Как мога да запазя за пътуване в чужбина

● 02. 04. 2014

Travel вероятно е мечтата на всеки един от нас не всички, но тя има достатъчно средства. Или е просто погрешно вярват. Че ние сме проучване на нови региони не е необходимо да струва цяло състояние, има за задача да обсъди тази статия. Разбира се, много зависи от това, което очаквате от туристически преживявания. Ако границата не излезе за момента, докато сте записали достатъчно пари да си купи четири -звезден хотел, билет с добра авиокомпания и пълния асортимент борда на шведска маса от ястия и бюфет, а след това аз ще ви оставя на мира, за да се спаси и да ви позволи да се наслаждавате на пътуването на мечтите си. Ако нямате нищо против, но в техните идеали леко uskromnit и ако повече за чужда страна като цяло, отколкото на съоръженията на хотела, след това следните редове с удоволствие четат. Хората, които имат хиляда или две пожелах пътувания в страната продължава да расте. Нашият свят е глобализиран, възможности се отварят, така че можете също да имат възможност да прекарат един приятен опит почти безплатно.

Доставка в чужбина

Може да звучи глупаво и предвидима, но ако сте малко по- приключенски, много да се направи просто спрете. Спрете да получите почти навсякъде, поприказва с хора подменят житейски опит, може да получи сделка - и най-вече така да влязат в окръга и завършва, че други средства за транспорт са да бъде недостижима. Разбира се, че не можем да очакваме много първата си земи за водач в България, Украйна и Франция. Чакай, това не е само това, но това е, което е в края на краищата малко - Adventure е приключение. В случай, че не автоматично сменят на всеки три часа, опитайте се да се съсредоточи върху камиони. Техните водачи са обикновено весел характер и това, което ще бъде най-голям интерес - отидете на дълги разстояния. И може би само във Франция.

Ако проследяването не е вашата " право на избор ", да си уговорите среща с вашето семейство, приятели или познати в общ автомобил. Пътуване с автомобил и себе си е най-доброто за вас - вие плащате само за бензин, но вече не работи шофьор, основател, уебмастърът и други заинтересовани страни на една компания. Когато бензин се разпределят справедливо, тя няма да бъде толкова много пари в.

диета

Махни си газова бутилка и незабавни или лесно приготвени ястия и можете да щастливо готвя., Но не пропускайте избраните чужди страни местна кухня. Лишавам от доброто на този опит ще бъде много жалко. Вместо след това рамкиране закупуването на местни деликатеси в супермаркетите и големите вериги за търговия на дребно. Вие не се отдадете много скъпи ястия в ресторанта. Въпреки това, дори и посещение на големи търговски центрове, където най-ниската цена обикновено е гарантирано, ще видите това, което е в местните региони, така че вероятно той. И така можете да си купите хляб, сирене, напитки или алкохол при най-добрите цени.

настаняване

Това е хотел, където можете да намалите разходите за ресурси, дори до нула. Някъде по време на пътуването си извън границите на страната ни наистина и напълно безплатно може. Той ви казва нещо, диван - сърф? Ако не, то е само в точното време, вие сте запознати с тази концепция. Това е сайт, където ще се съберат хора, които са у дома щастлив да се настанят непознати. Ние в Чешката република може без чувство за хумор лица срещу чужденци, студени и недоверчиви, но на други места по света, то обикновено не е така. Може би трябва да звучи като приказка, но и другаде в Европа, да не говорим в Азия е за местните хора да изследват екзотичните чужденците почти въпрос на забавление. Поради това е невъзможно да пътуват по света, така че ще спи у дома си пред хора. The неписано правило е, че ви осигури покрив над главата си плащат домакин на вечеря, но много от "диван" той не взема под внимание вас и се отнасям с теб добре - и техните собствени. Ето защо, мястото на дивана - сърфинг също се регистрират и след това само да погледнете къде да започнете с искрено сърце приветства. Ако, обаче, можете също да се настанят някой с вас, в замяна (SIC няма право на тези, които са ви домакин), е подходящо и желателно да се предложи този вариант, тъй като добре. Но това не е задължително.

Алтернативно безплатни палатки за настаняване. Не всички страни законите са толкова строги и така прекалено скромен, както в страната, където къмпинга престъпление извън лагера. Следователно, трябва да се успокои сърцето във Франция или в много други европейски страни, за да напусне палатката, която стои точно там, където искате. Най-добрият курс близо до източник на вода, като езеро или река. Бъдете наясно с факта, че за разлика от диван - сърфинг ви настаняване в палатки не предвиждат възможността за хигиена. На последно място, все още можете да номинира алтернатива за една наистина закоравял - има и такива, които тръгна в света с един спален чувал и бреза, без да е необходимо да имаме още едно парче плат подслон. В дъжда ги TARP достатъчно просто. Но тя трябва да се изострят краищата, което не е приемливо за по-приключенски.

По-висока степен, отколкото обикновен шатрата си в средата на природата е след десет тона къмпинг. Те ще осигурят съоръжения (душове, тоалетни, и обикновено е на шведска маса от възможности за закупуване на основни храни), но със сигурност парите, това е очевидно. Подарете си, но малко по -рано на работа и чрез интернет колко лагери ви излезе. Понякога е по-добре да плащат основно и така да се каже "не много" къща, която всъщност може да бъде по-евтино, отколкото на къмпинг. За повече лукс ще трябва да платите.

Тази статия има за цел да се обсъдят различни точки на пътуване в чужбина, където можете да спестите малко пари. Нашата идея, която пътуващи разходи само на хиляди и хиляди, то е подвеждащо и добре ограничени. Ето защо, ако сте готови да се леко изтеглите вашите изисквания за комфорт, изтеглете пъти твърде много разходи за чуждестранна познание в своя окончателен изход нужда. Пожелавам ви, че вие също се радваше пътувате толкова добре изпълнен, тъй като удобно. И не се страхувайте да се срещнат с нови хора - че с нас, ние не сме свикнали, не означава, че ние не може да донесе много вдъхновение и мъдрост. Затова нека пътя ти доведе!