Ипотеки малко по-различно

● 30. 03. 2014

Ако и вие обмисляте ипотека, така че сега тя е повече от добро време, защото през последните няколко месеца, които се движат лихвените проценти в исторически дъна. Въпреки, че ние може в дългосрочен план, ние очакваме постепенно и леко увеличение на тези цени, но все още остава на ипотечен кредит предпочитан продукт.

Затова, нека да разгледаме шест леко " различни" ипотеки, някои от които може да не са толкова познати, но някой може да си условия и специфики интересни.

САЩ Ипотека

Това е идеален продукт за тези, които вече притежават имот и трябва да получи определена сума пари в брой. Предимството на американските ипотеки е, че парите могат да се използват за всичко - да учи бизнес в домакински уреди и т.н. Разбира се, нищо не е безплатно - състоянието се дава имот като обезпечение. А трябва да се съобразяват с по-висок лихвен процент от около 7.6 на сто. Американските ипотечни банки, главно осигуряват 70 % от сумата в обезпечение стойност.

Ипотека да закупите апартамент кооперация

Финансирането кооперация апартамент е един голям проблем - имот не е собственост на клиента, но един от кооперацията. Апартаментът не може да се ангажира. Client предлага две решения - или получава да държи всяка друга собственост, или на Банката се договаря извикана преди ипотечния заем. Същественото условие е, че тя трябва да бъде, преди да подпишат договор за ипотека преди уговорената по-късно същата година, за да отида до апартамента, собственост на клиента и банката се установи право на задържане.

Ипотека без доказване на фактури

Това е продукт за изграждане на недвижими имоти. Ипотеки от този тип е изгодно за тези, които извършват част от работата си и не се класира за всяка данъчен документ. Цялото това нещо, но не чак толкова просто, колкото може да изглежда на някого. Фактури Въпреки че не е необходимо да се регистрирате, но от време на време има задължение към банката, за да докаже, че къщата или апартамента непрекъснато се разраства. Това е единствената защита, че клиентът пари и не отиде с тях за вземане на почивка на Бахамите, за да бъде.

Ипотека без доказване на доход

Банките най-вече много добре се увери, че клиент, който може да заеме пари, има достатъчен доход. Контрол на доходите "сигурност" Банката не в момента, когато рефинансира кандидатки и оригинални институция не е имал проблеми с погасяване. То може да бъде, че клиентът има доходи, но не може да докаже, - такъв е срока на предизвестието, но новата работа е окончателно уреден. Тогава можете да поискате от банката за ипотечен кредит без доказване на доход. Въпреки това, той може да се очаква при скорост от около два процента по-висока в сравнение с конвенционалните ипотека.

Сто процента ипотека

Когато клиентът се интересува от закупуване на аа къща иска да заеме точно толкова, колкото струва (с молба за заем в размер на 100% от стойността на имота, който ще даде като залог) и от банката получава т.нар сто процента заем. Тя има тенденция да имат малко по -висок годишен лихвен процент от ипотеката, която се дава по-малко от цялата сума. The изцяло притежавано ипотеката, но всеки хотела. Основното условие за положително уреждане е добра кредитоспособност, което просто означава, че печели повече, отколкото харчи.

Надявам се те да успее, но дори и тези, които не разполагат с пари или не е в състояние да спаси плащането. Точно когато клиентът има друг имот, който може да предостави обезпечение (у дома, още една къща, чат и др.) Така че, с нейната помощ, ще се увеличи на ипотекирания имот и може да бъде получена необходимата ипотеката. Кандидатът за ипотека или друго имущество, които не притежава, може да бъде родител или дори един приятел. Но е очевидно, че истинският собственик на обезпечението трябва да се споразумеят и е ясно, че имотът не трябва да бъдат обременени с друг товар.

Ипотеки с променлив лихвен процент

Тази ипотека от класическия подчертано различна. За фиксирана ипотека знаете предварително договорения срок на лихвения процент. За променлива предварително не разполагат с тази сигурност. С променлив лихвен процент се променя в съответствие с развитието на пазара и погасявания може да се движи както нагоре и надолу. Ипотечните лихви се определят от междубанковия лихвен процент прибори обявява National Bank. Това е скоростта, с която между тях придават на отделните банки. Въпреки това, клиентът не ще бъде предоставена като благоприятни условия като процент банка ПРИБОР дължат предимно като процент или две. Когато ние се подобри разбирането на споменатите въображаем пример и да обмислят месечна стойност от 0,31% и ПРИБОР ден 0, на 17 на сто. Тогава ф е променлива ипотека процент може да разчита на движещи се около два процента.