Как да управлявате парите

● 30. 03. 2014

Пари, пари, пари. Те са много важни и се надявам всеки се бори с тях. Проблемите тук са, и винаги ще бъде, въпросът е как да подредите вашите финанси, така че да са в края на месеца, се вгледа в празните портфейли. Предполагам, че всеки иска да има достатъчно пари за всичко, което той желае никой не е изключение. Въпреки това, не всички, че опит поне за известно време, фактът, че можете да си купите всичко, което можеш да се сетиш и не трябва да се притеснявате за това, че това е така и за други разходи, толкова много, не гледам, независимо дали това е в продажба или в действие, и други подобни. За съжаление, в днешно време отстъпки и действия на правителството и рядко купуват нещо, което не е в продажба и искат да го купя само за забавление, а не защото имате нужда от него. Като цяло в днешно време всеки купуват евтино и по-специално най-много. Задръжте това е момента. Жилища е по-скъпо всяка година, цените на енергията се покачват и цените на хранителните продукти, заплатите не се вдигат, и други подобни. Това ние всички знаем, че всички ние имаме подобни проблеми и тази информация идва при нас от навсякъде, от всеки ъгъл и са наясно с всяка стъпка. Е, такава ситуация е, и въпреки че много би искал да го променим, ние за съжаление няма да се промени дори и с положението не прави почти нищо. Ние трябва да се примири с този факт и да се справят с него. Въпреки това, тъй като шоуто свършва ти? Следните точки се надяваме, че ще ви помогне за по-добро управление на парите, когато имате много да плащат, и финансово сте по лош начин.

Направете бюджет

Изчислява всички средства, които имате. Празни портфейли и да изчисли общата сума, с което разполагате. Тази сума се разделя на броя на дните, които остават до следващия ден на плащане. Ние получи номер, който показва колко пари можете да си позволите да похарчите всеки ден. След като тази сума надвишава един ден на следващия ден ще имате още по-малък бюджет и трябва да.

SAVE

Звучи иронично? В края на краищата, вие сте спестяване, където можем. С ръка на сърцето, наистина ли? Работите ли в кафе от вендинг машина? Може би дори две на ден? Изчислете какво можете да обобщим на месец. Не е ли по-добре да си купите чаша кафе? Това ще бъде по-евтино. Смятате ли, отивам на работа с кола? Купете си месечна пътуване с автобус. Ако сте купуват закуски в кафенето, изчисляване, дали е по-добре да се подготви закуски у дома. Ходите ли на обяд по време на работа, и все пак се готви у дома? Има няма по-добър е сготвен обяд да предприеме, за да работят и топлина? Ще спестите една добра сума пари на месец.

COOK спестяване

Направете ревизия. В килера, в хладилника, във фризера. Напишете всички съставки, които имате тук и се готви на съставки, които имате у дома. Да не се купуват ненужни неща, когато имате вкъщи пълно на съставките, от които можете да се готвят много ястия. Това ще ви спести малко евро, което е винаги под ръка. Месо направят до начина, по който искате, от суровини Bake торта или сладки и други продукти на доматена супа и туршия направя следващия обяд е на масата за закуска кок.

ОКАЧВАНЕ

Много от нещата, които трябва да плащат не плащат веднага. Винаги има време за това, което плащате най-малко една седмица или две. Възползвайте се от нея и трябва да плати, например, задайте го в продължение на няколко дни, когато стигнете до платежната сметка и вие ще бъдете в състояние да плащат за всичко. Това не решава проблема в дългосрочен план, но за известно време, тя ще ви помогне.

FORGET THE BUSINESS ЦЕНТЪРА

Малцина могат да устоят и да не си купите нещо, когато то е в бизнес центъра. Смятате ли, блуза, риза, бельо, обувки, шал и така нататък, да знаете за всяка жена. Такава продажба д Избягвайте, ако имате няколко евро до края на месеца. Това е по-добре от очите, далеч от ума. Ако видите една риза или блуза и след това няма да навреди по никакъв начин и портфейла си ще бъде пощаден.

Не FLYERS

Брошурите имат пощенска кутия и автоматично ги изхвърлят в кутии Готов ли си? Не го правете. Брошурите ще намерите много екшън продукти и много продукти за продажба, така че си струва да се знае къде евтини мляко, яйца, хляб, рула и други подобни. Дори можете да спестите до половината от финансирането от нормалната покупката. И това е определено си струва!

Запаметите телефонния

Рязане на разходи, разбира се, може и трябва да се започне провеждане на телефонни разговори. Пращате ли много текстови съобщения и набиране на често? Помислете за това колко от това е наистина необходимо. Намаляване на текстови съобщения и обаждания до минимум, само това, което наистина трябва да се утаи. Разходите по този начин е леко намалена.

NO дълг!

Ако сте в затруднено финансово положение, главно да отпускат заеми. Лихвари и различни фирми, които ще гарантират финанси веднага известни. Въпреки това, можете назаем пет хиляди и десет ги плати, или да включите пет хиляди души в червено. Поради това е много по-добре да не и със сигурност в тези дружества. Ако непременно трябва определена сума пари, пари назаем от роднини и само една малка част да, трябва да се обърне веднага след плащането на връщане без теб духа.

Разбира се, тези малки стъпки не могат да спестят много пари, но при редене заедно някои от тези съвети, това е било известно, че достойните условия на финансите ви спести повече. Euroka да EUROCAT и финанси са в света!