Инвестиране в перли - цените се повишават

● 01. 04. 2014

перли всеки вижда като бижута. Те са много красиви, много скъпо и затова истински перли дом има само една шепа хора. Повечето от бабата или нещо подобно. Хората не знаят, но че в перли може да инвестира, те може да се превърне в инвестиция като облигации, ценни книжа, акции, недвижими имоти и др. Тя изглежда като фантастика? Не, цената на перли все още расте, което е добър знак за инвеститорите и дори тези, които по-рано инвестирани в други неща, които те могат да се опитат да инвестират в перли. Както всичко, за да инвестират в перли и вие трябва да се научат да инвестират. Всичко това, което инвестира в е различен и по различен начин, в които инвестира.

Преди да започнат да инвестират на всички, че е добре да се инвестира малко да се знае, защото ако не го направите, вашата инвестиция може постепенно да се промени във вашия кошмар и инвестициите може да се провали и парите си, така че те могат да се отиде в един миг. Разбира се, никой не иска, така че е добре да се избягват, преди да инвестират, е добра идея да се проучи всичко и всичко, което наистина мисля за това. Гледайте го, за да получите в търговски операции и инвестиционна заплетени чувства и емоции, защото вие сте в бизнеса и в най-лошия инвестицията. Чувствата и емоциите настрана, че е най-добрият и основната съветите. След внимателно прочетете всички статии за инвестиране и различните варианти на инвестиционни и едва след това, доста добре осведомен инвестициите, които вие може да започнат да инвестират.

За тези от вас, търсят възможност, където можете да спестите пари с перли може да се превърне в жизнеспособна инвестиция. Морски и сладководни перли идват предимно от Азия и Океания. Най-големият производител на перли е в днешно време Китай. Китай обхваща около деветдесет процента от световното производство. Грубо около седемдесет процента от обема на производство всяка година Китай изнася за други страни. Я вади като суровина за по-нататъшна обработка. Перли в този момент са добра инвестиция, защото все още има много инвеститори, които търсят алтернативни варианти за това къде да вложите парите си. Разбира се, преди да започнат да инвестират в перли, е необходимо да знаете нещо за тях и знаят как да инвестират перли.

Перла е инвестиция

Когато инвестират в благородни метали (и диаманти), можете да избирате между няколко начина на инвестиране. Тя може да бъде на преките инвестиции и непреки инвестиции. Пряка инвестиция е, че ако си купите благородни метали директно, физически. Косвени ИТ инвестиции, ако купуват ценни книжа по отношение на перли не е вярно. Можете работи само преките инвестиции и следователно, така че ако искате да инвестирате в перли, ще трябва да купуват физически. Securities ф могат да купуват перли.

Колко е перла

Общата цена на перли, зависи от няколко фактора, които или увеличават цената или да го намаляват. По-специално, форма, блясък, и също така, когато перлата е, че те са фактори. Перла, който е с кръгла форма е по-скъпо от перли, които са продълговата форма. Перла трябва да свети и да не е върху него не петна и драскотини. От това се определя цената. Соленоводни перли са по-скъпи от перли, които са сладководни. Най-голямата ценност са тези перли, които са чисто естествени перли, които се срещат в природата. Високите перли качество и представляват само пет процента от общия брой. Също така много добри качествени перли могат да постигнат високи цени, цените отиват в милиони. През 2005 г. той продаде на търг петият по големина естествен перла в света. Цена след като самият той бе намерен на 1,8 млн. евро.

За дребните инвеститори е подходящ бижу

Ако сте инвеститор на дребно и перли искат да инвестират закупуване на пръстен или колие. С една дума, бижу, доминиран перли. Цени огърлица от естествени перли, може да варира дори в стотици милиони евро. В най-добрите перла бижута произвежда японската компания Mikimoto. Ако искате да инвестират, е добър купуват перлени бижута само от тази компания. За закупуване на бижута е добра идея да се държи под око върху качеството, защото ние не плащаме, толкова по-висока цена, най -високо е качеството. Много търговци смятат, че фактът, че инвеститорът в перли и перлени бижута невежи, така че той може да излъже репутация и по този начин могат да обогатят. Качеството на перли се преценява според система за оценяване. Маркиране на перлите не е задължително, тъй като не може да се измери.

Как да разпознаем на качеството и какво да гледате

На пръв поглед перлата комплектът качество не знам, ако следвате тези съвети, можете да се предпазите от закупуване на ниско - качествени перли.

• несъвършенства в перли са скрити в мястото, където перлата пробита, ако лошото перла, перлена започва да отпадат по тези места, тези перли са хубави и са практически безполезни

• Високо качество на бижута е нанизани върху твърда връв, между перлите винаги се образуват възли, бижута е затваряне с ключалка, перли са обвързани с капачката със специална техника, която последва закриване гладко, не превъртете перли, перли възела са вързани наистина здраво

• перли са свързани много тясно един до друг за перли търка един срещу друг, драскотини да не се скъсат огърлицата, перли са да не разлеете

• истински перли имат уникален блясък, то е, защото те са различни отражения на светлината, то е, защото на различните слоеве на перли, изкуствени перли блестят като стъкло, тъп блясък

• истински перли са склонни да бъдат по -близо и по-близо контрол несъвършена и оформени по различен начин, има несъвършенства, така че е ясно, че тя не е от човека

• изкуствени перли имат безупречен кръгла или елипсовидна форма

• Ако се интересувате от соленоводните перли, да поиска от продавача да приблизителната дебелина на слоевете от седеф (времето, през което са се образували перлите в)

• ако оправданията продавач го измисля или не, отидете на друго място и да не си купя нещо

• реномиран дилър можете да закупите сертификат, който се издава от гемоложки лаборатории

• дилър можете също така да регулирате бижу вталени, ви казва как да се грижи за бижута