Какви финансови грешки не се изплащат след тридесет

● 02. 04. 2014

Във всяка възраст човек се отнася към парите по друг начин. На петнадесет, се опитва да получи толкова пари, за да си купи списание или други подобни. На двайсет, той разполага и с лятна работа там, средства, събрани от него или харчи по време на събитие или сте честно спестяване и спестяване за нов телефон, нов мотор, празник, нов компютър и други подобни. В двадесет и пет мисля, че трябва да има стабилен доход и трябва да имате някакъв марж по отношение на финанси. В крайна сметка, мисля за семейство или вече имам семейство и то трябва да бъде защитено, така че това не е нищо липсващо и всичко беше достатъчно.

На тридесет имате определен семейството, планират още едно дете, той решава да вземе един от партньорите, се обмисля закупуването на собствената си къща или апартамент на собствените си и други подобни. Започвате с начин повече се интересуват от възможностите за ипотека и независимо дали сте в състояние да плати заплатите на две, които не само ще вегетират, независимо дали това е добра идея да се вземе всичко и още като дете. С една дума, във всяка възраст трябва да се мисли за финанси и във всяка възраст, за да финансира мислят различно и мисля за тях по различен начин.

Колкото повече остарявам, толкова повече пари ще се мисли отново и мисля за тях. Това е, което сте купили, например, на двайсет, ти вече си промениш мнението за това дали наистина имате нужда от тази зле и дали вашия бюджет може да си позволи и финанси могат да се харчат за нещо. Ако имате деца, вие си мислите, така че те са вашият приоритет (и това е само глоба). Така често се отрече всичко и скоро ще вземе Ditko нов мотор, нова яке и така нататък.

С една дума, безгрижни години са зад вас и тридесетте години и най-големите бар мокасини обикновено започват да мислят по различен начин и да мислим за бъдещето. Стъпки, за да трийсетте, вие сте важни и решителни стъпки. Именно тези действия и тези действия впоследствие ще определят бъдещето си. В тази статия ще разгледаме седемте финансови грешки, които са оправдани и приемливи в момент, когато не сте трийсет. След тридесетте тези грешки не правят, че не е добре за теб и ненужно вас и вашите финанси боли, което, разбира се, че не.

Първи Липса на застраховка

На двадесет, не мислиш ли за това как да са сигурни, че сте добре осигурени, независимо дали това е във вашата застрахователна полица съдържа всичко, което е необходимо. Една добра застрахователна полица, е по същество толкова важно, колкото, например, спестявания, пенсионен план, и други подобни. Имате добра застраховка живот? Тя ви вашата ипотека покрива, кредитната си, уверете се, на семейството в случай, че нещо се случва? Пазарът за застраховка и застраховка е много и много продукти, за да ви защити и да ви помогне да сте сигурни, когато съдбата ще бъде не много наклонени. На пазара има много застрахователни компании, така че трябва да изберете една застрахователна компания много внимателно, тъй като застрахователните компании се конкурират помежду си, което означава, че клиентът възможност за по-добри условия. Вижте уебсайта на застрахователната компания, тя трябва да се срещне с един застрахователен агент, че ти вярвам, а с нея и изберете точно продуктите, които ще бъдат за вас най-добрите и най-доброто. След това можете да бъдете сигурни, че в случай на бедствие, ще бъдат защитени и поне от малко помощ, за да улесни вашата сън.

Втори Безотговорното бизнес със спестяванията? Необосновано!

Притежавате ли спестовна сметка и пенсионни спестявания? Да, тогава се впуснат в правилния път. Но това е лошо, когато имате само спестовна сметка само, на която обикновено спестява и след това отново изберете финанси. Необходимо е да се изяснят целите, за които имате сметка и ако тя не е по-добре да се вземе друга сметка. Друга сметка дава спестявания пространство за извънредни разходи. Ако запишете и след това да си купите нещо за нея, тя не е наред. Икономиите, които ще се натрупат страната са за спешни случаи (счупен хладилник, пералня, миялна машина, и т.н.), а не за две седмици почивка някъде на брега на морето. Ако не искате да притежавате две или повече сметки, след това се опитайте метода на плик да оправи пликовете с титлата, когато спаси празника, когато създавате резерв и други подобни.

Трета Не са изготвени воля

Мислейки в двадесет или тридесет години по-късно смъртта никой не иска. Помислете за това, няма нищо по -приятно. Въпреки това в днешно време човек никога не знае какво го очаква, и онзи, който мисли за своята собственост и застраховка със сигурност не оставя нищо на случайността. Освен това, ако имате достатъчно енергия, вие сте активни и като смъртта не е това, което искате да чуете и какво искат да се справим. В този момент, обаче, е необходимо да се въпроси за смъртта, която е много чувствителна, сделка, решителност наследство, погребение, и подобни изисквания. Ако всичко е предварително подготвено в случай на неочаквани събития и неприятно, а след това хората около имат много по-малко притеснения.

Четвърто Днес имате пари, не е нужно да го имате утре

Фактът, че сте добре сега, не означава, че ще се справят добре утре. Вие ще намерите е, че утре е, че трябва да изплати дълговете си и сметките си. Вие трябва да се концентрира и да се съсредоточи върху дългосрочни разходи, които имате. Мислете напред, ако имате една къща, ще трябва да мисля, че той би искал за ремонт на няколко години, нов покрив, нова канализация, нови улуци, нов път около къщата и други подобни. Важно е да не се неочаквани и неприятни разходи изненада. Когато резерви не са, и той ви се занимава, който никога не е приятен. Те, следователно, резервна предварително. В тридесет и вече мисли върху покрива, канализацията и други подобни. Това ще ви помогне живота много.

Петия сметка има свой собствен живот

сметка, която редовно да допринесе за неговото финанси. Това е всичко много добре, похвално. Но също така тя не не се интересува какво се случва с него, как тя работи и други подобни. Около тридесетата година на възраст е добра идея да се търсят в пенсионната сметка като проверка на колко да оцени вашите ресурси, като в същото време като се уверите, че финансите се разрастват с темпове, което искат и какво темпо сте очаквали. Намерете финансов съветник, седна с него и да поговорим за финансиране, които се развиват в правилната посока, за да се инвестира и че рисковете са ниски и подобни.

Шестото Малкото ви спести за пенсионирането си

Това не е достатъчно, за да отворите пенсионна сметка и да определи неговия размер. По времето, когато сте спестяване основателна, е финансовото ви положение е различно, не печелят толкова пари, колкото сте сега, и други подобни. Разходите логично заедно с ръста на доходите. Тя е тази ситуация може да се случи по време на пенсионирането си. Най-важното нещо за вас е да увеличите вашите финанси, за да се увеличи сумата, която спаси за пенсиониране. Със сигурност знам, че късметът благоприятства подготвени, и този факт е готов и винаги готино.

Седмият Жилищното положение? Не го мисли.

Над тортата, че носенето на трийсет свещи е добре да осъзнаете, че наистина отговаря на сегашния си жилища. Ако искате да си купите къща, но все още не сте го направили, да преценят дали е подходящ за вас, независимо дали той е подходящ за вашите финанси, начина си на живот, независимо дали залагат прекалено добре, можете да го губи nesemele и други подобни. Ако ви изберат за ипотека, не забравяйте да Застрахователната сума, ремонт, поддръжка, всяко финансиране сте останали от вашия доход и др. Ако имате къща и ипотека да се направи, трябва да се помисли дали това е добър момент да рефинансират ипотечните си. От момента, в който взе ипотека, достатъчно е променило, можете да спечелите повече кредитоспособността е по-висока, спестяване на повече, и други подобни. На този етап е добре да се рефинансира, защото те могат да се съкрати срокът за погасяване, увеличаване на размера и др. Интерес в момента е ниско, така че това е добър момент да се рефинансира. Ако не ви харесва ангажимент и предпочитате свободата и свобода на действие, то е добре да се мисли за отдаване под наем. По отношение на жилищното настаняване, тридесет е идеалното време да.