Как да спестите пари за ежедневните неща в дома

● 29. 03. 2014

Знаеш ли неприятното чувство на отчаяние, когато се приберете приплъзване със странни високи числа? Това чувство вероятно вече опит всеки възрастен, и ако не е, то е възможно, че тя никога няма да дойде. Днешният свят е пълен платежни нареждания, такси за услуги, ипотеки, заеми и други удобства на съвремието, които да достигнат дълбоко в джобовете си и още по-дълбоко в портфейла. Обикновеният човек, който финансовия сектор, така интересува, е по този начин, уловена в паяжината на сложни финансови претенции, че трябва да бъде ежедневно сделка днес. За да се посъветва как да изгодно да инвестират парите си или как да се прекъсне примките на собствените си дългове, вероятно отиват за финансов съветник. Ако не ви харесва медицинска помощ от сегашния си лекар, може да получи консултират родители или познати. Интернет форум и намира убежище при друг лекар или лекар. Но какво да правя с нея, когато ви плащат баснословни суми за битови сам, докато вие вече имате конкурентни тарифи и пакети, свързани с телевизия и интернет, имате добър доставчик на газ и електричество и като цяло можем да кажем, че проблемът се крие някъде в дома, но е трудно да се определи къде? Да ви даде намек за това как да спестите хиляди евро в рамките на усъвършенстване на уреди, вода и други неща в дома си.

Започнете например чрез ограничаване на консумацията на вода. Как да го направя? Преди всичко, което се набележат колко често ви покажа чешмяната вода и с каква цел. Със сигурност ще се съгласите, че оставяме водата да тече от чешмата, докато си миете зъбите след няколко минути, тя е доста ненужни. По същия начин, оставете " прощавам " водни литра, така че можете да пиете достатъчно студено, за да докоснете ненужни отпадъци, все още можете да се подготвите като вода в PET бутилки и го оставете да се охлажда в хладилник, добре, че се храни с денонощна електроенергия и такава бутилка на консумацията на вода Нищо няма да се промени. Да не наполовина пълна машина, моля изчакайте, докато тя наистина да има смисъл да имат измиване и след това отида при него. Имате възможност да се къпете по време на работа? Направи го... Когато къпане или душовете канализацията много вода, а ако сте от типа, който обича да се поглезете силна струя течаща вода в дългосрочен план, се опитват да го ограничи, може би е това хоби да ви струва повече пари, отколкото Ви е предписано.

Вече споменахме, хладилника и потреблението. Всеки хладилник, но не е същото, и когато погледна в етикетите на всеки продукт, за производители на такова оборудване, вие ще откриете, че хладилници с ниска консумация на енергия са по-скъпи, но поради своята издръжливост ви пари през годините основно връща. Потреблението на вашия хладилник, можете също специално на производителите да повлияят себе си в рамките на вашия дом. Хладилник предвижда много зрелище като телевизия, дори с пълни или празни, което означава, че вратите са отворени и ентусиазирана публика просто гледа вътре. Reach вашата съвест, ако случайно не сте от тези сред зрителите също програми. Когато отворите хладилника дълго, попадне в по-топъл въздух. За да се стабилизира отново вътрешна температура, която изисква необходимостта да изразходваме повече енергия, отколкото обикновено би било необходимо. В допълнение, поради влиянието на по-топъл въздух замразена форма, което също увеличава консумацията на вашия хладилник. Така че не оставя вратата отворена твърде дълго, редовно размразите хладилника и да се провери, че вратата няма да се затваря добре.

Големите пари със сигурност е един лакомник електричество. Запазете го за вас, така че не ненужно размерът на стая, светлини и лампи и покорно изключен. Дали не трябва да бъде навсякъде и винаги светлина, дори и ако ние обитаваме само една стая. Сменете крушки за по-ефективни лампи и не се страхувайте да интимност понякога запали свещ. Хората рядко знаят, че ако те нека адаптерите на муфата и зарядни устройства, както и когато тя не се зарежда нищо, така че те все още тече ток, за които той плаща. Гледайте си време за зареждане и зареждане на всички компоненти във времето, да извадя чекмеджетата. Когато отиваш на почивка или не сте у дома за дълго време, че си струва да изключите всички удължители, телевизори, компютри и т.н., и на разстояние в тази ситуация означаваше, че реалното приключване на всички дейности, така че няма условия за спане или други забавящото устройства.