Една добра инвестиция в недвижим имот може да бъде по-добре, отколкото спасяването

● 01. 04. 2014

Инвестирането може да бъде различен. Можете да инвестирате в една компания, общество, акции, в стоки, облигации, в ценни книжа, недвижими имоти и др. Възможностите са многобройни, и това е до вас това, което сте избрали и какво искаш да инвестират парите си. Разбира се, всеки иска да направи това, което инвестира, това е изгодно и че това също е нещо, което сте спечелили. Той иска всеки, но не всеки ще се сбъдне. Трябва да знаете как да се инвестира, и ако искате да се търгуват на фондовата борса, е необходимо само да се знае за него, или хвърлят парите си директно във въздуха.

Properties бяха до началото на финансовата криза, инвестицията, където хората обичат да даде парите си, тя е била много популярна инвестиция. Дори и сред дребните инвеститори са били много популярни собственост и имаше много от тези, които са закупили земя или апартамент доволно на стола си с чаша кафе, гледане на стойността на техните имоти се увеличава. Освен това, ако си купите апартамент, можете също да спечелите неговото наемане, което също хвърля няколко допълнителни евро и пари, винаги е полезно. Финансовата криза, обаче, този щастлив седи на един стол и да гледам цена stopla и го променя.

Имот Цена често започва да намалява значително и толкова много инвеститори претърпели значителни загуби. Ако тези инвеститори бяха принудени да продадат собствеността си (финансови страници са различни за всеки инвеститор), то е само въпрос на време и търпение, когато цените на недвижимите имоти ще се повиши и да възкръсне и да се върнете над покупната цена. Ако не е задължително трябва финансите, че не е добре да продадете имота си или вашия имот под себестойността. Ненужно на релсите, което, разбира се, че не го правят. От време на време по отношение на финансовите пазари и пазара на недвижими имоти става повишенията на пазара или падне, това е света на инвестициите. Ако продължите, че кризата е приключила и ти го обхваща, без да навреди на техните финанси. Естествено е, че инвеститорите в недвижими имоти се страхуват никой не знае колко дълго тази финансова криза ще продължи и колко след като отбелязва, пазара на недвижими имоти. Сега е възможно да се купи високо качество на пазара на недвижими имоти под наем с доходност от пет до десет процента годишно. Те могат да се финансират с ипотека, че има лихва в размер на три и половина процента. Ако сте начинаещ в областта на недвижимите имоти, или просто да запали начинаещ вие определено ще получите няколко съвета, които трябваше да знаете, за да започнете. Ако ги следвате, ще купуват повече и купуват недвижими имоти също достъпен имот. Няколко съвета, който се вписва.

Първи Правилният избор на сайт

Логично е, че имота, който купуват, той не се помръдна. Ето защо е много важна област, в която вашата собственост. Ако действате на цената или договор за наем на недвижими имоти местоположение имот винаги е най -важният от всички параметри. Ако имате имот, който е в изгодна място, на практика не е проблем да го отдават под наем или да го продаде.

Втори добив

Ако сте инвеститорите, които отчаянието на приходите, която предлага банкови депозити и държавни облигации, са си право на собственост. Недвижими имоти е, че може да предложи по-висока възвращаемост. Ние може да се изчисли като годишна възвръщаемост? Да, и го изчисли лесно. Вашият доход от отдаване под наем на Вашия имот, почистване на разходите. След това разделете на цената на имота. Тази цифра, разбира се, е необходимо да се добавят или изваждат Напротив, развитието на пазарната стойност на имота. Това е от съществено значение за вас е, че вие сте в състояние да си купи имот с добив, който да запази за покриване на разходите за финансиране. Важно е също така, че можете да запазите това развитие. Това означава, че ако паднете наемател, в рамките на кратък период от време може да се намери някой друг, който е на подобно ниво на наем.

Трета Жилищни и търговски недвижими имоти?

Много начинаещи и миряни не знаят какво говорят. И именно това е ключовият вариант. Вие трябва да решите между закупуване на жилищен имот или търговска собственост. Жилищни имоти са предназначени апартаменти и къщи. В търговски недвижими имоти са предназначени магазини, офис центрове и други подобни. Ако и вие обмисляте покупката на апартамент или офис, моля прегледайте внимателно плюсовете и минусите. Добивът е по-висока във фирмите, но ако искате да продавате, това отнема малко по-дълго, а ако има криза, много зависи от местоположението. Агентите са също трудно да се управлява, и други подобни. Важно е да се мисли за това къде да инвестират парите си, не се прави нищо.

Четвърто Купете моя, но се продават на върха

За вашата инвестиция да бъде успешна, тя е от решаващо значение, че ви продават с печалба. Най-големият проблем е, когато си тръгнеш наемателят е проблем за вас, е да намери заместник наемател, които приемат подобни условия. Или ще отида с цената надолу значително, или новият наемател не може да го получи, или ще изглежда много трудно. Когато си купувате инвестиционен имот, се уверете, че имотът в подобно качество в същия район са в момента се предлагат на по-ниска наем. Ако е така, внимавайте за него. Ако установите, че не е проблем да разберете потенциал наемател.

Петия Чувствата и емоциите настрана

Когато усети съпричастност с другите и да усети съпричастност с, винаги в бизнес планини. В днешно време, когато става въпрос за бизнес, те са чувствата са заделени и тежки условия. Ако сте разбрали, че отдаване под наем на вашия наемател не може да плати сега, те ще го плати по-късно, че не разполага с толкова много пари, че да ви даде само част, а след това, ще трябва да се, можете да си починете, той загубил работата си, вие трябва да сте разбрали скоро избухва, защото всички вие ще платите за наемателя. Много хора имат чувства и сърца, така че се опитват да се откъсвам всеки, който показва слабост. В същото време не позволявайте на емоциите, това е една красива къща Израснал съм тук (а) и други подобни.

Шестото Доволни наематели плащат наемател

Стойността на вашия имот може да подобри качеството на договора с наемателя. Важни параметри, които не могат да бъдат пропуснати не бъде постигнато споразумение, размера на наема, дължината на лизинг, като годишното му увеличение наем за инфлацията. Всичко е въпрос, разбира се. В същото време договорът да даде всичко, което искате. Така например, забрана за кучета, да не се пуши в апартамента и такива неща.