Как да наемете апартамент без недвижимост

● 02. 04. 2014

Може би най- важното е да се намери подходящ наемател. Първото предложение предпочитат да се знае и след това търсене. Нищо лошо да направите снимка на апартамента и разпространение на реклами в няколко сървъри в местни вестници и в информационни табла. В същото време идеална наемател е жена (майка) с дете, защото тя печели нуждае за подслон едно дете, толкова вярно. Когато чуете кандидат като двойка с едно дете или повече деца, така че можем да приемем, че търсите за междинно жилища, докато те намерят своето собствено. Проблем се появява, за да бъде човек до 25 -годишна възраст, най-вече защото властта почиства, апартаментът е след него в по-лошо състояние, тъй като историята на плащанията е лошо.

На първото заседание, да зададете колко хора ще бъдат обитаващи един работи и на срока на лизинга. Ако не ви харесва нещо, да отхвърли кандидат -скоро чакам за следващия.

В основата на взаимното удовлетворение е договор, който се отнася към всички ситуации, които биха могли да възникнат и определят правата и задълженията на страните.

Worth обмисля да имат адвокат изготви бронирано договор. Въпреки, че вие плащате няколко бона, но никакви спорове с наематели може да води до много по -голям разход.

Приложете Договора изключително за определен период от време. В противен случай е много трудно да се отървете от лошите наематели и да си възвърне апартамент за вашите нужди.

Съставът на депозита трябва да е очевидно и по закон не трябва да надвишава три пъти повече от сумата на месечния наем и авансово плащане на разходи. Депозитът може да бъде използван за уреждане на дълговете на наеми и други разходи, свързани с използването на апартамента, но този факт трябва да бъде признато наематели. В противен случай, искът е поканен да присъства на съда. След прекратяване на лизинговия договор наемателят е длъжен да върне депозита, ако то е съставено.

Наемите и таксите, свързани с жилища организира с наемателя отделно. Всички такси и нека наемателя плати, ако не го направят, така че нека наемателят плаща такси за архивиране с факта, че можете да предприеме разходи да бъдат платени след годишните отчети. Ако такси в договора, така че тя може да бъде, че жителите ще губят енергия и вода на година и няма да бъде в състояние да получи пари за такси обратно, защото с него не е нужно да се свържем. Винаги проверявайте редовно потребление на вода и топлина условия, за да го запишете. Ако сте наемател договорено дългосрочно ползване на апартамента и да се сложи договори споменаване на задължението си да извърши проверка на устройството.

Наем на проверка, за да плати в брой. Изпращането на пари по сметката може да означава загуба на контрол на редовността на плащанията. В допълнение, когато отидете да отдавате под наем, вие ще бъдете в състояние да се провери и да се уверите, че всичко е в ред. В противен случай ние нямаме право да бъде нормален посещение (освен ако не разполагат с необходимите законни причини - например за ремонти).

Договорът ujednejte че наемът ще се плаща авансово, не е отминала епоха. Не забравяйте да се определи датата на падежа, точна и глобата, имате правото да се налага, ако забавянето на наемател на плащане - Закон говори най-малко пет дни, считано от датата на падежа. Да пиша на договорните условия, при които ще бъдат в състояние да увеличи наема, като например повишаване на инфлацията над определено ниво.

Какво е важно е въпросът за дребни ремонти и възстановяване. Договорът трябва да съдържа разпоредба, че наемателят няма право без съгласието на собственика на апартамента, за да извърши строителните работи. Това може да се случи, че лизингополучателят трябва да се направи ремонт в апартамента на нещо, което е попречило употреба. След това можете да бъдете таксувани за разходите, свързани с ремонта и ако сте имали известие ремонт в аванс и не го притежават. Кой ще извършват малки ремонти трябва да се справи с договора, и ако това не е запушен, така че всичко лежи на плещите на наемателя.

Да договори включват всички лица, които ще заемат апартамент наемател, защото те имат същите права и задължения.

Ако не сте получили три последователни лизинг, наемателят може да даде предизвестие, без да се налага да покани на съда.

Денонсирането се урежда от три -месечен период и трябва да бъде получено в писмен вид. Един внимателен, законът обикновено е на страната на наемателите, така че всяка част от договора, е в противоречие със закона е незаконно.