Как да инвестираме на фондовата борса

● 01. 04. 2014

Когато имате пари и искате да се разпорежда с тях, така че някой просто " почина ", но е главна, така че е добре да се инвестира. Остава въпросът, какво се има предвид под термина " имат пари. " Следователно, сумата за половин милион Разгънете предпочитат по банкови сметки или изграждане на общество, което сте, че губят пари уверява, но нито е по някакъв начин радикално. Ако сте направили едно и също нещо, когато имате много пари (над пет милиона), така че само гарантира, че стойността им ще намалее, но нещо друго, което се постигне. Ако вашите финансови възможности някъде между горните стойности, които можете да направите резерв и останалата част от бизнеса, така че се опитват да държат парите си " спечелил ". Ако искате да опитате, както начинаещи късмет на фондовия пазар, тогава първо се мисли за няколко Запомни добронамерени съвети.

Не търгуваме с всички пари!

Част от финансирането на ролята на "консервативна " начин - изграждане спестявания, пенсия или да инвестират в недвижими имоти. С пари, за да пощади, можете да търгувате. Най-голямата глупост е да се обменят " излее " всички възможни средства. В края на краищата, това е рискът от намаляване на дела на хората, които инвестират всичко падна на дъното, те биха могли да разкажат на своите ужасяващи истории.

Склад за търговия на по-скоро да забравя, ако имате няколко "свободни" средства. Инвестирането може да бъде минимум е, че тя се движи така около 100 000, но идеал е в размер на € 300,000. По-малко пари е достатъчно, за да се разчупи лоша инвестиция се превръща в сериозен риск. Дори редовно пазаруване за малки суми не е благоприятен, такава стратегия може да се прилага за закупуването на взаимни фондове, но на фондовия пазар пада с някои спасени капитал.

Важно е английски!

Търговията на фондовата борса може да бъде себе си, когато знаеш как наистина добър английски. Но имайте предвид, на упорита работа. Първо, отворете сметка за търговия (може да се използва за влизане в американския фондов пазар, например чрез Interactive Brokers). След това ви плащат месечни такси в размер на около $ 150 (за възможността за търгуване за информацията и софтуера) и за всяка търговия 02.01 щатски долара. Добър английски език е абсолютно необходимо и далеч не говорим за ниво, където можете да поръчате храна в ресторант. В допълнение към търговия и ограничават много време - най-малко 15:30-22:00, защото в този момент "дискове" на Американската фондова борса и ще трябва да седне пред компютъра си и да правят бизнес. Когато става в този момент не го направите, вероятно на загуба. Най-накрая, че е необходимо, за да следите на информация за фирми, прочетете годишните доклади, да следи пазарната конюнктура, бизнес партньори, нови продукти и т.н.

Преди IPO-то, Rough!

Няма никакъв проблем да се отвори " демо " сметка по всяко търговец и се опитват да обработват търговия с виртуални пари. Такъв препарат е важно, защото те разбирам системата и процедурите, в допълнение към много неща, които сте научили. Вярно е, че когато истинските пари ще ви отведе на правилното напрежение и емоцията, но " поръчки " не е изненадващо, махало.

Можете да използвате и инвестиционни семинари, които предлагат брокерска компания. С участието си в тях ти си нищо задължен на никого, както можете да обсъди с експерти неясен реалност.

Пазете се от такси за изпращане на пари!

Имайте предвид, че изпращането на пари в чуждестранни сметки не е възможно без такси. Можете да използвате услугите на малките банки, защото това ще получите незначителни обвинения - за плащания извън Европа могат да се поберат до 15 долара. Другаде в действителност изплаща процент от общата сума, изпратена или горната граница ще се начислява такса, която може да достигне до $ 50. Един внимателен важна роля играе и скоростта, с която да купите - просто слабото евро, силен долар и загуба.

Залог за акция се губи!

По-специално, тя не може да бъде, но обикновено е случаят. Не съм сигурен върха от брокер или от компанията няма да ви насочат към покупката на някои ценни книжа. Златоen правило важи - да инвестира не повече от 5 до 10 процента през един магазин (клас акции).

Планировката на вашите финанси и различните индустрии. Да не се купуват производител на автомобили, и не инвестират само в акции. Евентуалното им риск може да се разпространи пари депозит в стоки.

Преди да се създаде система за търговия, и отбелязват, че, за предпочитане с хладна глава. Най-лошото от всички емоции, можете да контролирате колко често негативно вашите покупки и продажби.

Можете да спечелите и да губят, но се ограничи риска!

Преди да влезе в фондовия пазар, не забравяйте един важен факт - цената не се покачва само някакви акции. Винаги се посочва граница на доходите си, когато го достигнете, продават. Да, това може да се случи, че през следващите дни акции продължават да се покачват, но вие вече сте спечелил, а останалите могат да бъдат изложени на риск.

Също така, се определя, така наречената стоп загуба. Когато " вашите" акция ще падне с 10 процента, например, продават веднага, защото на по-висок риск би била непропорционална. То може да бъде, че ситуацията се обръща и е продал акции да нарасне на следващия ден, но ти просто не могат да си позволят, че аз може да падне още повече.

Възползвайте се от свойствата на системи за търговия, които дават възможност за автоматично регулиране на наблюдението на цените на акциите, когато правите покупки.

На ливъридж инвестиции може да бъде трудно да се загубите!

Закупуването на лоста е много рискована операция. Но ако вие ще успеете и с впечатлението, като търговия лесно и бързо да се призовават да се опитаме Привличане на инвестиции. Което означава, че имате избор от половин милион търговия на ливъридж изкупуване на акции на милион. След магазина трябва да се плаща малка такса и цялата печалба от вашия милиона, е все по- кратни. Но когато цената на придобитите акции падат, и попадащи пъти и вашите печалби, загуба на заплащане, защото част от парите си. Привличане на инвестиции, така че можете да спечелите много, но понякога бързо губят и все още е в дълг.