Как да се създаде финансов резерв

● 02. 04. 2014

Всяка монета картина и знае всяка негова собствена. Всеки път, когато нещо може да се случи и ще се нуждаят от пари. При липса на установени финансови резерви могат да се появят неприятни моменти. Според проучванията, бъдещето притежава приблизително три четвърти от населението, което не е лошо. Друго нещо е, колко дълго този резерв може да се справим и ако те имат достатъчно финансови резерви. Семейни финанси са сред най-сложните и трябва да се подготвят с резерви за неочаквани моменти. Но не само на семейните финанси трябва да имат някои резерви. O, че трябва да се грижи за всеки човек

Мога да започна с по-малка сума

Животът ни подготвя и напълно неочаквана ситуация в момент на внезапно намаляване на доходите или пълна загуба на резерви са много съществена спасителна точка. Служителите ще получат по време на месеца на неработоспособност приблизително шейсет процента от редовната си заплата, която може вече да е забележим спад. Това не се прилага в случай на предприемачи, които нямат задължение да плащат за здравно осигуряване и, когато заболяването се реализират напълно, колкото по-скоро в заплащането на здравно осигуряване доброволно, а след това получи по време на заболяване или евро. И точно за такива случаи, да се използва терминът разпоредби. Пригодност на настоящите разпоредби, обаче, не всеки осъзнава.

Това често не е ясно колко високо трябва резерв да бъде и къде ще бъде спасен. Reserve Идеален за кратък период от време, трябва да бъде на височина от три до шест месечни разходи на домакинствата. В някои случаи, обаче, е доста сложно нещо, което всеки месец от заплатата си, за да спаси. В отговор на създаването на финансов резерв, хората могат да се окажат на ръба на капан дълг, защото вероятно няма да отпускат заеми и наказателно преследване на техния дълг. Дълг самия капан може да доведе до доста сериозни екзистенциални проблеми. Поради тази причина, конкретно семейство трябва да създаде адекватни резерви, въпреки че по отношение на доходите им не може да бъде най-лесният задачата. Въпреки това, винаги можете да започнете с 100 евро. Понякога е достатъчно да се променят енергиен доставчик или мобилен оператор и след това пуснати на спестените пари във финансови резерви. Saving е винаги под ръка, и ако е разумно да се поддържа малко пари в резерв, а не да ги правят всеки месец. За коледни подаръци, повечето хора, изплатени от настоящите ресурси и само около една трета от хората, специално за да спаси Коледа. Минимални хора вече знае предварително, че ще трябва да се вземе някакво коледни заеми. Средносрочна и дългосрочна провизия

Мета краткосрочни разпоредби, обаче, е да се даде възможност да се разпорежда с тях незабавно в случай на непредвидени ситуации. Поради това се вписва в такъв резервен запас от продукти с много кратък срок, които сметките са фокусирани строго върху спестяванията. Заплати в действителност малко повече от баланси по текущи сметки, но за разлика от тях, не можете да изберете на пари от банкомат. Това е добре, защото парите, след като един мъж привлича толкова много, защото те са толкова лесно достъпни. Но в краткосрочен план резерв не следва да бъде единственият вариант, тъй като ви изградят спестявания, тъй като те трябва да са направили на други разходи, които са планирани в по-дългосрочен план.

Средносрочна резерв се използва за по-големи разходи, което може да бъде закупуване на нов автомобил или дори къща ремонти. В този случай, по-полезни продукти като срочни депозити и спестявания за строеж.

Тази дългосрочна провизия в момента е все още сравнително рядко. Такава пари трябва да се използва за нови жилища или за осигуряване пенсиониране. В този случай идва на редица инвестиционни фондове, пенсионни спестявания и допълнителни пенсионни спестявания. По време на дългосрочна инвестиция, тези продукти предлагат общ добив интригуващо. Advisor препоръчва също застраховка инвестиции живот, който не е напълно подходящ за спорове изпълнява предимно защитна функция в случай на неочаквана ситуация.