Как да спестите пари за бебе

● 01. 04. 2014

Раждане, особено първата новороденото бебе в семейството е голямо събитие. А още повече, ако искате да имате дете на дъба. В този момент, вие сте готови да похарчите за бебе почти всичко, което печелят. Тази ситуация е приятно за вас, ако имате какво да харчат. Но не всеки има за детето им спаси всичките пари, той ще трябва за всички тези сладки неща. Може би детето дойде внезапно, неочаквано, непредвидено, или просто не е много, за да спаси.

Малките деца са млади семейства и млади хора и тези, организиране извън layette за бебето и дневни разходи са за строителство, инсталиране апартамента и съоръжения, за да се отпуснете и да имат някои хобита, че нещо не си струва разходите и да имат личен автомобил, като гориво, така че всяка лизинг. Всичко това са големи суми, за които се преброяват допълнително разходи за храна, или предоставянето на други човешки нужди.

Ето защо, може би за вашето дете ще бъде, макар да спаси евро всяка, така че много трудно. Повечето от помагат баби, дядовци, лели и чичовци, или други членове на семейството, най-добри приятели, които имат тийнейджъри са толкова щастливи да дарят нещо за едно дете, но това не може да е очевидно. Има и случаи, когато майката дойде от един детски дом, семейство с баща на детето отказва да приеме този факт, така че синът му отхвърлено. Въпреки това, дори и така, някои родители към децата им се държат.

Но едно малко дете не може да чака до икономии евро, бременна в деветия месец бягства, че никога няма да се случи възможно най-бързо и изведнъж там е малък пакет, който дава самият наистина знаят. Това е радост, но в същото време също може да се случи с раждането на лятото, когато правиш едно дете непрекъснато инвестират пари и в зряла възраст, може би в неговите тридесет години или дори по-късно. Аз все още ще струва пари, но имат собствен потомство за това със сигурност е така.

Необходимите разходи в началото на живота

Не е необходимо да си купите всичко от самото начало. Определено висок стол на масата за хранене за известно време няма да имате нужда, както и много и различни играчки, проходилка и така нататък. Без това, което ние ще се нуждаем, е едно легло с пълно оборудване, дрехи за бебета, памперси и столче за кола и във всеки случай, днес много често се нарича " яйце ". За него също могат да купуват обучение колела, така че имате перфектно пътуване количката, освен ако не сте един идиличен живот на града и вашето бебе скоро ще отмине.

Дънни фишове определено ново

Определено не спаси долната Хосен, което със сигурност си купите нов максимум след едно дете от неговите околности. От друга страна, когато не знаете произхода, да бъдат внимателни, макар и ризки Боил, така може и да е от Бог знае къде и в която вашите деца не искат да се обличат. Също така, можете купих бельо втора ръка в интернет? Подобно ризи едно момиче продължат с памучни шапки, което дава директно върху главата на бебето, а също и с чорапи и ръкавици (често се противопоставя на детето не надраскате). С една дума, всичко, което се приема като бельо.

По-добро и ежедневни облекла – запишете

Това, както и други дрехи Дръжте винаги разделени в такъв дом, редовен, и това е по-добре, че се обличате бебето за посещение на лекар, семейни посещения и големи събития. Вие спестявате толкова много, защото дори и да изпере дрехите, понякога се появяват бледи петна, от лосион, който ще изтрие детето също може да се превърне жълти фланелки и със сигурност няма да е приятен за вас, когато на посещение в закона ще бъде изплатена като дете рокля, защото негодни за мръсни ризки.

Други дрехи

Облекло като пуловери, якета, рокли, шапки, плетени обувки, както и спални чували, fusaky в детска количка, одеяла и други необходими части от детски съоръжения, може да получите от близкото или от съседи, чиито деца са израснали, и така нататък. Майките са в този доста симпатичен. Сами знаете колко много помощ, когато някой дари дрехи за бебето, и така е и добросъвестно и в допълнение, при условие че не се планира още едно бебе и не разполагате с много пространство за съхранение, да убие два заека с един камък - да се отървете от ненужните дрехи, но също така да направи някой друг щастлив.

Клуб на майките с деца

Това също е причина да се мотае с млади майки, за да отидете на детски центрове, и други подобни. Просто място, където да се запознаем с всякакви хора, които може да ви даде добър съвет, както по време на растежа на детето и кошове за добрия доктор, евтини стоки, и много повече. И може би да получа нови приятели, които ви харесват, за да дарят необходимост за детето.

Ако си купите дрехи

Малките деца и други дрехи, но вие трябва да закупите, да избират идеалните неутрални цветове. Красиви тонове са зеленикави, жълти и бели. Най-малко ще се поберат още едно дете. Предпочитание се дава на secondhands, но може би по-добра покупка в интернет. За минимална цена на рекламен портал, или директно на майките на сайта с деца, има готови пакети от дрехи за бебе за смешни цени. Няколко, якета и шапки, можете да си купите още по петдесет евро. И това определено е полезно, особено за едно дете за ежедневно носене.

пеленки

U памперси имат общо две опции. Или купуват сега редовно хартия или кърпа, за да предприеме. За плат, въпреки че в известен смисъл те спася, защото първоначалната инвестиция ще бъде от решаващо значение, а след това "само" на разходите, свързани с измиване на памперси, но на хартията отново спести много време и винаги ще променят за вас и вашето бебе, някак си приятно. Памперси за хартия спести много време, тъй като планът на пелени за многократна употреба, не е толкова лесно - на първия да се, оставя се да се накисва във вода, така че имам нужда от място. След сраженията и бульони на високи нива. След измиване, сушене, като по този начин обесване, проверете дали те са сухи, а след това да излети, ютии и съставен. Трудно е не само по време, но също така в пространството. Пелени за еднократна употреба хартиени го купуват в действие в склад и да спестят време и пари.

Гърне спестява достатъчно

Тя все още е една голяма инвестиция, така че ако искате да продължите да се спаси, научи детето на гърнето възможно най-скоро. Но също така и с разум. Детето трябва да ходи сам и рутинно отговори. Кога да започне преподаването е доста индивидуално, в зависимост от зрелостта на детето. Човек може да започне самото гърненце вече две години, някои след четвъртата година. Нито е наред, просто се нуждаят от майка да вземе детето под внимание и да действат според способностите си.

Играчки

Можете да спестите много. Първо дете получава много играчки от баби и дядовци, чичовци и лели, съседи и други познати. Всеки правилен баба също така да поиска предварително това, което детето има нужда и за какво може да се купи, така че чувствайте се също така някои умни играчка можете да попитате. Най -малкото дете може да се направи с една спирала над яслите и пухкави зарчета. Но докато за първата година, така че при раждането е все още много време.

По време на първата година

Сега е време за придобиване на такова значение, както вече бе споменато стол на масата за хранене, малко след раждането на покупката и бъги. Всички стоки тук, които можете да си купите втора ръка в интернет или вестник реклама. Ако наистина трябва да се организира за бебето layette дълбоки джобове, изберете опцията за закупуване на употребяван количка. Повечето семейства искат да се отърват от него, особено ако живее в апартамент, така че цените са много разумни и колички напълно функционални. Когато вашето дете или деца растат, по начин количка може също така продават и, ако е запазена, е способността да го продават на същата цена, на която сте направили. Това е един много умен покупка.