Как финансово сигурни дете

● 01. 04. 2014

Децата са голяма радост, но и повод за загриженост. Ако приемате деца, вие винаги трябва да мислим доста по-напред. Детето е наистина много хубаво и очевидно много хора са щастливи, че децата, но това не винаги е лесно с деца. Децата се нуждаят от много неща през целия си живот. И много родители твърдят, че детето е по-голям и по-големи, толкова повече ви трябва.

Инструменти на училище, дрехи, книги, играчки, да ходят на училище на кино, театър, изложби, музеи и други подобни. След като детето отива в пубертетна възраст, тя иска да се облича, сам да реши какво ще предприеме в кабинета има само допотопен дрехи, които ви постави на никой поканена, въпреки че беше преди шест месеца все още глоба отвор. Госпожиците искат да рисува, имат проблемна кожа, така че те искат да пробиви козметика, парфюми, дезодоранти, обеци, колиета, гривни и други подобни. В допълнение, децата с приятели се съгласяват, че да ходи на кино, да се чашата, пица и други подобни. В допълнение, децата се движат някакви хобита, развлечения, и т.н., и това също струва пари. На е необходимо всички тези пари, които могат, разбира се, на родителите.

Така че родителите наистина трябва да вземе предвид всички тези малки деца могат да се ползват. Има родители, които искат децата им да се отдадат само и само най-добрите. Те също са родители, които искат децата им нищо не се облекчава, че не е лесно просто нека децата се учат. Е, разбира се, тази гледна точка има своите предимства, но родителите трябва да помагат на децата да имат, и ако те имат малка възможност, в случай че детето в живота на малко помощ.

След като детето е готов да лети навън в света и да започне да се грижи за себе си независимо няколко евро в началото, че ще намерите полезна, това е сигурно. Може би всеки нормален родител иска детето му има добро бъдеще, всичко, което той успява в живота, всичко, което той се основава. Това е може би всеки родител иска. Въпреки това е ясно, че след като едно дете не може да даде сумата от финанси, за да уредя живота начина, по който исках и как той се нуждае. След като детето ви е добро начало да се чудя за бъдещето му. Разбира се, това е далечно бъдеще, и може би това е и музиката на бъдещето, детето ще напусне скоро в продължение на осемнадесет години, но паролата е валидна тук, който се приготвя, не и изненадан. Човек никога не знае какво има в живота на детето ще се случи. Той ще иска да учи далеч от дома, ще искате да учите в чужбина, ще искам да остана в чужд език, ще искат да живеят в чужбина и други подобни.

В началото тя винаги побира финанси, спестявания, инвестиции, за да приведат своето училище, международно училище, езикови проучвания. Когато той реши да живеят в чужбина трябва да има малко пари е спестил да започне. Именно в тези ситуации, детето ще се нуждаят от пари. В допълнение, когато вие ще искате да подредите жилища, не е нужно да се вземе заем, ипотека и др. Като алтернатива можете да финансира като резерв за черни дни. Човек никога не знае кога ще дойде. В тези моменти, за които спят добре, ще се наслаждават на усещането, че детето ви се грижи и трябва да финансира собствената си полет. Вие не ще трябва да се притеснявате дали погасяване на кредита или ипотека, че сте приели и други подобни. Родителите просто да направи за детето си това, което е в техен най-добре и това е също толкова добре, защото правилното родителя, на малките си деца, ако могат, то помага.

За безгрижно бъдеще на детето си е едно добро начало от най-ранна възраст да се спаси и опазване. Изберете едно дете да комбинация от финансови продукти, които вашето дете в бъдеще да се защитават срещу евентуални неприятни събития. Детето ви често е най-големият ви инвестиция в живота и това е практически инвестиция за цял живот, защото дори и в зряла възраст, детето ви понякога да добавите малко дам. Като дете финансово обезпечена? Как най-добре да запишете детето? Всичко, което прочетете следната статия.

Децата са добри, за да спаси за бъдещето

Много хора са разбира се много допълнителни разходи в семейството е пристигането на разходи на детето се увеличава и то бързо. Но дори и така, това е добре да се намери малък марж. Ако решите детски спестявания, е налице презумпция, че родителите или бабите и дядовците на детето ще спестят пари в дългосрочен план. Ако това наистина е така, по текущата сметка не е добре да изберете в тази ситуация. Приходите по тази сметка е на ниско ниво, така че е много неудобно. Възможни са и срочни депозити, лихвени проценти са интересни. Въпреки това, съществува необходимост да се съобразяват с факта, че в началото трябва да въведете по-голяма сума пари в размер на десетки хиляди евро. Само тогава ще бъде приемливо интерес. Така че дори и срочен депозит за нормално семейство, не е толкова добра. Така че това, което е най-добрият начин? Може би най-подходящия начин депозитите са във взаимни фондове. Тъй като сертификатите за акции в притежанието ви за повече от шест месеца, а след това не е нужно да плащат данък общ доход. Предимството е, висока ликвидност, променливостта на взаимни фондове. Ако вашият фонд не отговарят на вашите очаквания, тя може лесно да се сбърка с друг договорен фонд с такъв, който ще ви костюм и че ще получите най-доброто.

Savings "плик"

Разбира се, можете да запишете детето на бъдещето му, както следва. Месечни пликове за да ви даде определена сума пари, която отговаря на вашия семеен бюджет. Предимството тук е, че можете да поставите в плик, така че действително да има. Ако вашите финанси са обтегнати до краен предел, след това спестяване на по-малко. Въпреки това, след като ти се отплатя някой нещо на вноски, бюджетът се освобождава и вие дете в плик, вие може да допринесе малко повече. В допълнение, не е нужно да има граници, които са установени, така че тя е за вас да се определи на известна свобода на избор. Въпреки това, този вид на спестяване има един голям недостатък. Парите, които имат у дома си, така че когато семейния бюджет се прецежда до точката на пречупване.

Застраховане и спестовна?

A възможна алтернатива е да има застраховка с икономии. В този момент дете. Шок, Организиране си застраховка живот и други подобни. Месечен плати определена сума, в зависимост от сумата на застраховката, която от двете всичко, което сте включени в схемата. Подредете застраховката за определен период от време (на десет години, петнадесет години двадесет години), което е по- удобно за вас или който вашата застрахователна компания предлага. След като тя минава времето, в което сте се съгласили парите от застраховката е на ваше разположение, застрахователната компания ще ви изпратя парите и вие също може да има. Или може да сложи финансите в спестовна сметка, срочен депозит и или трябва да прекарат или използване, съгласно текущите си нужди. Застраховката е написано на едно дете и финанси, които се изплащат след застраховката, отидете на името на детето и може да се определи къде иска да изпрати пари и колко да плати. Това правило често се изплаща, когато детето е на възраст. След това, разбира се, можете да си подредите застраховка. Въпреки че има около зашеметяващите сума, но ако имате пари да горят, и по този начин може да спести до определена сума за едно дете и със сигурност тази сума не е незначително. Няколко десетки хиляди със сигурност ще донесе. Застраховка ще покрива също така на основните нужди на детето, например, е контузен и ще ви причини някаква вреда, след като неговата застрахователна компания борелиоза представят доклади и новини от лекаря на рехабилитация. Тогава можете да получите някаква финансова компенсация, която получавате от застрахователната компания.

Записване заедно с баба и дядо?

Ако вашите родители или родителите на съпруга или съпругата (баба и дядо на детето си) искат да помогнат на разследването и да се осигури бъдещето на детето си, тяхното внуче, чувствайте се свободни да ги подредите заедно върху възможните икономии. На практика, това означава, че някаква сума и ще ви даде някаква сума може да бъде баби и дядовци. В крайна сметка, детето заедно, за да спести много повече пари, отколкото ако сте спасени за всяко дете поотделно. Детето може да спаси качване на файлове към взаимните фондове, срочни депозити или схеми.