Кога и как да се инвестира в злато

● 10. 12. 2014

Цената на златото се увеличава и намалява повече или по-малко равни интервали от време. Това е влошаващото се положение и насилието в Украйна, новооткрити места с по-големи депозити, но и много други фактори, които положително и отрицателно влияние върху развитието на фондовия пазар. Поради това не е необичайно да се получи злато и почти три седмици максимална цена и просто надхвърля $ 1300 за тройунция.

Според последното проучване, което бе изготвено от базата данни на клиента, с инвестиции в злато, най- сделки с мъжете на възраст 41-50 години. И тъй като разрешаването на конфликта руско-украинската в очите, според експерти може допълнително да засили злато. Инвеститорите все повече се превръщат портфейл за отбранителни запаси като истинско злато.

Кой купува днес злато

В момента, финансови институции, регистрирани все по-голям интерес към закупуване на злато и благородни метали, дори с помощта на различни онлайн магазини, или дори в една мрежа от каменни клонове. Мъжете или жените? Въпреки че процентът е 22 на сто в сравнение с други форми на инвестиции в общите и бедни жени в издаването на закупуване на златни кюлчета и монети, които се интересуват все повече, мъжете продължават да държат значително предимство.

Някои може да се смята, че жените ще продължат да се увеличават непрекъснато. От различни преживявания жени се нуждаят от повече информация, за да вземе решение, и по този начин по-дълго време. Всичко, което ви подробни изследвания, за да се информират за всичко.

Когато погледнем към възрастта, на която повечето хора прибягват до тези инвестиции, повече от една трета заемат хората на възраст 41-50 години. Тридесетте години и петдесетте имат приблизително една пета от. Представители на по-възрастното поколение, са сред стабилни клиенти и златото все още показват увереност.

На каква възраст е най- идеала за закупуване на злато

Най-малко те имат физическо злато интерес у младите на възраст от 21 до 30 години. В тази възраст са едва сега започва да работи, да си изкарваш прехраната, да създадат семейство и повечето от тях нямат пари за губене.

Въпреки това, тя може да изглежда необичайно, че златото инвестициите е насочена 11% тийнейджъри. Младите хора са оборудвани с пресни знания от средните и висшите училища и тестваме как става. Поради това е съвсем нормално, когато имате резервно количество, не се колебайте и си купи златни монети, както първата си инвестиция.

Относително високата променливост е също от името на отделните страни и региони. Повечето хора инвестират в злато, живеещи в големите градове, след няколко единици на сто от тях са хора от малките градове и отдалечените райони. Поне златните заинтересовани хора от много икономически стабилни области и региони.

Art е не само да купуват злато, но за предпочитане е да го продаде. Основно става дума за човек, от когото сте закупили злато е на разположение, когато решите да продадете златото на цена, колкото е възможно приближаването на пазарната цена. Ако се случи да наблюдаваме този процес, сте спечелили.