Избор на ипотечен кредит във връзка с текущата сметка

● 29. 03. 2014

Ипотека ожени за хората, ако те се нуждаят от повече пари, за да получите някои от вашия проект. Такава ипотечен кредит трябва да бъде подложен на доста задълбочено разглеждане и особено следва да разгледа всички аспекти на жалбоподателя е имал ясно колко всъщност плащате в края. Един от най-важните критерии за избор на ипотечен кредит може да бъде нещо по-различно, отколкото просто на лихвения процент или такси. В около една трета от клиентите също реши какво текущата сметка трябва да закупите ипотечен кредит. Някои клиенти не разполагат с най-малкото желание да отмени стария си банкова сметка, дори и причината за това е валидно в продължение на две разплащателни сметки, което не е икономичен.

Този тип на клиенти са относително голяма група. Тези хора са склонни да се вземе ипотечен кредит от банки, които предлагат най-добрите условия, но те са по-малко подготвени за това, че стария си проверка на сметка трябва да отмените. Поради тази причина, често имат различни сметки като застраховане или енергия от оригиналния им банка, защото те ще открият, че прекалено досаден стар сметка да предизвика смущения. Отношението му, обаче, също дойде в момента, когато се заплаща никаква такса за разплащателна сметка в банката, от която сте взели ипотечен кредит. Bank клиент просто да бъдат описани като консервативна, защото тя не харесва прекалено много промени. След като свикнете да бъде такъв клиент интерфейс за онлайн банкиране на, аз просто ще мразя да научат нещо ново. Понякога, обаче, може да бъде толкова добър брокер е в състояние да преговаря с текущата сметка на ипотечен кредит безплатно.

Други групи от клиенти са тези, които не се притеснява да се търси конкурентна оферта и еднакво прилагане на ипотека се превръща в сегашния си банкова институция. Това решение не е много щастлив, тъй като пазарът ще се намери банка, която може да предложи някои много по-добри условия и по-ниски изплащане на заеми. Благодарение на този подход може да бъде за една година губят дори няколко хиляди евро, поради огромното количество защото ипотека трае средно около двадесет години. Ипотечни кредити трябва да бъдат взети под внимание цялостно, което означава, че ние трябва да гледаме на тях като продукт, който е предмет на заплащане на такса някои банки тарифа, и на всичко отгоре изисква наличието на, или разплащателна сметка. Много често можем да се срещне с определените такси за поддържане на самата сметка на кредита, то тогава има такса за обработване на сметка или такса за цената оценка на имота, който се изисква в случай на отговорност.

Друг проблем може да бъде такса за предсрочно погасяване на ипотеки, че повечето банкови сметки. Това са всички тези разходи, заедно с лихва в размер най повлияе на крайната цена на ипотечния заем. Някои банкови институции са част от таксата, не е приложимо или може лесно да се връщат или да прощава като част от специално събитие. В сътрудничество с хитрия и пазара добре подготвена брокер може да бъде много от тези икономии. И накрая, можем да кажем, че текущата сметка има доста неразбираемо голямо влияние върху решенията на хората при кандидатстване за ипотечен кредит. Пазарът в момента е във фаза, където тя не е твърде трудно да се промени сегашната банкова ипотека рефинансира може да бъде просто да се дължи на силната конкуренция между банките добър брокер може да предостави допълнителни услуги на клиенти.