Ипотечен кредит – Рефинансиране

● 30. 03. 2014

По време на рефинансиране на ипотечен заем, ние не трябва да забравяме някои неща да се случват в този процес, нещо, което ни преследва в сънищата. След като лихвените проценти по ипотечните кредити падат до ниски нива, трябва да се обърне внимание на всички, които в такъв период от време свършва фиксация с ипотеки. В такъв момент би било разумно да се опитаме да организираме по-благоприятен лихвен процент по банковите си, или може би дори и конкуренти, които се опитват нови клиенти на всяка цена. Но как, като рефинансиране? Това е за по-голям обзор ще се опита да очертае следващите няколко реда.

Необходимостта от време е в процес на рефинансиране на ипотечен кредит е сравнително голям. Времето може да бъде спасен от факта, че за първи път отивам за банковите институции, от които имате без ипотека. Определено, така че не бих разчитал на факта, че самата банка е изпратила предложение до новия курс. Ако не искате да затворите вратата към възможността за рефинансиране на конкурентна банкова институция, която може, в повечето случаи, да предлагат по-добър лихвен процент, след това трябва да бъдат активни и да си зададат въпроса за собствената си банка, за да се предложи нова лихва. Новият лихвен процент, трябва да се знае за най-малко три месеца преди края на фиксация, но това определено е по-добре да получите много повече време и рефинансиране в състояние да се справят спокойно и два или три месеца, тъй като тя е доста трудно решение, че ще има последствия.

Ако може би банкови институции настояват, че пътят напред не мога да кажа на лихвения процент, след това главата направо да съперничи на банките за откриване на други оферти, така че може да бъде готов в точното време, за да рефинансира. Банките много често изпращат своите клиенти, за да направи ново предложение процент в последната минута. Повечето потребители, които се интересуват от рефинансиране напред, после се променят банката има проблем, защото те имат своите съществуващи банка изпраща информация за новите тарифи твърде късно. Също така, някои институции могат да бъдат, че писмото е промяна в процентите се губи, тъй като посланието е изпратен като обикновено писмо. В случай на рефинансиране също отнема много време нова оценка цената на имота, който ще се направи в случай на промяна в банковите институции. Такъв краен срок за изпращане на информация за края на закрепването предложи нов курс за съжаление не се регулира от всеки закон, и че много банки разчитат. Следователно са необходими Дати да се вземат по-показателни, тъй като на практика това изглежда съвсем различно, отколкото банки са в условията за бизнес, или от присъства в медиите.

Вследствие на искане за предложение за нов курс на вашата собствена банка следва да се опита и да посетят конкурса, който също следва да изготви проект на лихвените проценти, за да отговарят на вашите индивидуални финансови обстоятелства. Нови клиенти за банкови институции със сигурност са привлекателни, и следователно конкуренцията се опитва да получи потенциалния клиент на тяхна страна, защото в крайна сметка от това, че имаш нещо. банки знаят своите клиенти доста добре, така че подозират, че в повечето случаи те са консервативни хора, които не обичат големи промени. И точно това се опитва да използва в своя полза. Съществуващите банка за неговия клиент не бих се притеснявал толкова много, че те дори се опитват да му даде много по-добра сделка, отколкото това, което той може да ви даде конкурентно банка. Това всеки трябва да опита да използва в своя полза.

Когато рефинансира можете да попаднете на по-ниска лихва и още два процента, то в крайна сметка е една прилична сума, за да се промени банки може да се помисли. В същото време, зрелостта това може да означава доста големи спестявания на вноски. Част от банката вярва в предлагането на обща скорост на ниски лихви и да се надяваме, че клиентът ще получите повече в други периоди на фиксиране. Това е, обаче, един клиент може отново се оглеждам, ако той не се предлага всеки, на пазара за по-добри условия. Ако ви се изплати заема, без никакви проблеми, ви отведе до други банки, както е уместно, защото имате история, която те кара да се по-безопасни от клиенти, които не знаят нищо. Това е за конкурентна банкова институция да стане по-изгодно, защото те не плащат своите акцизни ставки в премия висок риск.

Нова оферта на лихвените проценти в текущата банка ще бъде не хит парад, защото банковите институции просто обзалагат, че няма да искате да промените нещо. Някои банки дори умишлено предлага по-висок лихвен процент и чакат да видят, ако клиентът се стартира. Ако клиентът наистина чуят, ще предложим по-ниска ставка. Така че определено не си струва да кимне в първата оферта те ще получат от банката. Преговорите може да почука на няколко десети от лихвените проценти или дори хиляда евро такса. Препоръчително е да се справят с ипотека специалист или директно с директора на клона, който има по-голяма власт, отколкото обикновен работник. Окончателното решение ще се отплати да има известно време. Пазарът е, разбира се, изобилие от възможности, и че е необходимо да избирате от най-доброто от всички варианти.

Nope не е вярно, че лихвеният процент е единственият фактор, който казва нещо за вида на заеми е за предпочитане. A важна роля, тъй като те също могат да играят други условия на ипотечния кредит и такси. Някои банки не не могат да налагат такса за обработка на заема, докато другаде размера на тази такса може да се изкачи до десетки хиляди евро, което е вече доста приличен разлика. Определено също си струва да се знае как да се даде и че банките изплати преждевременно. Някои банкови институции в договора, която позволява да организира спешни плащания с абсолютно никаква наказателна такса, докато други предсрочно обратно изкупуване отново даде хиляда евро. Вие също трябва да разберете колко пари ще струва всеки повтаря усвояване или промяна в условията. Банковите институции често предоставят много благоприятна лихва, ако използването на други услуги, предлагани. Но не просто да примами напред и се опитайте да се изчисли, ако не можете да получите бонус интерес, или пък ако конкурентите предлагат сравними лихвени проценти без излишни допълнителни условия.

Ако се окажете в ситуация, в която конкуренти могат да предложат много по-добри условия, тогава вие трябва да изпрати уведомление за текущия банка рефинансиране, а ние трябва да помоля за разрешение да се регистрирате залог в полза на банката, в която тя ще рефинансира ролята на ипотекарен кредитор на втора позиция. Можете също така трябва банкова институция да поиска информация за колко време погасяването внася предложение за изчистване на обезпечителната мярка от имота, както и информация за наличността по кредита, считано от датата на фиксиране. За нови банки трябва да предадат, за да намерите информация за това, дали се изисква нова експертиза за цената на имота, или дали тя ще е достатъчно същото мнение, както вече беше подготвен, когато се прилага за първи ипотечен кредит. Някои банки правят само техните вътрешни оценки на стойността на имота, а впоследствие тези оценки не могат да искат да предоставят на своите клиенти. В този случай, там е останало нищо друго освен да си купи чисто нов доклад.

Тя може също да се случи, че банката просто не искам да се промени, като в този случай трябва да се опитате със сегашната си банка, за да преговаря за нов лихвен процент. В най-добрия възможен аргумент вероятно ще бъде одобрен ипотечен заем от банка съперник. В този момент, на съществуваща банка може да реши да предложи малко по-добри условия, отколкото го е направил за последен път. Преговорите трябва да бъдат спрени най-малко две седмици преди края на фиксиране. В този момент, вие трябва да се откажете за окончателно решение на въпроса за рефинансиране на ипотека. Ако в крайна сметка остана с първоначалната банка, която може да създаде условия за прилично ниво, а след това я кажа, че не възнамерявате да се рефинансират и достъп до тяхната оферта. Конкурентна банка в този случай, нека да знаят, че заемът накрая ще ви изготви и сте решили да си останат с оригиналния банковата институция.

За разлика от това, в случай на рефинансиране, трябва да се регистрирате с конкурентна банкова обезпечен договор за кредит и да подаде право на задържане в договора за недвижими имоти. Липсваш ми, дори не може да потвърди застраховката имобилизация имот от застрахователна компания. Една седмица преди фиксирането Задайте нов банков заем, за да изплати заема се дължи на това оригинално. Като част от рефинансирането трябва да вземе под внимание факта, че плаща такса за кадастъра промените на ипотекарния кредитор и на изискванията на новата банка, ще трябва да се инвестира в нова оценка на цената на имота. За да подредите рефинансиране в друга банка, трябва да вземете доказателство за самоличност, първоначалният договор за кредит, обезпечен и може би също така потвърждение за получаване, ако това се изисква. Вземете със себе си, е разумен и екстракт от имотния регистър, за потвърждение на салдото заем в банката и по-рано своето обещание да изтрие възбрана върху недвижим имот на клиента.