Ако сте в бюрото по труда, ако се работи " под масата ", ако получите пари в брой, и други подобни, не очаквайте на банката Вашата кандидатура е успешна. По този начин не е от значение колко печелиш всеки месец " на разстояние от книгите" или на ръката. Потвърждение, че банката изисква е вашият работодател, потвърждаващ, че, от които можете приспада социално и здравно осигуряване, и той е нула. Така че ще трябва да има валиден договор и че е необходимо, че вашият работодател може да изпратите пари в сметката си.

Първи на нова работа

Ако имаш нова работа и да има пробен период, банката няма да даде ипотека е едно, че отговаряте на възраст имате свои собствени средства, да докаже доходите си и други подобни. Ако имате трудов договор за определен период от време, някои банки могат да имат условие, че до края на договора остават три месеца, но това не е условие за всички банки.

Прекъсване на текущото задание

Подобен е случаят тук, ако довърши работата си. Срокът на предизвестието е обикновено два месеца, и ако това си ти, а не в момента, никоя банка ипотека не може, защото не можете да бъдете сигурни, че разполага с финансови средства, чрез които ще бъдат в състояние да плащат месечните си вноски.

Започнете вашия бизнес

Като предприемач може да бъде успешна в началото, макар че не е от решаващо значение за банката. Ако не се извърши най-малко шест месеца и най-малко една банка не подаде данъчната си декларация, ипотечни прави и не казвай сбогом ненужни и напразни надежди.

Вие не притежавате средства

Не всяка банка ще ти даде цялата покупна цена на имота. Някои от тези банки изискват от своите собствени средства в размер на 10-30 на сто от цената на имота. Ако имате своя собствена екипировка, просто ипотека. Но са банките, които ще отпускат заеми на цялата покупна цена, той винаги зависи от това, което банката има условие, за повечето банки, обаче, имат свой собствен означава, че трябва да има. Ако не разполагате с някоя от нейните собствени средства и нямат достатъчни доходи за т.нар сто процента ипотека, банката ще издава "знак стоп".

имате ли припадък

Банката е за тези клиенти, които са безпроблемни, които ще трябва да реши нищо, нищо, за да се обърне внимание. Изпълнение означава, че имате много време не са платили задълженията си, може да сте имали, и благодарение на теб тя беше поставена под запор. Въпреки всичко се плаща, няколко години след като банката ви няма да изглежда много добре и със сигурност няма да предостави ипотека, ти си този, показан като тези, които не разполагат с една добра заплата, морал, и банката не вижда причина, поради която се поддават на вас, ако може да се развие проблеми с плащане.

Ти си в регистъра на длъжниците или не- регистър

Независимо дали сте небрежни и понякога забравя да плати всеки транш от заема или да се плати, защото в момента не разполагат с пари в сметката, ипотечна банка с вас в този момент погледнете през пръсти. Банката е рисковано, защото можете да се превърне в клиент, който има добро поведение плащане, което е точно, че понякога забравя да плати нещо. Ипотека тогава по-скоро няма да предостави. След това в регистъра на длъжниците, което означава, че дори и в този момент не може да ипотекира банката.