Какво по света е на стойност на инвестицията се съпротивлява

● 01. 04. 2014

В света на инвестициите е много голяма област. Те изпълва със свободата, свободата и възможността за свободно решение. Но както всичко в света, и това си има своите плюсове и минуси. Когато имате свободно движение и свободно поле, тя може лесно да се случи, че се инвестира там, където вие и вашите финанси няма да са твърде добри, и тогава става това, което тя е неизбежна, ще загубите парите си. Кой гарантира сто процента сигурност при инвестиране е инвестиционен гений или гадател, или някой, който не казва кога точно истината и иска да ви обогати. Ono всичко звучи изключително добре, като покани заслужава да бъде разгледан. Investments, който предлага висока възвръщаемост, ниска степен на риск, ниска труда ще направят всичко за вас, да се грижи за всичко, за вас, вие просто ще стоя и да гледам. Просто даде парите си и след това чакат да видят какво се случва магически. Обикновено нещо чудотворно се случи, но не и за вас положителни. Хубаво е, че трябва да внимават.

В света на инвестициите, все повече и повече са навлизането на нови инвеститори, които нямат опит. Те са пряко атракция за тези, които искат да се обогатят и в желанието си да превърне пари лековерни и неопитни лица. Разбира се, че е неетично, но често това е за съжаление така. В инвестиционния свят, нищо не е перфектно и който казва, че е най-малкото силно подозирам, и си струва добро внимание към него търговията изобщо.

Инвестирането е защото рационално. Дори много рационален и не чувства и емоции не принадлежат тук. Въпреки емоциите инвестират често неканен гост, често в една фигура, за съжаление това е често провала на инвеститорите и да донесе повече вреда, отколкото полза. Той е добър в тази дисциплина Нийта град. Един човек, който е в състояние да мисли рационално, има предимството на инвестиране, другите трябва да го научат. Разбира се, за всеки инвеститор се е случвало да инвестиционната му излезе. Често също обикновено не само един. Въпреки това, опитни инвеститори знаят, че парите трябва да се раздели на няколко части и да инвестират в повече инвестиции. След загубата не боли толкова, колкото ако сте в една поставят своите спестявания. Тогава сте останали с нищо за отчитане на очите и плаче. Какво в света на инвестициите избегнато? Какво е голямо изкушение за инвеститорите и вече, искам да засегна, че? Какво тук е необходима, за да се избегне? Преглед на няколко неща, които са добри, защото няма да донесе ползи, вижте тази статия.

Първи Дивидент "награди"

Първо, че е добре да се каже, какви са дивидент. Това е връщане на доходите в обществото. Вие притежавате акции в тази компания, вие сте акционер. Вие имате право на участие в печалбите (и това са дивидентите) и също така има право да встъпи в производството в Общото събрание. А правилният компания на акционерите си да мотивират и възнаграждават различни начини. Той е и плащането на дивиденти и способността да изкупи обратно акции. Хората често, когато са изправени пред перспективата за печалба, се поддават и люлеене, но те не трябва. Това не е така, просто питам, от какви източници тя дивидент платени. Това се случва, че тази стъпка е единствената компания, опитвайки се да скрие факта, че той има проблеми и от гледна точка на лаик, ти смазва мед около устата. Защото тук, но имате пари, не питайте за отговор.

Втори Инвестицията е безрисков

Ако се натъкнете на мнение, че инвестициите в капиталови индекси няма смисъл, внимателни. Според тези хора, защото всеки средностатистически инвеститор може да се изгради склад портфейл, който има стабилна печалба, която надвишава петдесет процента годишно. Това е наистина необходимо да се сложи си внимание върху това. Ако това наистина е така, тогава всичко, не работят, ние плащаме само инвестират и живеят в лукс и комфорт. Пазарът е вярно, че всички са равни, и един, който Декламирам, той обикновено пристига прекалено и преди да се похвали внимателни, преди да го по-скоро се пази. Никой не знае, и след това можете да splakat над приходите. Инвеститорите, които твърдят, че знаят всичко, вижда всичко и навсякъде е два пъти, обикновено са тези, които просто се нуждаят от тласък на самочувствието, а също и подобряване на вашия кредит. И от мен и други да се увеличи кредитната си добра инвестиция само и не високомерие. Ако някой дава такива съвети, по-скоро това е напълно източване, за твое добро и за доброто на вашите финанси.

Трета Коригирани финансови резултати

Изкушаващо е да се направи така. Малко да се подобрява, след като всички, тя не направи почти всеки си мислиш. Тя е точно тази публикация коригирана печалба или загуба е пряк пример за това. Бизнесът и фирмите са просто резултат от себе си коригира и тя също е правен, така че аз всъщност лъже и своите акционери. Ако искате акционери да попаднат в ръцете на бизнеса, в който се посочва, нетната печалба е всъщност нещо като претекст. Нека се усмихнем и да се преструвам, че това е всъщност всичко в идеален ред, и то е вярно, че цифрите не са достигнали, но формата, която го направи. Финансовите резултати е добре да си призная, като лаик в тях са напълно загубени и ги погълна. Те трябва да се чете внимателно и толкова дълго, колкото ви е необходимо. Да не се разреши за неубедителни числа, искам всичко в подробности. Имате ли пари и със сигурност не искате да чакате, неочаквана изненада, че могат да бъдат направени тези коригирани финансови резултати.

Четвърто самоизмама

Това е опасно, дори и в ежедневието. Това е добра идея да напишете вашите статистики за търговия. Знания собствените успехи и неуспехи на финансовите пазари, за вас е от решаващо значение. Този аргумент също е подкрепен от опитни инвеститори, така че определено има нещо, което да бъде. Ако не се запази такава статистика, сте склонни към тези лоши инвестиции и сделки успяха да забравят. Логично е и в ежедневието се забравя това, което е лошо и отрицателно и да мисля само хубави неща. Въпреки това, ако сте забравили лошите инвестиции и неуспешни сделки, а след това имате склонност постоянно да повтаряме грешките си. В основата на успеха е да се признае, където се е объркало. Няма Учейки се от небето и за бъдещи инвестиции, това е много добра. Ти се научи това, и ако откриете, където грешката е, следващия път, когато се грижа и да не го повтарям, което може да доведе до успешен бизнес.

Петия Отлагането недостатъчност

Ние го има във всички вас, никой не обича да призная, че той е загубил. Неприятно ми е да призная недостатъчност, но връщането е много важно. Добре е да се свали розовите очила, които сте разполагани и след това виждате всичко на живо. Неуспехът не е такъв срам, по-скоро това е срам да го призная и да продължи да живее с погрешното впечатление, че всичко е добре. Това също може да се превърне в инвестиция. Ако имате във вашия ресор е все още нещо, което е ясно нерентабилни, това е лошо за вас. Не е нужно да се поддържа надежда, но възможно най-бързо да се отървете от нерентабилни неща. Хората не са непогрешими и затова е хубаво нещо, когато се намеси веднага и изповядваме. Фактите са си факти и тези, които се нуждаят да вярват. Пожелателно мислене, вярвания, видения не се търгуват.

Шестото Преоценка

Понякога не всички неща, преоценка и да видим дали това е наистина по-подходяща за вас и дали имате нужда от добра идея да се отървете от него. Ако си купите, можете също така да има гол за колко да го продаде. Обикновено тя е винаги над цената, на която сте закупили акции, че сте спечелили. Това е добро допълнение и задайте максимално допустимата загуба, човек трябва да бъде готов за всичко. Продажба на банда не се разширява. Много инвеститори и заявява, че ако запасите паднат под определен праг, те продават. Въпреки това, ако запасите започват да намаляват и е малко над минималната прокара границите. След това акциите ще падне много и ти го продават и събира ограничен загуба.

Седмият Силата на мнозинството

Тя също може да се нарече мощност тълпа. Той е също така и в ежедневието, ако всички сензорен телефон, вземете го, твърде, ако всички те са в околностите на дизайнер дрехи съм гледам в магазини за дизайнерски дрехи, както добре. С това, тя просто се ражда с желанието да добавите към тълпата. Инвестициите обаче, че отиват с тълпата и да се чувстват силата на тълпата, нека я дръпнете надолу сила не плаща, това се казва в съветва опитни инвеститори. Ако имате мнение и вие сте убедени, за това, не се отказвайте, вие нямате причина. И дори когато всички те са срещу вас. Силата на тълпата често се надценява и дори, че всеки си мисли обратното, отколкото си, не означава, че те са прави. Разбира се, че може да бъде, че те имат истината и освобождаването на техните инвестиции. Въпреки това, можете да се наслаждават на усещането, че мнението ти е вашето мнение и не могат лесно да се олюля. С това можете да състави списък и на пазара ще се търгуват добре и вие ще бъдете в състояние да откриеш някой, който иска да ви извадя пари и ви манипулират.

Осмия Инвестиционните препоръки

Инвеститорите често са залети от вълна на инвестиционни препоръки, анализи и други подобни. Всеки ден тези инвеститори трябва да обсъдят тези препоръки и тези анализи. Те трябва също така да изберете и да използват само тези, които са от надеждни източници. Други не са засегнати. Инвеститорите не се решава от едно парче на информация от един източник, винаги е добре да има информация от различни източници, е по-надежден. Налице е също така добър да вярваме на всичко, което вашата електронна поща избълва. Интернет е пълен с хора, които са "експерти" във всичко и така си " добри съвети " раздават, докато чакате. Тези " добри съвети ", вие може да се дължи на много пари, които не знаеш.