Днес лихварите използват сложни трикове - следете за тях

● 01. 04. 2014

Лихварството съществува и нейните лидери ще трябва да кредитират прекомерно висок лихвен процент, защото това е много прозрачен трик. Тяхната основна атака не е насочена към въпроса за правилното погасяване на кредита, а по-скоро се съсредоточи върху неплащането на кредитополучателя има евентуален фалит и изпълнение.

Повечето от лихварите в техните практики все по-хитри и сложни структура прилага перфектно инструменти, които кредитополучателят получава до мястото, където той иска. Вече отдавна е демоде липсата на предварително форми, тя дори не такси по кредити на предварителна обработка или неконтролирани потенциални чуждестранни платци в системния регистър.

Типичен лихвар съвременен тип е безименен компания с кратка история на бизнеса, които безпроблемно се поддава пари за хора, които нямат доказуеми доходи или безработни. Посоченото дружество често дори няма реален адрес и не е банка или небанкова компания, която е член на Асоциацията Leasing и финанси. В допълнение, за сравнително малки заеми изискват от застрахователните и недвижими имоти се характеризира с огромни санкции за неплащане, така че, докато заобикаляне на закона, но когато няма ищец, не е съдия.

За съжаление, все още има доста голям процент от хората, които биха могли да се поддаде на лихвари. Дори 20% от нашето население е признал, че не разпознава безопасни кредитори от лихвари. Ако разгледаме лихварски практики на фирми, и само 20% от хората представлява целева група на съмнителни кредитори.

Буквално ужасно е, че за девет от всеки десет души са невежи в договора за кредит, по време, когато повредата на вашия подпис. Много от хората признават, че дори когато свърша четене договора към края си, така че на тях не е валидно, защото тя не е насочена, тъй като за мнозина тя е прекалено сложна и често непрозрачен и крие много подвеждащ въпрос.

Основният критерий за оценка на "добри " кредити за чехите на интереси. Около три пети от анкетираните смятат, GfK ниски лихвени проценти, тъй като най- важният параметър на качеството на кредитния портфейл продукт.

Но нашите лихварите са открити имат много добре обмислен на потенциала им за " овце " чете. Разбира се, има е да предложим на нашите клиенти ниски лихвени проценти, но в същото време тя отразява повече пари и по други начини.

На практика се оказва, че лихвените проценти са ниски, клиентът преизчислява колко се плаща и с това, основният показател по който се вземат решенията. Все пак, това е лихварски фирми сива зона на кредити и аванси се изчислява и реалната опасност да се скрие други подробности, като например такса за обработка на заема на вноски, които се изискват като седмично, а не ежемесечно, което е клиент умело замъглено или санкции за забава плащане.

Ясно е, че хората са направили много голям напредък по отношение на знания за издаване на заеми и кредити в сравнение с преди няколко години. Но нека си припомним някои добри съвети, които не е неразумно да се следват при избора на кредит.

Разберете най-много информация, колкото е възможно за кредитиране

Сърфирай в интернет, но дори и това не би било единственият водач. Важни са препратки, но внимавайте за тези, които могат да пишат на самото дружество или да се създаде неща, които хората правят финансово заинтересовани. Запитване за историята на компанията и че е член на лизинговата компания. Имайте предвид, че се предвижда доставчикът трябва да пребивават някъде, а не да живеят в анонимност половина.

Посетете множество доставчици и сравни условията

При сравняване на офертите ще се съсредоточат главно върху размера и зрелостта на вноските по заема. Ненадежден компания ще изисква такса предварително, и се нуждаят от гаранция малък заем непропорционално арест (има нарушение на закона, да защитавате) или годишен процент по-висок от 100%. В този случай, отидете някъде другаде.

Преди да подпише нещо, така че той е добре прочетете

Ако ти дам доставчик, с когото сте избрали, не може предварително договорна форма и нарушаване на закона и веднага си тръгна. Направете същото, когато попаднете в договора неразбираеми места и няма да бъде обяснено с факта, че тя не е от съществено значение и че го прави другаде. Също така, не е незабавна сила в подписа без задълбочено четене или мислене. Не забравяйте, че вие като потребител имате право на всички срокове и условия в страната, за да учат в мир.

Съветник се прибера вкъщи

Реномирани доставчици имат свои сайтове с много информация, а също и информация онлайн, което, обаче, не започва скъпо платени 906 и т.н., които не могат!. Никога не изпращайте техните представители се интересуват от жилищния кредит.

Не купувайте един заем на друг

Разбира се, това може да се случи, че не разполагате с високи доходи и в банки или в реномирани доставчици вече няма да отпускат заеми или евро. Определено nevytloukejte клин клин, а другият заема забравя. Именно тези хора са перфектни "храна" за днешните лихвари! Те просто не им пука, че сте до ушите в дългове, а вие имате записи в различни регистри на длъжници. Те не разполагат с безсънни нощи, от факта, че вие ще имате проблеми да плащат. За намеренията им настъпва идеална ситуация - и понякога страшен и изнервяща разработването на окончателния финансов трилър идва под формата на неконтролируема спирала на кредита и безмилостна екзекуция.

Според това, което може да се признае правото заем акула?

Той обикновено е безименен компания без история на предоставяне на годишен процент по-висок от 100%. Това не е банка или финансова член на адреса Association попада в. Вашите пари буквално принуждава и често иска да се зарежда за кредитиране. Това не предрешава договорна форма и спокойно излиза на хората към хола за тези много "нахален" не са пречка пред вратата на спалнята. Пари от тях придобиват безработните и за малък заем изискват непропорционално арест. Тя изисква неоправдано високи санкции за заем и оставя в договора или неразбираемо празното пространство, като обясни, че другаде е по-различно. Гръмогласно повишен, той не е търсил в регистъра на длъжниците. Тя има желание да отпускат заеми на хора без договор и без доказуема доход. Често настоява, че е необходимо да се подпише договор веднага, в допълнение, клиентът не получава никаква ръка в документа и датата на падежа, всеки месец варира. ВНИМАНИЕ! Такава компания на няколко места в нарушение на Закона за потребителския кредит! Вие не можете да видите пред вас, само " опаковката " на пари, не се отказвайте и защитава себе си!