Как да се запишете на рекламата в бизнеса

● 01. 04. 2014

Започване на бизнес, или за известно време да извършва своя бизнес, а вие искате да се запишете на разходите за реклама? Тя не винаги е най - доброто решение, но тя може да бъде в рамките на някои предположения правят добра реклама, и по - ниско качество. Разбира се това не е подходяща реклама напълно да го отмени като бавно се нарушава собствен бизнес.

Защо реклама

За осъществяването на стопанската дейност е от съществено значение. По - специално, необходима е добра реклама за фирмата, може би повече от всичко друго, а рекламата е тук означаваше всичко насърчаване на продажбите на стоки или услуги. Имате добра отправна точка на нашите приятели, членове на семейството, за техните приятели, колеги. Това не е най - добрият и най - евтиният реклама. Но има и други, сравнително евтини начини да рекламират и все още имат приходи от реклама. Просто се придържаме към определени правила и намерението им е винаги да си помисля.

Не е за всеки, във всяка обява е подходящ

Има много реклами, независимо дали става дума билбордове, печатни реклами във вестници и списания, брошури, банери на интернет, уеб сайт и Facebook, реклами по радиото или телевизията, промоции, и много повече. За по - големи, мултинационални компании, които са установили реклама имидж на марката е необходимо, за да маркират постоянно в подсъзнанието на хората. При условие, че изчезва, това е като тя изчезна общество. За тях са предназначени билбордове и в списания в цяла партии, или рекламен спот по телевизията с предавания в цялата страна. За разлика от малките предприятия и самите предприемачи, които се насочени към конкретни клиенти, а не голяма, национална реклама нужда. Това ще им даде загуба на пари и ненужно от гледна точка на времето за реакция.

Така че как да се спаси

Стартиране на бизнес винаги е голяма инвестиция в началото, едва след това предприемачът да очакваме някои го заслужи евро, но отново вкарва в материалните разходи за покупка са толкова високи, но че компанията процъфтява и спечелил, той трябва да ви позволи да знаете за себе си и света. Преди всичко, което трябва да знаете, за които искате да работите - възрастова група, както е широка област, и т.н. Ако например отворите салон за масаж, вие ще получите най - важните клиенти при възрастни, които работят, защото те са тези, които е наранил гърба си и се нуждаят блокиран врата сложи в движение отново. И обратно, ако е необходимо, когато отваряте дискотека, информацията трябва да даде на младите, тийнейджърите, защото те са тези, които ще правят пари.

Опции реклама "безплатно"

За щастие реклами, които са като свободен. Единственото нещо, което ще ви струва малко мисъл и време. Използвайте Създаване на безплатен сайт. Като предприемач тя е за вас да се първо най - доброто решение за настоящето. Опишете накратко това, което правиш.

Необходимо е да имате текуща ценова листа и информация за контакт. Днес е времето, когато хората наричат, за да разберете цената няма, така че, ако откриете, че не разполагат с ценова листа на сайта и продуктите, намери някой друг. Страници трябва да бъдат ясни и приятни. За щастие се създаде не е нормално за днешните интернет потребители не са проблем. Всичко е настроено така, че с добър съвет.

Феноменът на нашето време

Кой се казва на Facebook днес, както е било. И точно затова вие като начинаещ предприемач имал достъп също. Facebook е безплатна и има много хора. Създаване на професионален уеб сайт, както и лично и да ги свържете. Това ще получите списък на всички ваши познати, съседи, приятели, семейство и техните приятели, така че можете да се възползвате от голяма реклама напълно безплатна и целенасочени. Като цяло, всеки обикновен човек в Facebook приятели 300-500, като всеки от тях има по - близък брой приятели, за да чуете много хора. Необходимо е да изберете за вашата форма нещо, което ще се отрази, придържайте се с вашия цвят, стил и така нататък.

Специални събития

Стимулиране на продажбите може да се извършва чрез специални събития. Можете да опитате отстъпка портали. Размерът на ежедневно " пресни " предлагат нови отстъпки, предполага, че те са прави, а следователно и предлагането на стоки и услуги, които представляват интерес. Въпреки, че тя ще струва и не печелят много, но поне можете да получите нови клиенти в бъдеще и хората като ви предлага действия ще се търси.

Реклама във вестници

За малки фирми или предприемачи, е също подходяща реклама в печатни медии, но не всички. Най - добрите местни бюлетини, от където се прави бизнес. Повечето от тях са безплатни, предавана в кутиите, така че те да получите във всеки дом. Те не са обхванати от съобщението на кутиите, които казват листовки, така че ако си сложиш дисплейни реклами в това парче, като сте се погрижили за добра реклама. Бюлетини управляват паланки и общини, които имат печат определена сума, понякога мога да получа субсидия, защото това е тяхно задължение да информират своите граждани за важни промени в живота на общността. Затова обява тук е сравнително евтин и ефективен в сравнение с други списания и рекламни вестници - те години.

Self Promotion

Работи чудесно и много твърди действия. Колко пъти дори не е нужно да инвестират голяма сума, а парите се върна да ви веднага. Просто включете малко творчество и да се възползват от възможности. Работи добре в различни състезания, така че ако имате нужда да се прави бизнес в областта на ремонт на автомобили, направете конкуренцията, чиито победител ще получи целогодишна ремонта на превозните средства и такса за обслужване. Подобна конкуренция трябва да бъде натоварена, например, да направите снимка на колата ми и да напише текста, КНР просто изберете вашата кола услуга. Тези текстове, след това да ги публикувате в Facebook и на страницата. Това ще ви кача на подсъзнанието всички обикновени граждани в квартала и да посетите по - често. Въпреки че може би не веднага, но с течение на времето. Напротив, ще получите количеството на материала, които можете да използвате, за да продължи неговото популяризиране. Абсолютно голяма публичност и сравнително евтин.