Как, къде и колко можете да спестите с картата ISIC / ITIC / IYTC / ISIC учен

● 02. 04. 2014

Отстъпка карти за всички видове търговски центрове или отделни магазини вериги често са за грайфери. Аз няма да постави под въпрос тяхното предимство, което със сигурност води - и аз съм убеден. Целта на настоящата статия е да се съсредоточи върху но донякъде интересна карта за намаление, а именно ISIC / ITIC / IYTC учен или ISIC карта, ширината на отстъпки почти няма ограничения! От отстъпки за транспорт на някои транспортни компании чрез книжарници за сноуборд и ски в храни, добри ресторанти. Всички заедно, това означава, на пръв поглед нищо безинтересно карта с FOTOM. И това е много си струва! Нека да погледнем в гореспоменатите картите близо.

ISIC карта

ISIC карта е единственото международно признато студентска карта за самоличност - едно, че студент, колеж или училище, или дори други избрани годишни пост- вторични курсове. Това е издадена под егидата на ЮНЕСКО, както и от ISIC асоцииране. Въпросът на ученика може да изиска всякаква целодневно обучение в гимназията, професионално училище, професионална гимназия, колеж и студентски организации, одобрени от Министерството на образованието. Долната граница се определя на 12 години, студент (в случай на средни училища), горната граница се определя. Тази карта е идеален за студенти, които вече се дължат на възраст над 26 години, не са допустими за други отстъпки. ISIC да притежавате някой по-възрастен от 26 години, който е записан в редовна форма на обучение. Мнозина (особено) в университета се е занимавал с и тяхната студентска карта през ISIC карта. С това, че е до студента в лице, ако ви плащат годишен лиценз, което той активира възможността да прилагат намаления, или ако просто нека ISIC като ID снимка и студент ID номер - безплатно, но не отговарят на условията за отстъпката. Картата е валидна 16 месеца.

ISIC карта учен

Подобно на класическата ISIC ISIC карта е учен карта, която е предназначена за всички ученици от начален курс. I ISIC учен имате избор от широка гама от отстъпки, но и други ползи, като например възможността за затваряне на конкурентна застраховка за пътуване и т.н., за учениците в началното училище прилагат. Картата е валидна 16 месеца.

ITIC карти

ITIC карти отново е единствената карта, която ще бъде призната навсякъде по света - внимателно, след това, когато сте учител. Оригиналната лицензия може да се прилага за всеки учител, който да помага в обучението начално училище, средно училище, гимназия и postsecondary избран и Министерството на образованието признава форми на пост- вторични проучвания на пълно работно време. Условието е, че учителят работи най-малко 15 часа на седмица и е на трудов договор в продължение на най -малко една година. С учителя по карта ITIC след това може да се насладите на всички отстъпки и ползите, като студент държи ISIC ID карта. ITIC цел на проекта е под егидата на ЮНЕСКО разпространява подходящи условия за обучение и мотивиране на хората в тази област. Отново шестнадесет месеца валидност.

IYTC

Последни начини да получите отстъпки в света, въпреки че не попадат в рамките на кампуса колеж, или не посещават централна или началното училище. Стойки за всички млади хора под 26-годишна възраст и се нарича IYTC. Възрастта е наистина единственото условие. Може да се каже, че картата е особено полезно за тези, които са започнали след гимназията или след като присъства основно започна да посещава средно училище. Основните и средните училища, тъй като всеки студент има възможност да кандидатства за ISIC карта за самоличност. Картата е валидна обаче само за една година, което е 12 месеца.

Всички изброени карти са по-чести, че те имат определена сила. Съответно, ако получите карта направена, тя е след това до вас, след изтичането на срока на валидност достигна зоната за наливане и под формата на такси, разширен лиценз карта отново за още 12 или 16 на месечен период. Лицензирането означава, че сте на задната страна на картата ще се поставя етикет със защитна емблема, която ще се превърне в датата на текущата учебна година. Force през дадена година винаги започва на първи септември от една година и завършва през декември следващата година - това е, когато тя е на първите три от тези карти (ISIC, учен ISIC, ITIC).

Копие на този лиценз е необходимо да имате лична карта (с изключение, разбира се, за децата от началното училище). Начини за да получите карта е много, през последните години по-голяма популярност от възможността да си поръчате пас през интернет. Като алтернатива, можем да препоръчаме само лично посещение в центъра за наливане, което може да се намери в почти всеки по-голям град.

Отстъпки за картите и картите

Но сега това, което е върху картите, най- интересен факт - отстъпки! Покажи тук пълния списък на почти 125 хиляди отстъпки по целия свят е невъзможно. Но нека да се запознаят с доброто или най-атрактивните!

Основното разделение на отстъпки е възможно разделение в зависимост от това, дали ние сме заинтересовани в отстъпка в нашата страна, или ако ние се интересуваме от намаления в чужбина. Разделете сделки също могат да бъдат индивидуални " клонове " или " сфери на интереси ", който е транспорт, настаняване, образование, забавление, Музей / Галерия / брави, спортни, ресторанти, магазини, абонамент, здраве и красота, зимни курорти, музикални фестивали и Последно, но не на последно място, раздел " Други", която може да побере всички намаления, които са отделни икони, така наречените " малки". Сайтът разполага с удобна ISIC.cz генератор отстъпки, където всеки може да намери само правилното нещо за себе си.

Ако не сте от ISIC картодържатели Assocition, може би бихте могли да започнете за мисленето. Ако попаднат в поне една от тези категории (възраст, професионален, изследването), също така е възможно да се оттегли в света на отстъпки! Сигурни ли сте, добавя такса за регистрация и лицензионни разширения си струва! Въпреки това, тези карти имат един недостатък - отстъпката е толкова много, че всички вие сте със сигурност няма да си спомня. Ето защо, се изброят най-интересните за вас, или да поиска навсякъде и навсякъде! Това е добър съвет - най-вече не се срамувай. Вие не плащате повече, отколкото трябва. Така че независимо дали сте доволни от картите!