Чрез сливането на множество заеми в едно - ползите от консолидацията

● 01. 04. 2014

В днешно време, увеличаване на броя на домакинствата, които едновременно отплащат няколко заеми или кредити. Индивидуалните месечни вноски в размер, някои семейство тежест, така че аз няма да имат достатъчно пари в края на месеца, няма да спаси нищо. Като един от възможните решения е да се заемеш консолидация или сливане на всички задължения в едно. Консолидация кредити могат да бъдат особено полезни за хора, които все още са успели да изплатят заемите си, но ще ги предпочитат над с много по-голям контрол, отколкото досега. Консолидация кредити могат по никакъв начин не помагат на тези кредитополучатели, за които това е проблем от такова голямо влияние, че всеки ден се очаква, когато звъни на вратата на техния изпълнител и конфискува имуществото им.

Не всичко може да консолидира

Банковите институции имат различни подходи за видовете заеми, които могат да бъдат консолидирани. Често може да консолидира потребителски кредити, кредитни карти и овърдрафти. Някои банки обаче отказват да консолидира заеми от небанкови доставчици на сливане на ипотечен кредит или лизинг може да се направи добре само в избрани фирми. U на банковите институции могат да се слеят в един заем в размер на стотици хиляди евро, но се чувстват дори милиони, защото тя винаги зависи само от условията на доставчика.

Най-важното обаче е, че трябва да бъде в състояние да изплати дълговете си, в противен случай. Молбата за заем консолидация, трябва да докаже, договорната документация за всеки заем, който искате да се слеят в едно, както и потвърждение на доходите и, разбира се, трябва да се въвеждат лична карта, без която нищо не процес. Допълнителна документация отново е различна банка от банката в съответствие с техния вид и индивидуалните обстоятелства. Запознайте се с вас и искането за банково извлечение, че банката е имал прозрение, ако имате много да плати успокои.

Предимства на Консолидация

Консолидация Банките заем, взет като услуга за клиенти с по-висок риск от неизпълнение на задълженията, така че по тази причина те ще са склонни да кандидати правилно proklepnout. Не състояние изключение е за обезпечение на заема, което би било достатъчно, за да се намали рискът от възможното неплащане на дългове. При по-високи заеми дори може да се срещне с факта, че банката ще искат да притежават недвижими имоти и застраховки, така че трябва наистина да се замислим, ако имате много шансове за погасяване на целия дълг в ред, без да се застрашава нормалния живот. Ако вече банкова институция консолидация заем е одобрен, той ще бъде на всички ваши кредити платени веднъж и вие ще плащате само един чадър заем при условията точно отговарят на вашите изисквания.

Чрез комбиниране на няколко кредита в един не само намалява месечната вноска, намаляване на допълнителните разходи, но също и до значителни икономии на време. Вие не ще трябва да поддържа множество банкови сметки, за да плати на пощенските услуги, таксите за управление на заеми и други разходи, свързани със заемите, които заедно правят доста пари, които могат да бъдат спасени чрез консолидиране. Освен това, не е нужно да се притеснявате, че някои от плащанията поради разсейване забравяйте да забравя да плати, защото след консолидация вече няма да трябва да плащат само едно платежно нареждане. Той не плаща да има вписвания в регистъра на длъжниците, тъй като те не трябва да бъде дадено заявление за консолидация заем е одобрен. Част банкови институции искат да консолидират заеми от небанкови дружества. След като банка отхвърли молбата за заем консолидация, тогава си струва да се отиде до клон да ви обясня причината за консолидация бе отхвърлено.