Как се плаща висока поддръжка

● 01. 04. 2014

Развод със сигурност не е приятна тема, особено ако сте в играта и децата. В повечето случаи, те са поверени на грижите на майка си, ако и когато те стоят и съвместното попечителство не се признава. От друга страна, бившият партньор, в този случай, баща на децата, на тяхното потомство плащат издръжка. Като цяло той не е фиксиран, но неговият размер, определен от компетентния съд. Дори по време на изплащането на издръжка, може ли тази сума, в зависимост от нуждите на децата в сътрудничество с промяна на доходите на родителите.

Какво е хранителното

За да се гарантира, че децата имат същия жизнен стандарт като своите родители, те са платили издръжка. По този начин, а не да ги специално, издръжката е адресирано техния законен представител, обикновено майката, която е след развода влезе в грижи, докато децата навършат пълнолетие. След това е питателна изпратено директно до тях, обикновено толкова дълго, колкото. На практика, издръжка може да бъде описан като се грижи за собствените си деца, да живеят в подобни условия, а не на баща милионер с луксозна вила и няколко коли, а децата са имали какво да ядат.

количеството на поддръжка

Тъй като това е също питателна фиксирана и сумата трябва да се определя от съда. Винаги зависи от доходите на родителите, или от родителите, на когото детето е поверено на грижите му. Родителят е длъжен да представи на съда никакви документи за доходите му въз основа на които съдът ще реши размера на издръжката. Изключително важно е, обаче, и други фактори и че ако една майка има задължение за изплащане на издръжка, както и други лица, като деца от предишни партньорства, болни родители и други, този факт може да намали размера на издръжката. В допълнение към задоволяване на нуждите на детето, т.е., училище, хобита, и здравословното състояние на детето. Обикновено ни питателна диапазон от пет мрежи евро до пет хиляди на месец, най- богатите тя може да бъде много повече. Това често се случва, че един родител, който е определен задължение да плащат издръжка и бизнес, показва само част от доходите си, да предоставят. Казано по-просто - печели на месец в " джоба " на стотици хиляди, но официално има около десет хиляди. След това в продължение на другия родител е известна битка, и ако по този начин да печелите на своето задължение за изплащане на издръжка нищо против, тогава нямаме друг избор, освен да се наеме добър адвокат и се опита да увеличи издръжката.

Как се плаща издръжка

Сумите са определени, най-често се плаща на месечна база и трябва да бъдат предназначени за закупуване на храна и други основни нужди за детето. Парите също ще бъдат записани на определени финансови средства, чревни спестявания и т.н.

Промяна поддръжка

Ако по време на плащането ще се промени, независимо дали има увеличение или намаление на доходите, който плаща издръжка, или просто да увеличат нуждите на детето, а след това можете да кандидатствате за увеличаване на поддръжка, което прави родителя, който има попечителство над детето. И обратно, ако родителите попадат доходи и не може да плати висока поддръжка, той може да иска намаляване на размера на издръжката.

Не само питателна

Ако родителят плаща издръжка, не означава, че всички грижи за него и за премахване на детския не е необходимо и дори не може да даде нищо друго. Ни най-малко. Той може свободно да популяризира спорта и да му купя нова хокей оборудване или книги, да плаща за една обиколка. Всичко това, разбира се, и други подаръци не са включени в поддръжката, така че не може майка протест, че ако си нов компютър за детето беше на двайсет хиляди души, не в продължение на десет месеца в хранителна стойност от две хиляди души на месец, за да се отплати.

Нищо не се възстановява

Издръжка също не се възстановява и обратно може да плати със задна дата цената. Винаги се вземат предвид нуждите и ползата на детето. Например, започнете да играе хокей. Неговите нужди са увеличени на базата на трафика към обучение, хокей екипировка и много други. A родител, който има попечителство над детето, попитайте за увеличаване на поддръжка, с оглед на повишените изисквания продължава от месец октомври, и всичко, което се разглежда от съд oklepnuto от декември насам. Така че дори и през октомври и ноември има родител със задължението да плати сума поддръжка, за да плати.