Какво точно е личен фалит

● 01. 04. 2014

Всяко лице, което някога попадне в затруднено финансово положение. Взима пари и след това изведнъж осъзнават, че всичко, което не може да изплати. Тя не ще затегне от вашата заплата. Въпреки, че имате красив дом, нова кола, вие сте имали почивка, имате гардероб, пълен с красиви, нови и маркови дрехи, но след това ще откриете, че всичко е било само за известно време. Пари и изведнъж сте застанали пред една неприятна ситуация, от която искате да получите, но вие знаете предварително, че няма да се получи лесно и че ще трябва или да върне парите, или да направите бързи темпове. Разбира се, идеалът ще бъде първият вариант, но не разполагат с пари, за да ги върна, спечели от лотарията ще помогне в този момент, но това най-вероятно просто не се случва.

Тогава все още трябва да заеме тази сума от някой в семейството. Семейството обикновено не ви интересува и ще можете да ги плати на вноски, тъй като току-що сте се финансират. Въпреки това, един от семейството ще ти даде една наистина голяма сума? Вероятно никой, тъй като пари има само една малка част от хората. Така че, ако спечелите от лотарията или по чудо никой няма да ти даде, трябва да се справят със ситуацията по-нататък. Заемете пари и след това погасяване на заболяването е в днешно време доста обичайно за хората да не гледат в бъдещето, но това е просто грешка. Ако човек иска да финансира заем, трябва да го пробвам първо. Експертите препоръчват отлагане на месечна сума, която би трябвало да плати на вноски или ипотека. Опитайте го по този начин шест месеца, и вижте как можете да се справи. Освен това, тя също така се вписва всички финансови резерви, които имате под ръка в случай на авария. Спешен случай, мисля, че в краткосрочен план за болест, злополука, загуба на заплащане или загуба на работа. Заемите не се интересува от парите, които имате.

Ситуация, при която имате няколко заеми, които не могат да плащат, те са много неудобно. В този момент, вие трябва да мислите само за едно нещо и това личен банкрут. Това ви позволява да се измъкнем от тази ситуация, някак си значително по-лесно, тъй като кошмари, където всичко това отнема пари и други подобни. Въпреки това е необходимо да се гарантира, че личните несъстоятелност не може да иска просто никого и не ги даде на всеки, те отговарят. Това би било много хора биха могли да започнат да се злоупотреби. Те заемат много пари, всички покупки ще бъдат на луксозни почивки и тогава обявяват фалит. Това не работи, защото след това ще направи всички моментално. Какво точно е личен фалит? Кой му изобщо може да попитам? Какви са правилата? Всичко това е описано в тази статия.

Лична фалит всъщност е термин за облекчаване на дълга индивиди. Лична несъстоятелност също може да се каже по друг начин за облекчаване на дълга. Ако някой казва, че иска да се наложи лична несъстоятелност, това означава, че той иска да направи заявление за решаването на несъстоятелност и облекчаване на дълга. Условията и редът за облекчаване на дълга, са може би две. Реализация на активи и намаляване на дълга под формата на разсрочване. Може би най- много първото изречение, може би сте забелязали, че личната несъстоятелност да си физическо лице декларира. Поради това е човек, който не се получи в тази ситуация, защото на своята дейност. Така че, ако вие сте предприемач, личен банкрут, и можете да забравите за цялата ситуация, за да се справят с нещо друго.

Както навсякъде, дори и тук, в личен банкрут, има някои правила, които трябва да бъдат следвани. Ако тези правила и условия не са изпълнени, личен фалит, за да се декларира не мога. Както вече беше споменато по-горе, личен банкрут, можете да се обявява, ако дълговете си не са причинени от бизнеса. Можете също така трябва да има достатъчно доход, който трябва да обхваща най-малко тридесет процента от дължимата сума. Ако не разполагат с доход, той може да помогне на семейството. В момента, когато ви се изплати дългът е пет години, тази е максималното време, необходимо за облекчаване на дълга. Някои клиенти също раздадоха на дълга за две години.

Въпреки, че можете да направите всичко това, съдът трябва да прецени колко сте честен длъжник. Необходимо е да отидете на окръжния съд и там, за да обясни всички обстоятелства на вашия фалит и дълговете си. Съдът трябва да прецени дали вашия план за намаляване на дълга реално. Кредиторите след това в крайна сметка решават как ще си платиш дълга си. Те са съгласни с факта, че ви продаде всичките си вещи, вие месечно в продължение на пет години, за да се плати определена част от доходите. Вашият график на плащанията, които сте задали такава борба с жизнения минимум. Плащането вие само ще живеят заплата, а останалата част ще отидат за изплащане на дълга. В допълнение, трябва да се разчита на факта, че ако можете да получите бонус по време на работа, лични оценки и други подобни, няма да видите нищо, всичко, което ще отидат за изплащане на дълга.

Изпълнението на вашия облекчаване на дълга ще бъде назначен да надзирава синдик съда. С това вие ще общуват и ще наблюдава и контролира намаляване на задлъжнялостта на длъжника. Ако всяка промяна, вие винаги е имал своя доклад. Пригответе се да има, че личната несъстоятелност преди изготвен всичко, което притежавате. Ако имате кола, апартамент, вила и т.н., всичко това принадлежи там. Освен това, ако имате телевизор, принтер, компютър, лаптоп, пералня, мишки, хладилник, домашно кино и т.н., всичко това принадлежи тук. Всичко ще бъде изготвен и оценен. В края на краищата, след изтичането на пет години, т.е. ако сте платили най-малко тридесет процента от дълга, съдът реши, че останалата част от дълга ще бъде отменено. Намаляване на дълга, но също може да се озове в момента, ако плащате тридесет процента от дълга си. Това зависи винаги от съда и кредиторите.

Тя може също така да се случи, че честно плаща, но не по своя вина, не ще бъде в състояние да изплати в срок от пет години на необходимия тридесет на сто от дълга, съдът може да ви облекчи. Присъдени от съда, и тя трябва да бъде основателна причина и не се дължи на вас. Това съдилища са много внимателни. Условието тук е, че кредиторите получават повече, отколкото те са получили в уреждане на несъстоятелност. Необходимо е също така да се следи сайта Несъстоятелност Register. На тези страници ще, защото на всички публикувани и тук всичко ще бъде описано. Това е такава защита, защото ако си мислите, че се заемат, нека всички да знаят, че трябва сами обявен личен банкрут. В допълнение, също и чрез този сайт са доставени на всички вас за написването на уведомлението, така че не забравяйте да проверите на сайта редовно. Позовавайки се на факта, че всичко, което пристига по пощата в плик и в допълнение към бандата е пълна глупост. Той винаги е необходимо да се провери на сайта. След като стигнете до пет години от изпълнението, заплатата ви вече няма да бъде. Въпреки това, в регистъра по несъстоятелност за известно време ще го направиш. Само тогава можете да кандидатствате за Вашия го изтриете.