Инвестирайте в себе си

● 01. 04. 2014

Много хора живеят със своите финанси от ден на ден и дори не мога да си представя, че те биха могли да инвестират в нещо, те дори не означава. Ако решите да направите вашите финанси куче парчета са инвестиции в място. Има много интелигентни хора, които ще ви помогнат с избора си, или някакъв съвет. Ако все още сте на път за проучване на нови възможности за инвестиции и този свят е все още неизследвани, ние имаме няколко съвета за това как безопасно да инвестират в себе си първо и по-късно и в други области.

Как да инвестираме пари в себе си

Ясно за това, което искате да направите в живота си? Какво искаш да се насладите на това, което искате да направите? Ако искате да инвестирате пари, трябва да си зададете, ако искате да инвестирате в нещо, за това, което няма да се нуждаят от допълнителна грижа или направи нещо, което можете да се създаде емоционална връзка и да помогне парите си и като е активна в областта. Ако имате хоби, което искате да бъде направено, помислете за една добра инвестиция до само тези хобита. Ако мислите, че на път да се завърне в монети, за да плащат за нещата, които ви радват и печалбата за тях или не харчат нищо върху него все още печелят.

За по-добра идея сега ви дам няколко примера. Няколко приятели обичат да играят джаги (футбол). Те отиват да го играят по различен начин в кръчми и разходите за бира, храна и други неща, въпреки че тя знае, че винаги напусне кръчмата много повече пари, отколкото ако тя би могла да играе някъде другаде. И така се говори, че имам някои по-евтино футбол, сгъна го и го постави на място, където хората отиват всеки ден и къде ще отида, ако се споразумеят за това. Футбол в крайна сметка поставя в културен център, където има много групи по интереси и други дейности, така че те имат доходи от факта, че футбол се играе. Когато дойде на себе си да играе, не плащат. Защото те не отиват в кръчмата, харчи толкова, дори и за публикуване на храна или напитка. Парите, които инвестират с тях преди две години. Прекарайте за игра на футбол, те играят безплатно. Всеки път, когато отида да избирате от футбол пари, че някой хвърли, тя е тяхната нетна печалба.

Ако сте взели такъв, тогава трябва да мисля за това, което ви харесва, какво харчиш парите си? Някой като се забавляват играят настолни игри и много игри на дъска клубове, които приветстват нови инвеститори. Обичате ли спорта? Инвестирайте в някои спортни съоръжения, спортува там сам и нека има спорт и второ, дали ще плати. В най-лошия случай, такава инвестиция ще се изплати собствената си хоби, а ако става въпрос, ще се върне парите си размножават. Ако успеете да инвестират в себе си, тогава това е просто една крачка, така че можете инвестиции, които не са пряк контрол. В основата е да ви позволи да плати за това, което ви харесва. Ако тя все още печелят, след като сте намерили инвестиция точно за вас.

Да се научим да управлявате парите не е лесно и отнема голяма част от смелост. Но веднага след като си пуснете в един от визията размножава пари, за да ви карам напред и ще бъде в състояние да п