Какво мога да спечеля като безработни

● 01. 04. 2014

Или някои практически съвети за това как да се излезе от кризата!

Много от вас може да мислят, че е зает е неудобство и бихте искали да безработни живота по-добре. Но това е голяма грешка, че ще опровергае всяко такова. (Проблем индивидуално на нашата социална обществото като оставим настрана, аз не искам да се слее в социално- правна - политико- морален дебат, от които само няколко души виждат изход.). Член има разработва върху това, което можете да направите за един, които се появиха по време на работа, или дори не първият опит, и който започва да се чувства един вид празнота и социално " запушен " наоколо, тъй като ако другите не прекарват повече от 8 часа на ден по време на работа или благочестиви дейности. Защото не трябва да страдат всяко лишаване, просто трябва да вземем решение да бъде с лицето си щастие и помогна по друг начин, когато използва различни работодатели не искат да никъде.

Така че първо - това, което е най-лесно за вас. Платете всяка ръка работа, ръчно изработени, създаване на нещо, което ще ви забавляват. В днешно време има толкова много уеб портали, че платформата му предлага място за конфликт на търсенето и предлагането, че вие стоите може би никога не би могло да бъде по-добре. Ако сте жена, можете да стигнете до печене натруфен, производство, обеци или други бижута, като свещи, сапуни, соли за вана! Има много на козметиката до декорациите плетене, шиене, плетене, рисуване - и по-нататък! Като човек, тогава може да се възползва от уменията си в керамика, художествено ковачество, дърворезба, механична обработка на дърво или метал, и, разбира се, също така боядисване и наистина в никаква дейност, която може да изглежда " женствена " или изключително за жени. Днес ние може би вече са решени тези дилеми, и затова не е странно, че когато човек се влюбва трябва калерчето.

Други безработни решават кризисен бюджет на семейството си чрез закупуване на стари предмети, които възвеличават правилно и изпратени в света като уникална скалъпен от тези, които биха се направи базар никога не е стъпвал.

Независимо дали живеете навсякъде, със сигурност около вас ще намерите много домакинства, които имат малки или непълнолетни деца, и аз може да ги използвате, за да направи случаен гледане на деца. Други не предлагат у дома, докато техните родители, което те не знаят към кого да се възложи тяхното потомство или тяхното потомство (ако са повече от един), но тя може да бъде домакинствата с абсолютния минимум от време. Там отново ще хвърлят ръка за помощ на работата като домакиня, която идва чисти, изгладени дрехи, да готвя.

А чували ли сте за Handyman? Вие не получите по него представляват нещо неясно, това е напълно нормално професия. Къде дом се управлява от женска ръка, често не правя цялата работа. Блокиран дренаж, резервните лампи, преминаващ през маркуч нужда от нещо някъде и така нататък... Има доста жени ще благодарни такъв труд. Посланието е просто като не се страхувайте да питате. За да не помисли нещо унизително виси на входната врата на апартамента си изграждането на кратка бележка за това, което правим и това, което предлагате вашата сила. Вие може и да се чудя какво всички обикновени хора, липсата на умения или време.

Ако сте домейна на ръчен труд, че неправителствените организации и да имат по- академична насоченост, за да ги поправи уроците уроци. Дайте на децата от началното училище, те трябва предмет обсъдени от някой друг, отколкото на учителя (и за преследване на родителите), не може да бъде за възрастни нерешим проблем. Въпреки това, той изисква търпение и малко на емпатична състрадание, че знаете как да се настройвам дух на детето. В други случаи, ако смееш, може да се тълкува от учебната програма в гимназията или изучаването на чужди езици. Сега езици в момента са златна мина. Езикови училища и институти често са много скъпи, а понякога и умели в преподаването оценявам индивидуален частен достъп и не училищните чинове заедно с преподаване група.

До известна степен ние можем да се грижим и да предлага своите активи в втора, втора ръка магазини, антикварни магазини и заложни къщи. Това не е моето намерение да ви насърчи по този начин да отстъпи всичките си домашни удобства, но се опитват свободното време да мине през килера и библиотеки, нали не е нещо в тях това, което вече се използва. Не само, че малкото, но също така и да се отърве от нещо, което друг човек все още ще бъде щастлив и това, което вече нямат една и съща употреба.

Ако сте творческа личност, разберете, в която списания приемат истории от читатели и други надбавки, изплащани пари. За такъв текст, снимка или виц, който може да получи от 50 евро през 1500 г. - това зависи от това къде се допринася и в какъв жанр. За художествената фотография хора също обичат да плащат, особено ако сте ги подредите както изложба продажби. Същото важи и за картини, керамика изкуство или нещо друго, което най-малкото нещо общо с изкуството.

Ако включите въображението си, аз съм сигурен, че мога да мисля за много повече начини, за да получите парите, или как да се докато се намират далеч свободното си време в живота си без работа (в зависимост от това, което ви притеснява повече, ако социалната лишаване или на факта, че имате дълбоки джобове). Важно е nelomit ръце и да не се поддават на впечатлението, че ти не знаеш нищо, че не случайно - или обратното фалшива гордост, че другите просто не могат да видят колко сте добри. Ако не работи, не може да побере презрян нищо от това, което капе пари. И ако това е ръчен труд или художествено, вече е изцяло от вас. Но със сигурност не и на всяка дейност, показва, че тя е " под теб. " Когато престане хлебари пекат или почистващи препарати за почистване, ще бъде под нивото си печете, варете или почисти самопомощ? Предполагам, че това е трудно.