Как да си направим кредитна карта

● 01. 04. 2014

Кредитните карти са като гъби след дъжд. Днес не е проблем на "карта в пластмасови " печелят. Просто вземете някои от модерните кредитни карти, носещи интересни бонуси и да ги използвате, за да спаси семейния бюджет няколко хиляди годишно.

Как да се държим с кредитна карта, тя не се превърне в " дължи капани ", но спечели в рамките на своите средства?

Поставен в една от групите

В момента, в зоната, представена в продължение на милиони кредитни карти. Хората, които ги използват, са разделени в две основни групи. Първият етаж се състои на потребителите да търсят консервативна кредитна карта и го приемат като източник на възможно заем. Използвайте картата обхваща предимно по-големи покупки и черпят от кредитни карти и пари в брой, в случай на извънредни ситуации в селскостопанския домакинства неочаквани ситуации, които изискват допълнителна инвестиция.

Другият " либерален " група има кредитна карта да се настанят " новия" и то се прилага дори малки количества. Можем да кажем, че хората тук се използва кредитна карта, принадлежащи към изпълнение на рутинни ежедневни покупки на търговците на дребно и се опитват да се възползват максимално от ползите, които картата предоставя.

Първо, поради това, помислете коя група принадлежи на собствениците на кредитни карти. Можете са включени в първата категория

За вас, това е ясно, че кредитната карта, която приемате само като финансов резерв по време, когато това е абсолютно необходимо. Това е изключително важно, че сте добре охраняван така наречения гратисен период, т.е. периода, през който банката не се изисква никаква такса за използването на парите си. Този период е обикновено между 45-55 дни. Също така се допитаме за това дали има нужда да плащат такса за поддръжка. Тя може да се окаже първата година безплатно, но в следващите години quietly'll получи, че за карта и да плащат няколко стотин евро на месец. Вие не трябва да избяга, нито размера на лихвата, която плащате, ако не успеете да погасите назаем преди края на гратисния период. И накрая, но не на последно място, се допитаме в размер на кредитния лимит, които банката ще издава картата. Той ще гледа от сумата, която сте в състояние да печелят на месец.

Смятате ли принадлежат към втората категория

Като членове на тази група, вече разбираме, че кредитната карта за последен път са разработени и най-вече ежедневна употреба е полезно. Ето защо, изберете кредитна карта само при условията, предлагани от банката за пари го спаси, а да се съсредоточи вниманието си върху предимствата на принадлежност към картата и сумата, която може да спаси. В момента, банки и небанкови сектор е буквално се втурнаха следователно най-интересната атракция е определено си струва да гледате тези оферти.

Но внимавайте - винаги при избора на кредитна карта, се фокусира предимно върху ползите, които наистина използват. Всъщност, можете да получите не само отстъпки за всяко плащане почти всички търговци на дребно, но някои кредитни карти можете да се простират на гаранционния период, за да се гарантира, че продуктът, закупени или възстановява обратно, ако стоките по време на определен път, когато някой краде или ще бъдат повредени. Сред новите " бонус " кредитни карти атракции включват разнообразие от помощ, като например предоставяне на занаятчия. За някои това може да е привлекателно като допускане до ВИП салоните на летищата в целия свят. Просто изберете внимателно и да не предприемат първата оферта.

Кредитна карта, която трябва да "седне"

Това е нещо като кредитна карта може да бъде причина за дълбоко вкоренените си промени в потребителските навици. Ако решите да покупки на кредитни карти при търговци, така че първо колко пари на месец, който отиде за пазаруване, както и дали се достигне предписаното количество за сметка, на които те са прикрепени отстъпки. Не забравяйте да награди за пазаруване отчислява месечна такса за картата, както ще разберете, ако можете да закупите наистина си заслужава. Когато влязат в отрицателни числа, така че аз ще си потърся друга по-добра оферта. Освен това, можете да направите, дори и ако вече имате кредитна карта и ще откриете, че в сравнение с модерни менюта вече е много удобно.

Кредитна карта е дебитна карта, пазете се от банкомати!

Много хора обърка кредитна карта дебитна. Кредитни карти ви дава възможност да прекарате безлихвени пари, за да помогне на банките да отпускат заеми. Дебитните карти изготвят собствените си финанси, наложени върху текущата сметка. Това имайте предвид, когато се изправите пред банкомат и имате намерение да теглите пари в брой. Въпреки това, все още много хора се използва кредитна карта, за да направите теглене и не е правилно. Банката е за такава операция ще таксува висока такса, някои до 80 евро и повече. В допълнение, при избора на кредитна карта от банкомат и парите по този начин се отпусна гратисен период може да не се прилага.

Да се включат само дебитни карти банкомат!

Внимавай за предсрочно погасяване!

Кредитна карта ще служи добре, когато назаем парите си обратно в срок. По този начин можете да получите заем за безплатно. Хората понякога правят грешки тук и тук за грешки и непоследователност достатъчно често, трудно е валиден. Годишни лихвени проценти по кредитни карти са сред най -високите, които варират в интервала между 19 до 25 процента от банката и грешки на вашия печелите прилично. Поради това, че си струва да ви създаде за автоматични плащания разходите по текущата сметка на информацията от кредитната карта. Според статистическите данни, като по този начин третира плащанията на около 10 % от притежателите на кредитни карти. При настройка на редовно събиране и провери всички данни, които да се извърши плащане, без проблеми. За всеки неуспех ви започва смели интерес. Пари могат също да конвертирате команда един работен ден, но това изисква много голяма дисциплина и бдителност.