Как да спечелите допълнителни пари

● 30. 03. 2014

Тайната за печелене на пари не винаги означава добро плащат позиция в мултинационална корпорация или на топло място в правителството. Интересни печалби могат да бъдат постигнати по креативен начин да се помогне на хората да решават проблемите си или ви отговори на техните нужди по-добре от редовните магазини и услуги. В тази статия, ние Ви донесе някои традиционни и нетрадиционни идеи, които могат да ви вдъхновят по пътя си към финансов просперитет.

1) Закупуване – Продажба

Книгата - приятел на човека. Ако имате във вашия интелигентен мобилен телефон или таблет за достъп до Интернет, тръгна с тях до най-близкия антикварен магазин или базара. Потърсете интересни заглавия, учебници, бестселъри и т.н. Цените се сравняват с тяхната продажна стойност в интернет на сайтове като иБей, и т.н. Ако намерите заглавие интересно разликата, купи книгата и се предлагат за продажба по интернет. Опитайте се да не бъде плах, когато търсят информация. Собственикът на магазина от действията ви определено не е щастлив.

Посетете бълха пазари. Ако имате информация за конкретна област - например, мебели, играчки, филми, музика, изобразително изкуство и т.н., можете също да се намира интересни бита, което е стойността на невежи собственици се опитват бързо да се отървете от. Ако имате късмет, купи имот за цена на скрап ние продаваме с хубава печалба.

Гледайте табла за съобщения. Данъчните власти, общините, както и други подобни институции, от време на време на официалните им съвети, направени публични търгове на конфискуваните превозни средства, мебели, компютри и друга електроника. Като се има предвид, че тази информация е по-голямата част от хората, напълно игнорирани, може да имате възможност да получите тези елементи на по-изгодна цена и след това да го продаде.

Продайте филмотека - дискотека. Създаване на цифрови копия на DVD, CD, VHS и т.н., да го запишете на вътрешен или външен диск и след това просто да изпратите оригиналите на света. Можете да го пробвам като колекционерски борси, бълха пазари и т.н., но най-удобният начин е, разбира се, онлайн обяви и търг. Така те убие два заека с един камък просто - имаш много свободно пространство по рафтовете на магазините и в допълнение, той също ще се възползват вашата банкова сметка. Ако притежавате такъв ценен набор колекционери (ограничено издание на DVD кутии, редки филми и т.н.), може да се каже доста над средното количество. В противен случай, ние по-скоро мисля, че повечето от вашите заглавия, предлагани всъщност са на разположение в Интернет безплатно, така че вашата целева аудитория ще бъде предимно фенове и ентусиасти, които искат да завършат своята колекция. Затова предай скоро приятелски цени. Имайте предвид, че промяната на колектора на прах върху хубава сума пари.

2) Бъдете креативни

Продай снимки. Ако имате солидна камера, усещане за светлина, цвят и състав, можете да започнете производството и продажбата на така наречените " сток снимки " или илюстративни изображения. След това тези снимки са използвани от разузнаване и корпоративни сървъри като графични допълнения статии, на които липсва оригиналното изображение, особено защото придобиването им от професионален фотограф дойдоха твърде скъпо. Вашата работа, можете да опитате предлага главно чрез специализирани "Снимка агенции" като Shutterstock и много повече. Много желателно, тъй като снимки на обекти - улици, паркове, сгради, плажове и т.н., но също така и хора в различни ситуации, изразяващи различни емоции и т.н. - двойки, хора на работното място, ядосани или щастливи лица, и т.н. Тук, обаче, ще се изисква писмено споразумение показва с публикуването на снимки на хора и евентуално разрешаване на техните искания за адекватно възнаграждение.

Създаване и продават своите занаяти. Ако сте поне малко по -опитен ръчно, обмисли продажбата на творенията си чрез уеб платформа. Винаги може да се намери някой, който е вашият шиене, плетене, плетене на една кука, ришелие и т.н. Хобита и да бъдат готови да платят за оригиналното произведение.

3) случайна работа

Стани приятел на животните. Особено младите хора и учениците могат да гледат като домашни любимци или да ходят, ако техните собственици, като например пътуване, или твърде зает. Това всъщност е много приятна дейност, от която ще имате себе си щастлив, вие ще си осигурите движение на чист въздух и да печелят няколко евро. Препоръчайте техните услуги да рекламират околните магазини за домашни любимци, ветеринарни клиники, магазини за домашни любимци или в паркове, където често се срещат хора с кучета.

Който и да е ще произвежда зелена (пари). Оферта съседи и хората в квартала на рутинни градинарство работа като косене, плевене, подрязване, мъртвата дървесина и т.н. оборудване и инструменти, които са направени за поддържане на тяхното имущество, така че те могат да бъдат самостоятелно финансиране.

Гледайте онлайн сървърите на търсенето. Сайтове като Webtrh.cz и други са врата към света на допълнителни доходи. Много предприемачи и компании, които търсят бърза помощ и изисква различен еднократно или повтарящи се услуги, които от своя страна не е нужно капацитета на персонала. Бъдете активни и на тези сайтове предлагат уменията си. Желателно по-специално програмист, език и графични услуги.