Какво да правите, ако сте щракам неочакван финансови разходи

● 01. 04. 2014

Въпреки че много експерти, мениджъри връзка, финансови консултанти, както и всички, които са в тази индустрия се движат препоръчват създаването на финансов резерв, много от нас не го правят. Разбира се, винаги можете да се съсредоточите си неочаквани финансови разходи. Сега какво? Вие няма да го има, защото повечето от икономически активните хора живеят от заплата до заплата и просто не разполага с финансов резерв. Финансово осигуряване трябва да бъде заплатата три до шест месеца, най-малко. Разбира се, хората могат да спестят пари, но най-вече това е спестяване за нещо определено. На почивка, децата лагер в нова пералня, нов хладилник, за Коледа, за преносим компютър и така децата. След като необходимата сума, тя веднага се харчат за продукта. И ти се върна при нулев марж. Тя е добре да има поне някакъв финансов резерв. Ако не разполагат с него, той се сваля веднага. Основното нещо е да се започне. Опитайте се да погледнете на разходите си, можете да отрежете обратно, намаляване и където можете да получите парите. След като започнете да се слагат пари настрана, вие ще се чувствате много по-добре. В допълнение, можете да паднете един от плашила, които със сигурност ще понякога мислят. Ами ако ние се обърка перална машина? Ами ако ние се обърка хладилник? Ами ако ние се обърка TV? Ами ако колата се развали? Разбира се, всичко това може да се случи. Разбира се, че се нуждаем от всички тези неща, за да нормални операции. Трябва да изпере дрехите, които трябва да имат храна в хладилника, ако не разполагате с телевизор, тишината е навсякъде, ако имате кола, че не мога да карам до работа, за пазаруване, разходки и други подобни. С една дума, са необходими за живота тези неща. Но какво да направя, когато подобно бедствие се случи? Как да се държим, когато щракам неочакван финансови разходи? Какво да правя? Можете да я прочетете в следващите редове.

Ако имате финансов резерв, вие щракне почти нищо. Просто стигнете до резервата си купи нов уред и да се обърнат допълнително спестяване. Това е според експерти десен ход и такива хора никога не се чувстват, че чувството, че те имат и други хора, които просто не разполагат с финансовите резерви и трябва да разрешаване на ситуацията по различен начин и може би не е много добре. Ако семейния бюджет затегнат до точката на пречупване и там не е евро, за да пощади, тя винаги е трудно. Особено, ако имате нужда да си купите нещо или да се плати нещо. Разбира се, в този момент в телевизията, може би по-фокусирани върху рекламата, които могат да бъдат отдавани под наем лесно и бързо, без да задава въпроси, без да изпълзяват около колко печелиш и други подобни. Парите ще бъдат незабавно и ви плащат това, което искате. ВНИМАНИЕ! Заем или нещо подобно от банковите и небанковите сектори трябва наистина да се мисли чрез консултира с някого за това, как да се мисли дали това е наистина подходящ за вас и така нататък. Това не е всичко, което се предлага по телевизията е точно за вас.

Сумата за € 250

Тази сума следва да се даде на всяко семейство заедно. Ако не е така, първо да се съсредоточи върху това, което е семейство. Опитайте се да се доближа до нея с него, независимо дали те не това ги обобщя. За семейства, тя винаги е по-добре от банките. В него вие нямате интерес и често не разполагат нито точната дата, до която трябва да се изплати сумата. Когато ти ги върна малко по-късно, че не съществува риск да ви глоби и други подобни. Ако не успеете със семейството, има овърдрафт. Той може също така да създаде своя банка, тя обикновено е определен размер. Овърдрафт финансиране ще бъде на разположение веднага, разбира се, че ще плаща лихва за овърдрафт линии и други подобни. Овърдрафт може да изплати по всяко време в рамките на една година, считано от чертежа да изплати по-голямата част, веднага след като дойдете в платежната сметка. Очаквайте предвид ден на плащане заеми. Maturity е тук в рамките на един месец. Но вие няма да намерите такъв заем от банкови институции. Имате небанкова компания. Кредит с такъв кратък матуритет предполага също, че интересът ви плащат са доста високи. Пригответе се, защото върху него. Ако сте под наем € 250, обикновено плащат 300 евро.

Сумата € 500

Тази сума е по-висока, и не всяко семейство има такава разпоредба. Повечето от тях са две месечни заплати. И ти се събра в същото време много трудно. В този случай, можете да изберете от менюто на банковите и небанковите сектори. Те са буквално падане помежду си в това, което е точно за вас, според тях изгодна и други подобни. Ето една добра идея, за да обсъдят всички продукти и възможности. Изборът на подходящия за вас може да не е лесно, когато се достигне за първи път, това, което се предлага, може да бъдат разочаровани и ще плати много повече, отколкото някъде другаде. Като резервен, можете също да се използва кредитна карта. Тя е подходяща за изплащане на цялата сума в рамките на кратък период от време. Преди да приемете една кредитна карта е добра идея да се мисли за това колко толкова ви плащат и къде. Ако тази карта, която често плащат си струва, когато си купите карти с бонус. Бонусът е фактът, че ще се върне част от парите обратно. Разбира се, с всяка банка, която работи малко по различен начин, в зависимост от това къде се вземе кредитна карта.

Прекарвам над € 500

Дори ако имате някакъв резерв има, обикновено е много малък. Така че, когато тя се превръща в бедствие като наводняване на апартамент, повредата на котела, който ще загрее цялата къща и така дори и ако имате малко встрани, той е далеч от достатъчно. Ако къщата ще бъдат някои подобно бедствие, първо внимателно да проверите дали застраховка няма да го покрие. Ако установите, че това е наистина не са обхванати от вашата застрахователна полица, не правят нищо друго, освен да се копае в собствените си джобове. Това, разбира се, но е празна, а другият да се изпразни. Сега какво? За по-големи количества (четиридесет хиляди души, петдесет хиляди, шестдесет хиляди и т.н.), можете да избирате от широка гама от кредитни продукти. Банките разполагат с малко по -строги риск, но тук е плюс, че обикновено не желае да действа чрез измама, като небанкови дружества. Банката определено няма да се наемат много висока, като небанковите сектори. Можете например да транш от € 20, но когато не платите, не говоря с теб и интерес са наистина доста висока и най-вече загрижени разруха и да получите в голяма беда. Лично аз скоро ще изберат за банковия сектор. Ако отидете до банката, да оцени колко вас като клиент доверие и че имате възможността да погасят. Някои небанкови компании рутинно отпускат заеми на хора, които са в регистъра на длъжниците, което не е добро, така че бъдете внимателни по този въпрос.